• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ben daha milli olma şerefine erişemedim :27::27:
aman olma canım çok sıkıcı cezalı olmak bi şey görüyorsun cevap yazamıyorsun yada soru sormak istiyorsun yazamıyorsun sinir oluyor insan :))
ne kadar gun cezalıydın canm ama zıyaretcı olarak gırebılıyodun demı

valla son cezam bi haftalıktı canım ondan öncekini hatırlamıyorum sanırım diğeride 3 günlüktü :)
Ama artık cezalıyken forumu gezebiliyorsun evet girebiliyorsun siteye :)

Canım hayat senin hayatın...
Yanındaki çevrendeki herkes fikrini söyleyebilir ama kimse sorun çıkaramaz ve karışamaz izin vermemelisin buna..
25 yaş bazı şeyler için erken değildir...
İnsan kendini evliliğe hazır hissediyorsa o sorumluluğu alabilecekse neden 30u beklesin ki?
Ki zaten bazı şeyler yaşla olmuyor ki....
Kimi 20sinde olgunlaşır hayata erkenden adım atar bütün sorumlulukları taşıyabilecek güçte olur kimi 45ine gelmiştir hala bi baltaya sap olamamış kendi başına bi iş yapmamış sorumsuz bi insan olur... Yani bazı şeyler yaşla alakalı değildir...
Ne olursa olsun ailen arkanda olur inşallah..

evet cok doğru yazdıkların canım..bende aynen böyle düşünüyorum inşallah öyle olur annem arkamda zaten ama anneannem cok tuhaf birisi daha önce konuda açmıştım bununla ilgili çok takıntılı herkes onunla uğraşıyor..mesela geçende diyo ben son günlerde cok rahatsızlandım heralde bana birileri gene kötülük yaptı (büyü) manasında söylüyor :50:

off sorma canım yaa zaten evlenene kadar büyük ihitmal 24-25 olucam en güzel yaşlar bence kii dediğin gibi önemli olan insanın hazır olması yaşlada alakası yok :/

aman onu mu dınlıceksın.. zaten canm yaşlılar bazen abartıyor amac dıkkat cekmek mı yoksa bellı bı saatten snra ceneye vurmak mı bılemıyorum................

tamam canm paylasıcam dıkımı bıttıgınde kırmızı kare yaka dırsek kol sade bı elbıse canm ama rengı gosterıslı zaten o yuzden aman aman abartı model ıstemedım,
senın begendıfgın nasıl model canm ne renk ve fıyatı ne.
bn nısanı ewde yapıcagım ıcın sade bı model sectım

Sanırım bu tarz birşeydi
http://www.adilisik.com/Content/media/ProductImg/medium/634820303989732812.jpg

Belinde tül vardı baktığım elbisenin de.
Fiyatı 100 tldi şimdi nette pahalı yazmış.
Bende evde yapıcam büyük ihtimal o yüzden sade beğeniyorum

suan dindi aksam fena bastırdı acile gidicektik bende yarın doktora goruncem diye kimseyi ayaklandırmak istemedim taş dusuruyorum sanırım:26:

Hoşbulduuk :1:
Daha önce yazmıştım gerçi ama tekrar yazıyım.
19 yaşındayım,üniversite öğrencisiyim :1:
4,5 yıllık bir ilişkim var,yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum. :1::1:

topiğe bazı nedenlerden dolayı girmiyordum kuzum o yüzden gözümden kaçmış olabilirr kusura bakma :) hoşgeldin aramıza ozaman sende :) ayrı şehirlerde misiniz sizde sevgilinle ?

suan dindi aksam fena bastırdı acile gidicektik bende yarın doktora goruncem diye kimseyi ayaklandırmak istemedim taş dusuruyorum sanırım:26:

Aman geçmiş olsun gwen.
Taş düşürüyorsan bekletmeseydin keşke acile git bir an önce ya

evet cok doğru yazdıkların canım..bende aynen böyle düşünüyorum inşallah öyle olur annem arkamda zaten ama anneannem cok tuhaf birisi daha önce konuda açmıştım bununla ilgili çok takıntılı herkes onunla uğraşıyor..mesela geçende diyo ben son günlerde cok rahatsızlandım heralde bana birileri gene kötülük yaptı (büyü) manasında söylüyor :50:

Canım takma kafana sen zaten günler geçtikçe zaman yaklaştıkça dahada heycanlanıp stres yapıcaksın birde anneannem ne der ne tepki verir düşüncesiylede kendini daha da sıkıntıya sokma...
Zira insanlar yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar... Biraz huysuzlaşma çocuklaşma dikkat çekme çabaları oluyor...
Ama yaşlılık hali he tamam deyip geçmek lazım dediklerine takılmamak lazım...

hmm sade ve hoş ama benımkı boyle tüllü şeyler giydirmez bana:5:

Benim kayın valide kokoş kendi beğeniyor bana daha hoş modeller :27::27:
Aile arasında olacağı için bu modeli alabilirim dedim. Bi tek bel kısmında biraz dekolte var

topiğe bazı nedenlerden dolayı girmiyordum kuzum o yüzden gözümden kaçmış olabilirr kusura bakma :) hoşgeldin aramıza ozaman sende :) ayrı şehirlerde misiniz sizde sevgilinle ?

Aynı şehirdeyiz :)
Bende 2-3 haftadır giremiyorum,sizi ilk kez görüyorum valla :1:
Hep böyle canlı olmuyor malesef topic.

Aman geçmiş olsun gwen.
Taş düşürüyorsan bekletmeseydin keşke acile git bir an önce ya

saol cnm..onceden de dusurdum yazın sonuydu ama boyle agrı yapmadı sanırım bu biraz yerinden oynadı cunku yılbası gecesi ani bi hareket yaptım zorladım biraz belimi falan yarın gidicem bakalım :26: dogum sancısıyla es deger derlerya acısına bunun cidden dis agrısı bas agrısı falan halt yemis yanında Allah yine beterinden korusun tabi

Canım takma kafana sen zaten günler geçtikçe zaman yaklaştıkça dahada heycanlanıp stres yapıcaksın birde anneannem ne der ne tepki verir düşüncesiylede kendini daha da sıkıntıya sokma...
Zira insanlar yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar... Biraz huysuzlaşma çocuklaşma dikkat çekme çabaları oluyor...
Ama yaşlılık hali he tamam deyip geçmek lazım dediklerine takılmamak lazım...

haklısın kuzum neyse aman moralimi bozmayayım dmii :1: senın kova nasıll :1:

Back
X