- Konu Sahibi _Semiramis_
- #24.221
kız gwen dun sabah askıtomla izmitteydik bilioynmu:) aklıma geldın:))
hadi yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız gwen dun sabah askıtomla izmitteydik bilioynmu:) aklıma geldın:))
neden bıraktınnn çekoyu bakıyımbu sefer bende konu özeti alıcam soru bankasıda bütün derslerden almam lazım sadece matematik ve iktisattan aldım salak gbi sanki 2 dersten baska dersım yok
![]()
selam Düşcüm hoşgeldin :) ben gayet iyiyim bi sınav telaşım var işte senın nasıl gidiyor :)
fıstıgım vaktımız bol olsaydı sana faceden yazardım uygunsan bulusurduk bı saat felan ama çok kalamadıkhadi yaaaabilseydim rahatsız ederdim sizi ehehehe
![]()
ay ne güzel eski günlerdeki gibi toplandıkkk çok mutlu oldummm özlemişimmm![]()
Sevemedim çekoyu çok sıkıcı geldi dersleri
Ben sevmeyince bırakıyorum gitsin bu benim kaçıncı okul böyle![]()
yılbasında neler yaptınız bakalım fıstıklar
anladım canım ne güzell canın nasıl isterse öyle yapıyosun valla annem öldürür benii bırakırsam sanki süper zeka bi kızı varmış gibi geçende bana diyo ki kızım aöf den hukukta okunuyomuş onuda oku ikisinide oku diyo![]()
Hoşbuldum canım:)
Benim hayat iyi gidiyor güzel bi yılbaşı gecesi geçirdim inşallah tüm senede öyle geçer
Bu arada senin ve tüm arkadaşların yeni yılı kutlu olsun her şey dilediğiniz gibi olur inşallah![]()
Bizimkiler alıştı artık bana
Sevgilimde alıştı seneye ne çıkarcaksın bakalım başıma diyor![]()
Telefonda sevgilimle buruk buruk konuştuktan sonra şarap şişesinin dibini buldum böyle geçti![]()
neden buruk konustunuz kuzum :26:
yılbasında neler yaptınız bakalım fıstıklar
Hooop hoşgeldin elin boş mu geldin![]()
amin canım inşallah hepimizin tüm dilekleri gerçekleşir bu yıldabizimde sevgilimle yılbaşı gecesi tanıştığımızın 5. yılı oldu onuda kutladık manayla
hayat su gibi geçiyor ya düşünüyorumda onu tanıdıgımda 16-17 yaşlarındaymışımmm
![]()
hayatı kendi zevkine göre yaşayan insanlara hayranım yaaa hiç öyle olamadım biliyo musun![]()
Askerde geçiriyor ya yılbaşını ondan.
2 senedir birlikte kutluyorduk![]()
ben fatihle geçirdimmmm çok çok güzeldiiiii :) sen nasıl geçirdin kuzum :)
aa bende tartıştınız falan sandımmm :) olsunn gönülleriniz birdi önemli olan o..bundan sonraki tüm senelerde birlikte geçirirsinizzz![]()