Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Sen nerelerdesin bacım hangi topiclerde dolanıyorsun bakalım

evett 22 yasına giricem 1 ay sonraa dönüp baktığımda nasıl bukadar çabuk büyüdüm diyorum kendi kendimee :)
buarada kızlar biz baharda isteme ve söz düşünüyoruz ya anneannem henüz bilmiyo tabii zamanı geldiğinde söylicem ama geçende diyo ki bi kız için 25 bile erkenmiş nişan için 30 u bulması lazımmış inş sorun cıkarmaz beni çıldırtmaz

aa canm cok sewındım ıyı de ananen bıraz sacmalamıs ınsan ısterse yasın ne onemı varkı yanı.umarım sorun cıkmaz tatlım

kıyamamm iyi yapmışsınızzz olsun gir gir muhabbet ediyoruz ne güzelll :)

aa canm cok sewındım ıyı de ananen bıraz sacmalamıs ınsan ısterse yasın ne onemı varkı yanı.umarım sorun cıkmaz tatlım

off sorma canım yaa zaten evlenene kadar büyük ihitmal 24-25 olucam en güzel yaşlar bence kii dediğin gibi önemli olan insanın hazır olması yaşlada alakası yok :/

Canım hayat senin hayatın...
Yanındaki çevrendeki herkes fikrini söyleyebilir ama kimse sorun çıkaramaz ve karışamaz izin vermemelisin buna..
25 yaş bazı şeyler için erken değildir...
İnsan kendini evliliğe hazır hissediyorsa o sorumluluğu alabilecekse neden 30u beklesin ki?
Ki zaten bazı şeyler yaşla olmuyor ki....
Kimi 20sinde olgunlaşır hayata erkenden adım atar bütün sorumlulukları taşıyabilecek güçte olur kimi 45ine gelmiştir hala bi baltaya sap olamamış kendi başına bi iş yapmamış sorumsuz bi insan olur... Yani bazı şeyler yaşla alakalı değildir...
Ne olursa olsun ailen arkanda olur inşallah..

hoşgeldin canımmmmmm :) iyi yapmışsın kendinden ve ilişkin varsa bahset biraz bakalımmm :)

Hoşbulduuk
Daha önce yazmıştım gerçi ama tekrar yazıyım.
19 yaşındayım,üniversite öğrencisiyim
4,5 yıllık bir ilişkim var,yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum.

Aynen canım en doğru karar
Elbisenin de fotosunu paylaş en kısa zamanda
Bende geçen adil ışıktan beğendim.
Nişanda onu almayı planlıyorum

tamam canm paylasıcam dıkımı bıttıgınde kırmızı kare yaka dırsek kol sade bı elbıse canm ama rengı gosterıslı zaten o yuzden aman aman abartı model ıstemedım,
senın begendıfgın nasıl model canm ne renk ve fıyatı ne.
bn nısanı ewde yapıcagım ıcın sade bı model sectım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…