-
- Konu Sahibi rapunzeeel
- #1.161
sinemaki karışımına ne kadar çörek otu yağı koyuyoruz?
Bugün saçıma yağlı bakım yaptım.
- mecitefendi karışık bakım yağı
- tarçın yağı
- menekşe yağı
- çok az gliserin
Hepsini ısıtıp soğuk adaçayıyla karıştırıp miktarı arttırdım. Boneyle sarıp havluyla birlikte 1 saat beklettim. Epey yumuşak oldu. Menekşe yağının kokusu da çok hoş ve kalıcı :)
Fotoğraf istenmişti, çektim :) Saçlarımın uçlarının inceldiğini görebilirsiniz. O yüzden artık saçımı ısıya maruz bırakmıyorum. Dolayısı ile doğal haliyle fotoğraf da.
Banyodan sonra ıslakken
Kuruduktan sonra
Kururken yattığım için arkaları kıvrılmış. Yaza kadar dinlendirip bakıma devam :)
Rapunzelcim cnm beni sakın yanlış anlamazsan bi gözlemimi söylicem,ilk eklediğin fotolarda saçların gayet gür ve dolgun seyrek değil,bu fotolarda daha seyrek görünüyor,sanırım kesimini felan da değiştirmişsin belki şu an da farklıdır ama...hani okadar bakımdan sonra bu seyrekleşme olmamalı gibi,lütfen yanlış anlama cnm,olumsuzluk değil sadece gördüğümü belirtmek istedim,sevgiler....
ya kızlar bu sinemakili kürü uygulicam ama badem yağından nekadar konulcak miktarı yazılmamış sanırım hic topiğin altını üstüne getrdim bulamadım birde burda 2 saat falan bekleyin diyor ama başka bir topic dede 4-5 saat bekleyin diyor ama napıcagımı şaşırdım sizler nasıl yaptınız acaba bana yardımcı olurmusunz
ya kızlar bu sinemakili kürü uygulicam ama badem yağından nekadar konulcak miktarı yazılmamış sanırım hic topiğin altını üstüne getrdim bulamadım birde burda 2 saat falan bekleyin diyor ama başka bir topic dede 4-5 saat bekleyin diyor ama napıcagımı şaşırdım sizler nasıl yaptınız acaba bana yardımcı olurmusunz