Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Bu topiğe ve Rapunzel'e bayılıyorum Ben de çok uzun zamandır yağ bakımları yapıyorum çoğunu burdan gördüm bazılarını da araştırarak buldum. Bu arada şampuanımda da doğum kontrol hapı var ve evet kızlar uzatıyor:) Bir de karanfilli su benim hayatımı kurtardı çünkü saçımı taramadan önce ıslatacak alkolsuz ve yağsız bir şey arıyordum. Bir tutam karanfili içme suyuna koyup güneş görmeyen bir yerde bir iki gün bekletiyorum sonra da fısfıslı şişeye alıyorum. Hem saçı mis gibi karanfil kokutuyor hem de karanfil dökülmeyi önlüyor.
Bir de biz kadınlar bir şeyi yaparken abartmayı seviyoruz ama dikkat etmemiz gereken önemli bir nokta var, saçımıza yağ bakımı yaptıysak o gün yıkadığımız şampuanın içerisinde çamterebentin, sarımsak, hap vs olmamalı. Çünkü aynı anda birden fazla uyaran olduğunda saç derisi irite oluyor ve ters tepiyor bakımlar. Onun için bir şampuanınız sade olarak bir köşede dursun mutlaka

Kızlar merhabaaaa
Tatildi, dersti, oydu, buydu derken internete girecek zaman bulamadım, kusura bakmayın. Ama tam gaz devam etmişsiniz bakımlara, çok sevindim. Beni merak edenlere de ayrıca teşekkür ederim. Ve geri döndüm :)
Konu epey ilerlemiş, son bıraktığım yerden itibaren tek tek yanıtlamaya başlayacağım hemen. Epey zaman geçtiği için çoğu kişi göremeyecek belki de cevabını, kusura bakmayın.
Topiktekileri yanıtladıktan sonra da gelen kutumdakileri yanıtlamaya başlayacağım. Zaman sınırından dolayı bugün içerisinde hepsine dönüş yapamasam da yanıtlamam çok sürmez.
Bu arada yaz boyu bakım yapmadığım, sürekli ısıya maruz bıraktığım ve çok uzun zamandır kesmediğim saçlarıma acıyıp uçlarından 15 cm kestim. Çok uzamışlardı zaten, şu an belimdeler. Biraz daha uzayınca tekrar uçlarından alabilirim hatta.
Şimdi başlayalım yanıtlamaya :)

Bir başladı mı hepsini yapası geliyor insanın, bilirim

Benim şampuanım daha sıvı hale geliyor karışımları katınca, sende aksi olmuş, ne güzel :) Ben de vanilya yağıyla karıştırıyordum sarımsağı, mis gibi kokuyordu :)

Bakımların faydasını görmeye de başlamışsın, çok sevindim. Uzun vadede daha memnun kalırsın umarım :)

Kızlar mayalı süt ü deneyen varmı saç için?

ben bi ara her gece yatmadan mayalı süt içiyordum iyi geliyordu ama mideme çok dokunduğu için bıraktım.düzenli kullanımda faydasını gören bir arkadaşım var eğer midende sorun yoksa dene derim ben

vala pek bozmadı midemi 2 defa içtim hem bağırsaklarıda çalıştırıyo bi denemek lazım

o zaman devam et derim ama hiç aksatmadan.inşallah faydasını görürsün

Ben de merak ediyordum bir ara. Tadından çekindiğim için denemedim. Denemek lazım :)

Piyasa şampuanları korkunç içeriklere sahip olabiliyorlar. Bebek şampuanlarının içeriğini bilmiyorum ama daha doğaldır muhtemelen :) Güzel bir araştırmayla yetişkinler için iyi bir şampuan da bulabilirsin :)
Saçı ısıya karşı koruyan bir ürün tecrübem yok, o yüzden bir tavsiyede bulunamam ama forumda bu konuda deneyimi olanlar var, konulara bakabilirsin :)
Isıdan tamamen vazgeçmek ne yazık ki çok zor, bilirim :) Zararı en aza indirmek için ısıyı mümkün mertebe düşük seviyede ve az kullanmak ve ısıya karşı koruma sağlayan iyi bir fön öncesi spreyi kullanmak faydalı olacaktır :)

Canım şampuanın içine çok fazla yağ katmışsın. Saçların iyi temizlenemediği için kepeklenme olmuş olabilir. O yüzden şampuanın içine çok fazla yağ katılmasını tavsiye etmiyorum. Onun dışında çam terebentin de fazla kullanıldığında saç derisini kurutabilir. Karışımı seyrelttiğinde sorunun çözülecektir.

