- 24 Mart 2011
- 69
- 0
-
- Konu Sahibi rapunzeeel
- #1.221
canım sarımsakları2-3 bölerek kat rendeleme...o zamna kalıntı olmaz veya sarımsak yağıda kullanabilirsin...ben sarımsak yağı kattım dün birde şampuanıma ,sarımsak koymamıştım,hemen bir kapak yağ kattım...
Rapunzel arkadasim sacini uzatmis ancak asiri bakimsiz gorunuyor bence. Uclari berbat, misir puskulu gibi. En az 15 cm kesilmesi lazim kaliteli gorunmesi icin.
Teşekkür ederim sarımsak yağıda aynı sonucu verir mi peki :)
selamlar cnm sacların bir harıka maşallah diyeyımde bolbol
Benm saclardaaa yenı yenı kendıne gelmeye basladı yanmstı sonrada dogum falan felakettı ben hc sac urununu kullandım cok memnun kaldım bırde aktardan aldıgım karısım yaglardan kullandım memnun kaldım.. Sanırım içerikleri hemen hemen aynıdır..
Daha tam olark duzeltemedım sacları ama ıdare eder uzamayada basladı ama senın tarıflerın cıktısını aldım mutlaka deneyecegım ama merak ettgım benıms aclar balyajlı kahve uzerıne sarı dıpler sıyahhh bende bu rengını acan tarıfnden kullansam olur snaırım dimi birde bennn şampuan olarak bir oneri varsa almak ıstıyorummm...
arkadaslar ;sıcak havlu ıle yapılan maskeler bakım kurlerı saca daha ıyı nufuz ettıgıı duymustum .
ama bu sıcak havlu olayını tam anlamadım .bıra acıklar mısın ?
havluyu sıcak suyla ıslatıp sarsak havlu bır kac sanıye sonra sogacaktır zaten ,o zaman sıcak havlunun
bır anlamı kalmıyor kı .hem de ıslak havluyu dırek maskenın uzerıne sararsak maskeyı emmez mı havlu ?
bazı arkadaslardan da ,saca kur uygulandıktan sonra fon tutarak sıcaklık verdıgını de duymustum .
ee fonun ısısıyla da sac yıpranmaz mı ?
kafam karıstı acıkcası .acıklarsanız sevınırım