• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynen değişik olsun istiyorum bende
siz 5 yılı geçirmişsiniz
vardır sende değişik süpriz önerisi :27:

valla canım şimdi durumlarınızı bilmediğim için bişey diyemiyorum:27: bi kaç örnek vereyim:26:
Ayrı şehirlerde olduğumuz zamanlar bol bol mektup biriktirmiştim bi kazak almıştım mektupların hepsini 2 3 zarfa sığdırdım sonra onları kazağın içine koydum resim çıkarttırdım kendi elimle notlar yazdım kardeşini ayarladım talimatları verdim önce kapısına not yapıştırdı kapıyı kapattı resimleri yatağına yol olacak şekilde dizdi notları duvarına yapıştırdı yatağındada hediye:1:
Yani şaşırabileceği bi çok şey vardı:1: (bu uzak olanlar için:31:)
Yanındayken de bi ara onlarda sofra hazırladım güzelcenek giyindim:12:
başkkaa daha çok varda hatırlayamıyorum ki:26:
Kutu yaptım içine kendim kalpli kağıtlar kestim yazı yazdım ferman şeklinde küçük şişede satılan bi kağıt var ondan koydum bi tane kapsül ilacı boşalttım içine not yazdım kalpli kağıtlarla uğraşırken bi tane resmimi çektirttim onu da koydum:1:
Bi ara dört beş çeşit hediye almıştım arabadan bişey için inmişti sırayla onları koltuklara dizdim hepsinde not yazıyodu tabi dedim sırasını bozmadan al hepsini ondada şaşırmıştı baya:1:
başka hatırlarsam yazarımm:23::9::9:

Back