Sarımsaklı şampuan ve zeytinyağlı sarımsak işine yarayacaktır.

Çok teşekkür ederim canım. Benim yokluğum ne yazık ki senin durumunun aciliyetine gelmiş, üzüldüm. Muhtemelen iyi ya da kötü bir sonuçla karşılaşmışsındır ama yine de yanıtlayayım. Kullandığın şeyler saç rengine zarar vermez. Farklı bir şey denemek istiyorsan ve onun sonucunu merak ediyorsan da sorman yeterli, tabi hala buralardaysan :)

İnşallah canım :) Ben denemedim, bildiğim kadarıyla makarna gibi haşlayıp süzüldükten sonra diğer bakımlar gibi uygulanıyor.

Ne demek canım çok sevindim :)

Merhaba tatlım çok geç dönüyorum, gecikmeli olarak teşekkür ederim :)
Evet, yeni tecrübeler eğlenceli sonuçlar doğurabiliyor zaman zaman :) Yeniliklere açığız yine de.
Sarımsaklı zeytinyağı kokusuna rağmen ara ara yapılması gereken bir bakım bence.
Hangi şampuandan bahsettiğini anlayamadım ama sen şimdiye bitirmişsindir bile. Ah ben ahh :)

kürün içine bir iki damla çilek yada vanilya yağı koyabilirsin cnm misler gibi

tşkler canım =)

Yıkadıktan sonra saçta koku bırakmıyor ama Sedanaz'ın da dediği gibi mis kokulu bir yağla sonucu garantileyebilirsin :)

merhaba canım saçların harika bende sarıyı çok seviyorum fakat senin tonun süper hangi boyayı kullanıyorsun paylaşırsan çok memnun olurum teşekkürler şimdiden

Rica ederim canım, ne mutlu bana :) Çam terebentini bir dahaki sefere tek kapak kat bence, birazcık fazla olmuş. Şampuanına çok fazla da yağ katma ki saçların iyi temizlensin :) Ben 2. yıkamamı da karışımlı şampuanla yıkıyorum, sen de öyle yapabilirsin :)

İçin rahat olsun canım öyle bir etkisiyle hiç karşılaşmadım. Koyu renk boya kullananlarda böyle bir durum olabilir belki ama sende olmaz, aksine rengi daha çok ortaya çıkacaktır :)

arkadaşlarr bioxcini saç bakımında saç uzaması için yağların içine dökerek saçımıza sürersek nasıl olur acaba .. rapunzel deneyebilirmisin :)

Sülfat içerdiği için saçta uzun kalmasının saça yarar değil de zarar vereceğini düşünüyorum. O yüzden bence sen de deneme canım :)

Canım ben ikisi için de yapmıyorum. Dökülme sorunum yok, saçlarım da uzun zaten. Ben ısı ve boyanın zararlarını azaltmak ve yeni çıkanları daha sağlıklı hale getirmek için yapıyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki bir sürü yeni saç çıkıyor minik minik :) Söylediğin ürün hakkında da bir bilgim yok maalesef.

Canım yardımcı olurum tabi ama şu an ne konuda yardım istediğini anlayamadım. Uzaması içinse eğer sinamekiye başlayabilirsin, onun dışında da aynen devam ve şampuanına kattığın yağların miktarına dikkat et ki saçların yağlı kalmasın.

Güzel öneri, menekşe yağının bir faydasını da görmüş olduk :)

Çok şey istemiyorsun canım, benim forumda olmadığım sürede belki de istediğin uzunluğa geldi bile saçların :)

Selam canım çok teşekkürler :) Doğru şampuanı bulmalısın ilk önce, sonra saçlarını tamamen duruladığından emin olmasın ve saç kremi kullanıyorsan saç diplerinden uzak tutmalısın. Onun dışında elma sirkesiyle durulamak da faydalı olabilir.

bende bugün baş kilini yapıcam hadi bakalım sonucu yazarım kızlar :))

Hadi bakalımm :)

Dökülme sorunu yaşayanlar için iyi bir örnek olmuşsun :) Sarımsak kokusuyla ilgili ilk sayfada da bir öneri var rahatsız olanlar için ama dediğin gibi bariz bir koku yok zaten.

