Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
merhabalar saclariniz cok guzel masallah =) bir sey danismak istedim benim saclarim kivircik dalgali arasi ama bukleleri cok kabariyor tiftik tiftik duruyor ve galiba kuru cok cabuk karisiyor bu yuzden sert oluyor birde ben saclarimi 2 gunde bir yikiyorum ve kabarmasin diye taramiyorum toplayip yatiyorum dogal olarak taranmamis duruyor yani kissca saclarimin yunusak parlak buklelerinin butun olmasini istiyorum saclarim puf diye kabariyor sizce ne yapmaliyim

rapunzelcim saçlarına hayran kaldım ve görünce deliye döndüm arkadaşımın tavsiyesi ile buldum sayfanı harika saçların var maşallah benim saçlarımda omuzlarımda ama biran önce uzaması gerekiyor yazın kardeşimin düğünü var sinameki kürü uyguluyorum çok memnunum ama yeterli uzamayı hala elde edemedim ve çok az kaldı düğüne aslında ben kapalıyım zaten sadece kına için uzatıyorum saçımı ama genede artık çok bunaldım kısa saçtan çatlamak üzereyim senin saçların gibi olması için neler vermezdim ki sarımsaklı şampuana katlanamadım çam terebentli kullanıyorum ama daha hızlı uzaması için sinamekiye ek olarak gösterebilecegin birşey var mı canım yada arkadaşlar nolur yardım edin birazdaha aynı boyda olursa saçlarım ben kafayı yiyeceğim size yemin ederim aylardır saçlarla alakalı araştırmadığım şey kalmadı ama çok büyük takıntı haline getirdim bir de etrafımdaki herkes uzun saçlı nolur yardım edin ben dayanamıyorum artık lütfenn

aynısının mavi siyahından istiyorum maaşallah rapunzel :13: hem sarı hem bu kadar bakımlısını görmek bu fani gözlere nasip olmamıştı yöntemleriniz de oldukça makul denenmeli

Fotoğraf eklemişken topiğime de biraz ekliyim

rapunzel harbi rapunzel gibisin , tek kelimeyle bayıldım sana o nasıl sağlıklı bir saç yumuşaklığını gözlerimle hissettim adeta :))

renk desen bayıldım kendin boyuyormussun sanırım bana marka ve rengi mesaj atarmısın bide acıcı kullanıp kulanmadığını :)

benim saçlarımda sarı ama cok zorya sürekli uzuyor ama süreklide kırılıyor aynı yerde sayıyorum yani

Benimde. Saclarimda rofle var ve bu islemden dolayi inanilmaz yiprandi bende barcelona sac bakim yagi kullaniyorum

Simdi yarin ilk isiim sinamekli bakim yapmak olcak bbu arada sampuan sac kremi ve sac boyani bende merak edenlerdenim

rapunzell gercekten saclarn cok hos..bnmkilerde uzun dalgalı ve kalın telli..önceden hic boyamzdm son bi ayda yapmadıgım sey kalmadı önce siyah hint kınası sonra oryalsiz actım kızıl yaptım ama sac uclarım cooookkk inceldi?=(napmam gerek bilmiorm bu kadar sayfayda okuyamadm neler yapablrz biraz özetleyeblrmsnnnn

saçlarına bayıldım 41 kere maşallah diyorum..darısı başıma:) çok güzel bir başlık olmuş..bende sarımsaklı zeytin yağını bir süredir yapıyorum faydasını gördüm..bugünde ilk defa japon gülünün sinamekili tarifini denedim..şambuanımada evigen,bepanthen ve bemiks kattım öyle kullanıyorum...diğer taridlerinide sırasıyla deneyeceğim...sık kullanılanlara ekledim başlığını :)) teşekkürederim canım..

birde bu bskımların bir kaç tanesini arka arkaya aynı gün içinde yapsam nasıl olur...?

Son düzenleme:
rabunzel maşşallah saçların çok güzel..bnde bgn verdigin frmülü deniyecem..bide benim saçlarım çok kuru resmen çıtır çıtır ses gliyo dokundgmda ki bi hfta saçımı yıkamasam bile yağlanmıyr..bu kuru saçlardan kurtulmak için napabilirm yardmcı olrsanz sevinirim

raunzelciğim saç boyanı ve boyanı nasıl yaptığını ben ve herkes merak ediyor.özelden de msj attım ama cvp vermedin cnm.bende platin sarıyım.diplerimde epey çıktı.tekrar röfle yaptırmak istemiyorum.saçlarda berbat.bütün bakımları yapıyorum.inşallah düzelecek.tahminen 1 ay oldu yapıyorum.henüz çok iyi bir sonuç almadım ama alacağım inanıyorum.ve en önemlisi boyanı çook merak ediyorum..

