- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #24.201
hosgeldınız kızlarr özlemişim sizleri burda görmeyii :) benıde tutmuyor valla saat 4 te falan anca uyuyorum :)
Yaaa bi de sabah erken uyanıp ders çalışcam sözde peeeh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldınız kızlarr özlemişim sizleri burda görmeyii :) benıde tutmuyor valla saat 4 te falan anca uyuyorum :)
gwenciğim nişan hazırlıkları nasıl gidiyorr![]()
iyi gidiyor cnm bakalım valla gunlerde cabuk geciyor daha cok var diyodum ama![]()
Yaaa bi de sabah erken uyanıp ders çalışcam sözde peeeh![]()
bende bugun 3 saat kadar çalıştım maşallah diyim normalde asla canım istemez bugun iştahım kabardı![]()
öyle oluyor yaa bende bi bakıcam bahar gelmişş nisan ayı diye konuşmuştuk ya kısmetse![]()
valla ya insan cok var diyor ama bir bakmıssın o gun gelmiskazasız belasız atlatırız insallahh
![]()
Benim hiç bi zaman iştahım kabarmıyor benden geçmiş ders çalışmak![]()
benımde normalde gelmiyorda bu hafta sonu sınavlarm var o yüzden mecbur çalışmam lazımmm :))
inşallah canımmm :) evlilik teklifini nasıl aldın bakalımmmm :)
Aynı sınavdan benimde var ama bak ben hiç umursamıyorum bile![]()
ya cnm bizimkisi akısına gore gitti evlenme teklifi etmeden biz basladık zaten bunları konusmaya bide uzakta olunca nisan mevzusundan sonra gelipde evlenme teklifi etmesi falanda sacma olurdu![]()
senın hangi bölüm canımm cok zor dmi ya aöf den okumakk![]()
Benim işletme 3. sınıf
Açık ya da örgün fark etmiyor sıkıcı ders sıkıcı derstir bana göre
Ama kendi kitaplarıyla çalışmak zor yardımcı kitap alıp çalışmak mantıklı
Senin bölüm ne
selam kızlar ne var ne yok nasıl gidiyor hayat :)
çeko benim çalışma ekonomisi 2. sınıfımm :) valla murat yayınlarının soru bankasından aldım iktisattan 150 soru çözdüm fatih murat yayınları cok iyidir falan dedi ama inş öyledir
ya cnm bizimkisi akısına gore gitti evlenme teklifi etmeden biz basladık zaten bunları konusmaya bide uzakta olunca nisan mevzusundan sonra gelipde evlenme teklifi etmesi falanda sacma olurdu![]()
selam kızlar ne var ne yok nasıl gidiyor hayat :)
Bende geçen sene çeko okucaktım da bıraktım gitti bakalım bu sene işletme seneye ne olur bilemem
Bende murat yayınlarından çalışıyorum güzel konu özetleri