- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.241
ben fatihle geçirdimmmm çok çok güzeldiiiii :) sen nasıl geçirdin kuzum :)
Hoşbuldum :)
Elim boş gelirmiyim kocaman mutluluklarla ve huzurla geldim :)
Amin canım :)
Valla dediğin gibi semiramiscim zaman su gibi akıp geçiyor arkaya dönüp baktığımızda da vay be bu kadar zaman geçtimi ne çabuk diyoruz :)
Zamanın kıymetini bilmek lazım :)
Hoşbuldum :)
Elim boş gelirmiyim kocaman mutluluklarla ve huzurla geldim :)
Amin canım :)
Valla dediğin gibi semiramiscim zaman su gibi akıp geçiyor arkaya dönüp baktığımızda da vay be bu kadar zaman geçtimi ne çabuk diyoruz :)
Zamanın kıymetini bilmek lazım :)
o mu geldı buarada sen mı gıttın canm
Sen nerelerdesin bacım hangi topiclerde dolanıyorsun bakalım
evett 22 yasına giricem 1 ay sonraa dönüp baktığımda nasıl bukadar çabuk büyüdüm diyorum kendi kendimee :)
buarada kızlar biz baharda isteme ve söz düşünüyoruz ya anneannem henüz bilmiyo tabii zamanı geldiğinde söylicem ama geçende diyo ki bi kız için 25 bile erkenmiş nişan için 30 u bulması lazımmış inş sorun cıkarmaz beni çıldırtmaz
Merhabalaar
Bu topiği canlı görünce dayanamadım daldım
Herkese mutlu yıllaaar.
Hurrem sen ayakkabıya karar verdin mi bu arada :44:
Ben cezalıydım :)
Cezam bitti aradan bi kaç gün geçti çenem hiç durmadığı için bi laf ettim gene ceza aldım
Ve şimdi burdayım :)
canım evet syah platformlu alıcam kesınlıkle hem her turlu kullanırım
aaa canm cok sewındım bulusmanıza.
bende sewgılımleydım canm once o baska sehre gıdıcektı akrabalara sonra beraber gıttık hem tanısmıs oldum çok guzel geçti 3 gundur hep beraberız az once yoldan geldık yorgunluktan ölüyom:))ama kk ya gırmeyı ıhmal etmedım:)
Ben cezalıydım :)
Cezam bitti aradan bi kaç gün geçti çenem hiç durmadığı için bi laf ettim gene ceza aldım
Ve şimdi burdayım :)
aa canm cok sewındım ıyı de ananen bıraz sacmalamıs ınsan ısterse yasın ne onemı varkı yanı.umarım sorun cıkmaz tatlım
evett 22 yasına giricem 1 ay sonraa dönüp baktığımda nasıl bukadar çabuk büyüdüm diyorum kendi kendimee :)
buarada kızlar biz baharda isteme ve söz düşünüyoruz ya anneannem henüz bilmiyo tabii zamanı geldiğinde söylicem ama geçende diyo ki bi kız için 25 bile erkenmiş nişan için 30 u bulması lazımmış inş sorun cıkarmaz beni çıldırtmaz
hoşgeldin canımmmmmm :) iyi yapmışsın kendinden ve ilişkin varsa bahset biraz bakalımmm :)
Aynen canım en doğru karar
Elbisenin de fotosunu paylaş en kısa zamanda
Bende geçen adil ışıktan beğendim.
Nişanda onu almayı planlıyorum
ben yeniyıla bobrek agrısıyla girdim halada nonstop devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?