Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
bu karşımı yapalı 2 hafta oldu sadece sinemaki kürünü uyguluyorum saçlarımdaki uzamayı görebiliyorum açık renge boyalı olduğu için diplerden çıkan saçlar bariz belli oluyo çok mutluyumm bu kadar kısa sürek etkisini göstereceğini düşünmemiştim bu haftada sarımsaklı şampuan ve diğer yağ karşımlarına başlıyacağım hadi hayrlısıı

Mrb Rapunzel.. 700 ml'lik şampuana aşağıdakilerden ne kadar katabilirimm...

- Çamterebentin
- Bal
- Sarımsak
- Güzel kokulu bir yağ
- Bemiks ampul
- Evigen ampul
- Zeytinyağı

Rapunzelcim cnm beni sakın yanlış anlamazsan bi gözlemimi söylicem,ilk eklediğin fotolarda saçların gayet gür ve dolgun seyrek değil,bu fotolarda daha seyrek görünüyor,sanırım kesimini felan da değiştirmişsin belki şu an da farklıdır ama...hani okadar bakımdan sonra bu seyrekleşme olmamalı gibi,lütfen yanlış anlama cnm,olumsuzluk değil sadece gördüğümü belirtmek istedim,sevgiler....

ama ıslak olanda seyrek duryor ıslak oldugu ıcın

dıgerı aynı dıger fotlardakı gıbı sadece onlarda fonlu gıbydı sac burda dogal halı yanı bana öle geldııı

tatllim saç rengine bayıldım kendin boyuyormussun oyle yazmıssın mesaj atıcaktım ama atamadım hangı markayı ve kac nuamrayı kullanıyorsun yazarsan sevınırım

ya kızlar bu sinemakili küre başlicam ama size bişey sorucam ya topiğin altını üstüne getrdim bulamadım bu badem yağından nekdar konulcak içine miktar olarak yazılmamış sanırım .? biriniz cevaplarsanız cok sevinirim ya birde başka bir topic de bu uygulamayı sacta 4-5 saat bekletiyorlarmış burda 2 saat yazılmış napıcagımı sasrdım yardımcı olurmusunuz

ya kızlar bu sinemakili kürü uygulicam ama badem yağından nekadar konulcak miktarı yazılmamış sanırım hic topiğin altını üstüne getrdim bulamadım birde burda 2 saat falan bekleyin diyor ama başka bir topic dede 4-5 saat bekleyin diyor ama napıcagımı şaşırdım sizler nasıl yaptınız acaba bana yardımcı olurmusunz

1 yemek kaşığı canım

evet arkadaşın da dediği gibi 1 yemek kaşığı. en az 1-2 saat kalmalı bence. benim o gün işim yoksa 4-5 saat de bekletirim, senin durumuna bağlı yaparsın canım

Rapunzel saçlarına hayran kaldım maşallah! benim saçlarım da ince telli yağlı ve seyrek saçlarımın gürleşmesini çok istiyorum, her yerden saç fışkırsın falan şampuanın içine sarımsak şeysini denicem ben de inşallah faydasını görürüm, ama yağları denemeye çekiniyorum birazcık cünkü sacim zaten yagli bir de onları arındırmak zor olur gibime geliyor.. Sarımsağı şampuanın içine bütün atıyoruz bu arada değil mi?

Rapunzel saçlarına hayran kaldım maşallah! benim saçlarım da ince telli yağlı ve seyrek saçlarımın gürleşmesini çok istiyorum, her yerden saç fışkırsın falan şampuanın içine sarımsak şeysini denicem ben de inşallah faydasını görürüm, ama yağları denemeye çekiniyorum birazcık cünkü sacim zaten yagli bir de onları arındırmak zor olur gibime geliyor.. Sarımsağı şampuanın içine bütün atıyoruz bu arada değil mi?

özel mesaj attım ama mesaj kutun dolmuş rapunzel :44:
eğer vaktin varsa benim saç renginede bir el atarsan sevinicem
uzamasından ve gürlüğünden bir şikayetim yok çok şükür ama inanılmaz beyazdır önler bu yüzden 3 senedir röfleden vazgeçtim ve evde kolleston 8.1 ile boyuyorum aslında memnunum renginden ama senin saçların rengini görünce biraz değişiklik olsun dedim
beyazlardan dolayı koyu renk yapamıyorum röflede malum en azından tonu değişsin dedim
senin boyanın markayı ve numarasını verirsen hemen denicem
şimdiden çok sağol :)
bu arada konu çok güzel olmuş bende yeni bir başlıkta derdime çare arıyorum bir göz atarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…