Harika bir topic olmuş inanamıyorum ben aylardan beri bu topiği ilk kez görüyorum daha ilk sayfayı inceledim saçların çok güzel maşallah
canım bu tariflerinin hepsini devamlımı uyguluyorsun? bende mevsimlik dökülme oluyor özellikle sonbaharda çok dökülüyor tepemde baya açılma oldu saçlarım su gibi aktı kepekte vardı zaten saçlarım çok ince telli ve yağlı bende bebek şampuanı kullandım içine çamterebenti koydum haftada bir badem yağı sürüyorum dökülmesi zor durdu ama ilkbahar geliyor tekrar başlayacak çok korkuyorum kafama çok takıyorum benim gibi saçtan yana şansızlara özel bir kür önerebilirmisin şimdiden çok teşekkür ederim

kızlar, ince sönük ve yağlı katları gayet saçma kesilmiş, kuaförzedelerdenimmmm .. saçlarımı uzatma isteğiyle kuaföre uçları aldırma amacıyla gittim 6 ay önce, 1 karış kesti, gözlerime yaş oturdu, saçlarım resmen kedi çüküü kadar kaldı, 3 aydan beri haftada 2-3 kez bademyağ, susamyağı, hint yağı ( çok zor arınıyor benden söylemesi ) badem ve susam yeterli yani, bu yağları aktardan 3-5 tl ye alıp karıştırıp sürdüm yarım saat bekledim, sabırla yaptım, bir de 3-4 aydır şamğuan şişeme yarım şişe çam terebentini karıştırıorum,çalkalıorum, mükemmel dolgun oluyor, saçlarım casting caramele boyalı olmasına rağmen inanılmaz şekilde akmadı, bilakis saç tonunu süper ışıltılı yapıor,,çok memnunum, hala bu bakım kürüne devam ediyorum,, tavsiye ederim, ssusam yağı saç uzatıyor, badem besliyor parlatıyor,, çam terebentin esansı da saç çıkarıyor... bi taşla iki kuşşş ucuz ve bitkiselll

ben de oksijenli su mağduruyum 2 sene önce saçlarım seninki kadardı rapunzeeel döküldü, yandı falan çok kötü şimdi. ne yapabilirim evde kolaylıkla deneyebileceğim şeyler söyler misiniz :/

dün baş kilini yaptım kızlar bende memnun kaldım tavsiye ediyorum

Memnun kalmana sevindim canım :)

Kızlar konuyla alaklı mı bilmiyorum ama, saçı ıslatmadan temizleyen kuru şampuan diye birşey varmış, banyo yapma imkanı kısıtlı olanlar için. Duyan veya kullanan oldu mu acaba?

su su su onsuz temizlik düşünemiyorum işim geregi parayla içiçeyim antibakteriyel el jeli, kolonya, ıslak mendil yok illa yıkayacagım tabi ki tercih meselesi

İmkan olduğu sürece herkes suyu tercih eder tabi. Yok mu kızlar kuru şampuanı duyan

canim bende var sprey gibi birsey, markasi Batiste

eeee nasıl memnun musun fiyatı nasıl

Memnun musun canım. Temizlik hissi veriyor mu az da olsa, yoksa yağıyla mı bırakıyor acaba.

fiyati burada ucuz 5 lira gibi birseye tekabul ediyor evet ise yariyor da ozel bir sebep olmadiktan sonra kullanilacak birsey de degil mesela ameliyat sonrasi banyonun yasak oldugu durumda gercekten ise yarar ama onun disinda yikamak gibisi yok..

İlginçmiş gerçekten. Zaruri durumlarda kurtarıcı olabilir :)

rapunzellll nası saçların var canım yaa maşallah içim ezildi bildiğin,bnm saçlarım neden uzamıyo offffffff...(

Çok teşekkür ederim canım, seninkiler de uzar elbet, üzülme :)

Duymaz olur muyum, denenecekler listemde var aylardır ama hala deneyemedim :)

canım bnde merak ediyorum nasıl oluyo yaparsan yazarmısın rica etsem bizde öğrenelim

Çok sevindim canım memnun kalmana. Bu sonuçları duyduktan sonra ben de en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum :)

Çok teşekkür ederim canım. Birazcık sabır ve uygun bakımlarla senin de istediğin gibi saçların olur, merak etme. Uzamasını hızlandırmak için sinamekiye başlayabilirsin. Sertliği için şampuanına bal katabilirsin, zeytinyağlı bakım yapabilirsin. Saçların kuruyken sıkmak için de ilk sayfadaki gibi bir bakım suyu yapabilirsin.

