- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.221
kız gwen dun sabah askıtomla izmitteydik bilioynmu:) aklıma geldın:))
neden bıraktınnn çekoyu bakıyımbu sefer bende konu özeti alıcam soru bankasıda bütün derslerden almam lazım sadece matematik ve iktisattan aldım salak gbi sanki 2 dersten baska dersım yok
selam Düşcüm hoşgeldin :) ben gayet iyiyim bi sınav telaşım var işte senın nasıl gidiyor :)
fıstıgım vaktımız bol olsaydı sana faceden yazardım uygunsan bulusurduk bı saat felan ama çok kalamadıkhadi yaaaabilseydim rahatsız ederdim sizi ehehehe
ay ne güzel eski günlerdeki gibi toplandıkkk çok mutlu oldummm özlemişimmm
Sevemedim çekoyu çok sıkıcı geldi dersleri
Ben sevmeyince bırakıyorum gitsin bu benim kaçıncı okul böyle
yılbasında neler yaptınız bakalım fıstıklar
anladım canım ne güzell canın nasıl isterse öyle yapıyosun valla annem öldürür benii bırakırsam sanki süper zeka bi kızı varmış gibi geçende bana diyo ki kızım aöf den hukukta okunuyomuş onuda oku ikisinide oku diyo
Hoşbuldum canım:)
Benim hayat iyi gidiyor güzel bi yılbaşı gecesi geçirdim inşallah tüm senede öyle geçer
Bu arada senin ve tüm arkadaşların yeni yılı kutlu olsun her şey dilediğiniz gibi olur inşallah
Bizimkiler alıştı artık bana
Sevgilimde alıştı seneye ne çıkarcaksın bakalım başıma diyor
Telefonda sevgilimle buruk buruk konuştuktan sonra şarap şişesinin dibini buldum böyle geçti
neden buruk konustunuz kuzum :26:
yılbasında neler yaptınız bakalım fıstıklar
Hooop hoşgeldin elin boş mu geldin
amin canım inşallah hepimizin tüm dilekleri gerçekleşir bu yıldabizimde sevgilimle yılbaşı gecesi tanıştığımızın 5. yılı oldu onuda kutladık manayla hayat su gibi geçiyor ya düşünüyorumda onu tanıdıgımda 16-17 yaşlarındaymışımmm
hayatı kendi zevkine göre yaşayan insanlara hayranım yaaa hiç öyle olamadım biliyo musun
Askerde geçiriyor ya yılbaşını ondan.
2 senedir birlikte kutluyorduk
ben fatihle geçirdimmmm çok çok güzeldiiiii :) sen nasıl geçirdin kuzum :)
aa bende tartıştınız falan sandımmm :) olsunn gönülleriniz birdi önemli olan o..bundan sonraki tüm senelerde birlikte geçirirsinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?