Merhaba kızlar. Bende burda yazanları uygulamayı düşünüyorum hatta şampuanla işe başladım burda yazan ne varsa şampuanıma kattım sarımsakları yasemin yağıyla dövdüm koku gitmişti (ya da bana öyle geldi) fakat sonra bemix ekleyince offffffff o nasıl bir kokudur arkadaş 1 şişe yasemin yağını boşalttım ama yinede bana mısın demedi ortaya garip bir koku çıktı. bal, yağ, çam terabentin, evigende eklenince karışımı tamamlamış oldum.Şampuanıma bi güzel ekledim ve bugün kullandım. :) Yinede koku için ve şampuanımda yağ bal vs olduğu için içim rahat etmedi en son aynı marka şampuanla (içine hiç bişey katılmamış)tekrar yıkadım ve normalde saç kremi kullanmadığım halde saç kremi sürdüm saçlarıma. Benim aklıma takılan konu şu; şampuanımda çok küçük sarımsak parçaları var (ezilmiş bi halde) saçıma sürdüğümde onlardan tam olarak temizlendiğimi anlamam mümkün değil saç diplerimde kalmış olabilir sizinde şampuanınız öyle mi?

Ayrıca hayatımdailk defa birinin saçlarını kıskandım.Maaşallah Rapunzel rengi, boyu, parlaklığı dilerim ağustosa kadar benimde öyle olur çünkü askerdeki sevgilime verilmiş bi sözüm var. Ayrıca boyanın markasını banada mesaj atabilirsen çok mutlu olurum. :)

Ben bu karisimlardan sarimsakli olanina yeni basladim, vede zeytinyagli yumurta karisimim var benim ona..
1 hafta önce saclarimda kaynaklarim vardi cikardim, bide ne göreyim aman allahm kel kaldim , bir avuc sacim ya var ya yok,, o yüzden kestirmiyorum bile kii kestirsemde bi model cikmayacak ortaya..
O yüzden bnde hirs yaptim bir haftadir sacim toplu takiliyorum, uzayana kadar böyle artik mecburum,, anlik cözümleri bi kenara attim artik kalici cözümlerdeyim..
Sarimsagin saclari en basda döktügü bi gercek bir hafta saclarimi döktü ama dünki yikamada fazla bi döküm göremedim.. Sinamekiye yeni basliycam 'Burcumun gününü bekliyorum'..
Ama sinameki konusunda emin degili, cünki ben avusturyadayim ve burada pek cok sinameki türü var, konuyu acan arkadasimdan ricam sinamekininde resmini koymasi.. :)
Tarih olarak kenara yazdim bakalim ne sonuc alacagim... :) Bende sac denen bisey yok bir avuc bile degil, yani bnde etki ederse herkeste eder, saclarim cokda inceydi üstelik, simdi dhada ince.. Bakalim nasilbi sonuc cikicak ortaya.... :)

canım sarımsakları2-3 bölerek kat rendeleme...o zamna kalıntı olmaz veya sarımsak yağıda kullanabilirsin...ben sarımsak yağı kattım dün birde şampuanıma ,sarımsak koymamıştım,hemen bir kapak yağ kattım...

http://www.sahibinden.com/listing/a...apragi-bitkisel-cayi-50-gr-66799326/detail/şu linke bkarsan sinameki var ...buraya foto eklemeyi beceremiyorum...bu arada ablamda almanyada oda form çaylarını demleyip saçına suruyor...onunda saçları çok sağlıklıdır...form çaylarındada sinameki varya sanırım o yarıyor..

canım sarımsak yağı cok kötü kokmuyo mu bende de var yağ sarımsağın kendisinden bile daha kötü bir kokusu var sendeki nasıl ?:26:

Maşallah canım sacların cok cok guzel :) sarı olmasına rağmen cok bakımlı canlı duruyo :) nazar değmesin :) benim saclarım duzlestiriciden dolayı cok yıprandı ve cok kırıklarım vardı. Dün kuafre gidip aldırdım ve suan düz küt bı sekilde. Yarın sinameki kurune başlamayı düşünüyorum da bı sorum olucakti. Kürü sadece sac dibine mi surucem ?

canım sarımsak yağı cok kötü kokmuyo mu bende de var yağ sarımsağın kendisinden bile daha kötü bir kokusu var sendeki nasıl ?:26:

bendekide kokuyor ama çok az katuınca farkedilmiyor 500 lt şampuana 1 kapak kattım sadece
saç kremi falan kullanınca kalmadı pek kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…