Ne demek canım, çok sevindim faydasını görmene :) Kullanmaya devam edersen uzamaya etkisini görmeye de başlarsın.

rapunzelcim canim nerelerdesin sen ya, cook ozledim seni tatlim :)

Sağol canım ya giremedim uzunca bir süre maalesef :)

rapunzel bende saçının boya ve numarasını öğrenebilirmyim

Tabi ki canım :)

merak edip sormak istediğim bişey var,sinamekili küre başlayacağım fakat bemiksin yanında bepanthen ve evigen de aldım,küre bunları da eklesem nasıl olur acaba?

Mis gibi olur :) Ben de evigen ve farklı yağlardan ekliyorum.

Geç kaldımm :)

Evet canım da reklam gibi olmasın diye burada yazmamıştım. Sorun olmaz umarım. Saç kremini de kullandım ama ben şampuanı kadar sevmedim. Kullandığım diğer saç kremleri kadar yumuşatmadı. Dimethicone içermediği için almıştım ama saçımı yumuşatan o sanırım. Bunun benim saçlarımın yıpranma oranıyla ilgili olma ihtimali yüksek tabi. Senin memnun kalmana sevindim :)

rapunzelim nerelerdesin canım:26:özlettin kendini
herşey yolunda demi

Ben de özledim canım ve döndüm, her şey yolunda, teşekkür ederim :)

Olmuyor canım, saçtan da çok rahat arınıyor. Saç uçların için jojoba yağı kullanabilirsin ama oluşmuş incelmeye çözüm olacak bir şey yok maalesef. Saç tellerinin kalınlaşması için de zeytinyağlı bakımlar yaparsan faydasını görürsün.

şekerli herşey suda çok kolayca çıkar.zor çıkan yağdır.ballı maskeyi yaptım çokkkkk güzel.

Memnun kalmana sevindim canım bal bir mucize :)

kızlaaaar sinamekinin saç döktüğüyle ilgili çok fena şeyler yazmışlar benm saçlarım zaten az sizce kullanmayım mı

canim konuyu acan arkadar sacta tutma suresini yarim saate indirince dokulme sorunu kalmadi demis ama ben dha baslamadim yaniltmak istemem kullanan biri yorum ypsa daha iyi olur

canım sadece o deil çok fazla kişi döküldüğünü yazmış bu beni çok korkuttu sen kullanmayı düşünüomusn

bilemedim yaa zaten saçlarım az uzatıyım derken dökersem mahvolurum

benimde saclarim ince telli ve az ama denemeyi dusunuyorum artis olursa dokulmesinde birakirim tek kullanmda butun saci dokmez heralde denemeden bilemeyiz:)

sence deneyelimmi yani :)))

istersen 1hafta bekle ben istanbula donunce deniycem sonucu buraya yazarim cunku benimde sacim az ve ince telli :)

Daha hızlı ya da daha çok etki eder diye düşünüp 5-6 saat saçta tutulursa saç tipine göre dökülme yapabilir. O yüzden sinamekili bakımı 2 saatten fazla saçınızda tutmamanızda fayda var. İlk kez uygulayacak olanlar 1 saat tutsun hatta. Bu şekilde yapıldığında dökülme olmaz, korkmayın. Olsaydı ben bu zamana kadar kel kalmıştım heralde :) Bahsedilen dökülme hakkındaki yorumlar uygulama süresinin 4+ olarak yapıldığı dönemlere aittir muhtemelen. Ben bu konuyu açtığımda bu biliniyordu ve benim konumda öyle bir sorunla karşılaştığımızı hatırlamıyorum, içiniz rahat olsun :)

Bu arada Dilara'cım uzman demişsin, sağol Meraklı bir araştırmacıyım sadece :)

Canım sinamekiyi saç çıkması için değil de bakım yapması ya da uzatması için kullanıyoruz. Dökülmene sebep olan içsel bir sebep sanırım, tespit edilip tedavi edilmeli önce. Sonrasında sarımsaklı şampuan ve sarımsaklı zeytinyağını kullanmaya devam et, mutlaka etki edecektir.

