Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Olsun olsun Fatih sabrsiz olsun cok iyi

Canim ben ilk defa ingiltereye 16 yasimdayken gitmistim o zaman ailem iki kuzenimle gondermisti beni anca oyle izin vermislerdi

Sonra alistilar yani o kadar cok yurtdisina gittim ki

O yuzden izin problemi olmuyor

Ailem dunyayi dolasmami istiyor

Ben de amsterdama gidiyoruz arkadaslainla dedim ki dogru toplam 40 kisiydik

Grup olarak gittik yani

İzin problemim yok yani canim

Sevgilimle gidiyoruz desem ona da bisey diyeceklerini sanmiyorum ama soylemek istemedik

Sonucta yine de tedirgi olurlar biz biseyler yapariz diye

anladım tatlım küçüklüğünden beri alışkınsalar sorun olmaz dediğin gibi :) ee sizin nasıl gidiyo sevgilinin okulla ilgili problemleri vardı diye hatırlıyorum ?

anladım tatlım küçüklüğünden beri alışkınsalar sorun olmaz dediğin gibi :) ee sizin nasıl gidiyo sevgilinin okulla ilgili problemleri vardı diye hatırlıyorum ?

evet canimm

Sevgilim okulu kesin uzatacak dersleri cok ktu yani uzayacak o kesin

Kafaya takmiyorum o yuzden problem olmuyor

Aramizda 1 sene var 1 sene uzatirsa ayni sene mezun oluruz artik

2 sene uzatirsa kizabilirim

Onun disinda da aramiz iyi masallah kavga gurutu yok bu aralar

Hayaller kurmaya devam yani

hersey birazda kısmet canım ya mesela ben bundan 1 yıl önce asla bugünlere geleceğimize inanmazdım fatihin okulu bitecek,askerliği bitecek, iş bulacak sonra o iş yerinde ani bi yükseliş yaşayacak bana 'karım ol artık' diyecek vs vs şimdi hayal gibi geliyo herşey Allah bozmasın sizinkinide

evet canim haklisin

Mesela liseye basladigimda universiteye gidecegim gunler ne zaman gelecek derdim

Simdi 3. Siniftyim gunler hizli gecmis

Bi 5 yil sora da hepimiz vay be hic gelmeyecek saniyoduk bu gunler diyecegiz insallah

2013 hepiniz icin cok guzel gecer insAllah

Allah hepimizin yuzunu guldursun, dualarimizi kabul etsin

Allah hepimizin gonlune gore versin

Aminnnn

:124::124: Mutlu yillaaaar :124::124:

hosgeldınız kızlarr özlemişim sizleri burda görmeyii :) benıde tutmuyor valla saat 4 te falan anca uyuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…