• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

neden bıraktınnn çekoyu bakıyım :D bu sefer bende konu özeti alıcam soru bankasıda bütün derslerden almam lazım sadece matematik ve iktisattan aldım salak gbi sanki 2 dersten baska dersım yok :1:

Sevemedim çekoyu çok sıkıcı geldi dersleri
Ben sevmeyince bırakıyorum gitsin bu benim kaçıncı okul böyle :1::1:

selam Düşcüm hoşgeldin :) ben gayet iyiyim bi sınav telaşım var işte senın nasıl gidiyor :)

Hoşbuldum canım:)
Benim hayat iyi gidiyor güzel bi yılbaşı gecesi geçirdim inşallah tüm senede öyle geçer:nazar:
Bu arada senin ve tüm arkadaşların yeni yılı kutlu olsun her şey dilediğiniz gibi olur inşallah :16:

Sevemedim çekoyu çok sıkıcı geldi dersleri
Ben sevmeyince bırakıyorum gitsin bu benim kaçıncı okul böyle :1::1:

anladım canım ne güzell canın nasıl isterse öyle yapıyosun valla annem öldürür benii bırakırsam sanki süper zeka bi kızı varmış gibi geçende bana diyo ki kızım aöf den hukukta okunuyomuş onuda oku ikisinide oku diyo :27::1:

anladım canım ne güzell canın nasıl isterse öyle yapıyosun valla annem öldürür benii bırakırsam sanki süper zeka bi kızı varmış gibi geçende bana diyo ki kızım aöf den hukukta okunuyomuş onuda oku ikisinide oku diyo :27::1:

Bizimkiler alıştı artık bana
Sevgilimde alıştı seneye ne çıkarcaksın bakalım başıma diyor :1::1:

Hoşbuldum canım:)
Benim hayat iyi gidiyor güzel bi yılbaşı gecesi geçirdim inşallah tüm senede öyle geçer:nazar:
Bu arada senin ve tüm arkadaşların yeni yılı kutlu olsun her şey dilediğiniz gibi olur inşallah :16:

amin canım inşallah hepimizin tüm dilekleri gerçekleşir bu yılda :16:bizimde sevgilimle yılbaşı gecesi tanıştığımızın 5. yılı oldu onuda kutladık manayla :8:hayat su gibi geçiyor ya düşünüyorumda onu tanıdıgımda 16-17 yaşlarındaymışımmm :55::1:

Hooop hoşgeldin elin boş mu geldin :27:

Hoşbuldum :)
Elim boş gelirmiyim kocaman mutluluklarla ve huzurla geldim :)

amin canım inşallah hepimizin tüm dilekleri gerçekleşir bu yılda :16:bizimde sevgilimle yılbaşı gecesi tanıştığımızın 5. yılı oldu onuda kutladık manayla :8:hayat su gibi geçiyor ya düşünüyorumda onu tanıdıgımda 16-17 yaşlarındaymışımmm :55::1:

Amin canım :)
Valla dediğin gibi semiramiscim zaman su gibi akıp geçiyor arkaya dönüp baktığımızda da vay be bu kadar zaman geçtimi ne çabuk diyoruz :)
Zamanın kıymetini bilmek lazım :)

ben fatihle geçirdimmmm çok çok güzeldiiiii :) sen nasıl geçirdin kuzum :)

aaa canm cok sewındım bulusmanıza.
bende sewgılımleydım canm once o baska sehre gıdıcektı akrabalara sonra beraber gıttık hem tanısmıs oldum çok guzel geçti 3 gundur hep beraberız az once yoldan geldık yorgunluktan ölüyom:))ama kk ya gırmeyı ıhmal etmedım:)

aa bende tartıştınız falan sandımmm :) olsunn gönülleriniz birdi önemli olan o..bundan sonraki tüm senelerde birlikte geçirirsinizzz :16:

Yok kız biz tartışmayız :nazar: çok nadirdir yani bıdır bıdır konuşuruz ikimizde :27::27:
Acısı 16 gün sonra çıkacak ama yakıcam bu dünyayı tatile gidicem marsa sevgilimle :27:

Back
X