- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 839
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.181
bekle bekle bekle bekle
ben artık kavuşmak istiyorum sevdiceğimeee :)
canım yazdıklarını telden okudum o yüzden cvp veremedım şimdi geçtim pcye :) benimde evlilik merakım tam geçmiştiii fatihinki başladıı nisana kadar beklemeye sabrı yokmaşallah baya gezip tozmuşsunuz peki ben bişeyi merak ettim ailene ne dedin canım yani benımkiler arkadasımda bile kalmama izin vermiyolar ezandan sonra bile evden çıkamıyorum
anladım tatlım küçüklüğünden beri alışkınsalar sorun olmaz dediğin gibi :) ee sizin nasıl gidiyo sevgilinin okulla ilgili problemleri vardı diye hatırlıyorum ?Olsun olsun Fatih sabrsiz olsun cok iyi
Canim ben ilk defa ingiltereye 16 yasimdayken gitmistim o zaman ailem iki kuzenimle gondermisti beni anca oyle izin vermislerdi
Sonra alistilar yani o kadar cok yurtdisina gittim ki
O yuzden izin problemi olmuyor
Ailem dunyayi dolasmami istiyor
Ben de amsterdama gidiyoruz arkadaslainla dedim ki dogru toplam 40 kisiydik
Grup olarak gittik yani
İzin problemim yok yani canim
Sevgilimle gidiyoruz desem ona da bisey diyeceklerini sanmiyorum ama soylemek istemedik
Sonucta yine de tedirgi olurlar biz biseyler yapariz diye
anladım tatlım küçüklüğünden beri alışkınsalar sorun olmaz dediğin gibi :) ee sizin nasıl gidiyo sevgilinin okulla ilgili problemleri vardı diye hatırlıyorum ?
evet canimm
Sevgilim okulu kesin uzatacak dersleri cok ktu yani uzayacak o kesin
Kafaya takmiyorum o yuzden problem olmuyor
Aramizda 1 sene var 1 sene uzatirsa ayni sene mezun oluruz artik
2 sene uzatirsa kizabilirim
Onun disinda da aramiz iyi masallah kavga gurutu yok bu aralar
Hayaller kurmaya devam yani
hersey birazda kısmet canım ya mesela ben bundan 1 yıl önce asla bugünlere geleceğimize inanmazdım fatihin okulu bitecek,askerliği bitecek, iş bulacak sonra o iş yerinde ani bi yükseliş yaşayacak bana 'karım ol artık' diyecek vs vs şimdi hayal gibi geliyo herşey Allah bozmasın sizinkinide
evet canim haklisin
Mesela liseye basladigimda universiteye gidecegim gunler ne zaman gelecek derdim
Simdi 3. Siniftyim gunler hizli gecmis
Bi 5 yil sora da hepimiz vay be hic gelmeyecek saniyoduk bu gunler diyecegiz insallah
2013 hepiniz icin cok guzel gecer insAllah
Allah hepimizin yuzunu guldursun, dualarimizi kabul etsin
Allah hepimizin gonlune gore versin
Aminnnn
:124::124: Mutlu yillaaaar :124::124:
Bensiz neler kaynatıyorsunuz iki cadı:)
atroşum hoşgeldin :) kaynatamıyoruz ki adm akıllı yaa ben ders çalışıyorum son günlerde bu topikte kimsede olmuyor pekk :)
aof vizeleri yaklasti yaaaa
İlahiyat okudugumu unutmusum
Bnm de calismam gerek
beni hic tutmuyor zatennnn
Anaaam sen nerelerdesin bacım ya
topige gelen giden yokkkki herkes bir tarafa sacıldı yaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?