400 ml sampuana ne kadar yag karışımı koymam gerekıyor

1-1,5 kapaktan çok katılmasını tavsiye etmiyorum ben. Şampuanın kıvamından anlarsın sen de.

Merhaba canım çok teşekkür ederim :)
Önerdiğimiz her şeyi yapmışsın, şimdiye kadar etki etmesi lazımdı. Benim sormak istediğim kuruluktan kastın yıpranma mı yoksa yağlanmama mı ? Eğer yıprandığı için kuru ve tiftik tiftikse onu tedavi etmek maalesef mümkün değil. Ancak yapılan bakımlarla görünümü bir derece daha güzel olup yumuşaması sağlanabilir. Öyle olmadığını varsayıp devam ediyorum.
İnce telli saçlar genelde yağlı olur, seninse aksine kuruymuş. Zeytinyağını zaten kullanıyormuşsun, ısıtıp ılıkken saçına sürersen daha çok faydasını görürsün. Zeytinyağı saç tellerini kalınlaştıracaktır. Saç uçlarına yaptığın bakım suyundan sıkarsan ve o suya hint yağı ve jojoba yağı katarsan kolay kırılmasını önleyebilirsin. Saçlarını kurutmak yerine kendi kendine kurumasını beklemek de fayda sağlayabilir. Wax, jöle, sprey gibi ürünler saçların etrafını sararak şekil verdikleri için kolay kırılmasına neden olur. Daha az kullanmaya çalışırsan ya da kullandığın gün saçını yıkarsan da etkili olacaktır. Banyodan sonra saçlarına bebe yağı sürersen de yumuşatacaktır. Şampuanına bal katmak ve argan yağıyla bakım yapmak da faydalı olabilir. Aklıma gelenler bunlar canım. Bu şekilde saçların daha parlak olacağı için canını sıkmayacaktır. Yoksa saçlarının 4 gün sonra yeni yıkanmış gibi durması güzel bir şey bence :)

Gecikmeli olarak da olsa duydum canım. Önerilerimi önemsediğiniz için de teşekkür ederim :)

benim saçlarda bir uzasa konuyu açan arkadaşımızınki kadar olsaa....

konuyu açan arkadaş umarım iyisindir.bak herkes soru soruyor...nerelerdesin...

İyiyim canım vakit bulup giremedim uzunca bir süre maalesef :) Bu arada seninkiler de uzar, azıcık sabır gerekli sadece.

Sinemekili kürü her hafta değil kafama estikçe yapıyorum fakat bemiks ampul ilave etmeden uyguluyorum yeterli olur mu?

Bemiks ampul asıl saça vitamin veren, katmalısın bence.

Çok teşekkür ederim narincim. Yağlı saç değil de yağlı saç derisi vardır. O yüzden aslolan doğru şampuanı bulmak. İçine bir miktar çam terebentin damlatabilirsin, hem uzar hem de daha kuru olur. Ama sakın fazla katma çok kurutur bu sefer de. Eğer saç kremi kullanıyorsan saç diplerinden uzak tut ve iyi duruladığından emin ol. Durulama suyuna elma sirkesi katmak da faydalı olabilir :)

Rica ederim canım çok sevindim memnun kalmana. Ayrıca teşekkür ederim :)

Beline de gelir, umutsuzluğa kapılma. Yeni kırıklar oluşmasını önlemek için jojoba yağı ya da hint yağı kullanabilirsin. Kırıklarını aldırıyormuşsun zaten, kestirme bence de. Aralıkta yazmışsın, yaza kadar 6-10 cm uzar yani saçın beline gelir. Saçların zaten uzuyordur da kırılıp koptuğu için boyu değişmiyordur. Birazcık sabırla beline de gelecektir :)

Merhaba canım, öncelikle güzel sözlerin için teşekkür ederim :)
Gliserini sakın saçına kuruyken uygulama. Ya yağlarla ya da suyla seyreltip uygula ya da saçın nemliyken. Onun dışında yağ bakımları ıslak saça da yapılabilir kuru saça da. Ben kuru saça yapıyorum. Çünkü zaten ıslanıyor sürdüğümde. Şampuanına kattığın bal saçını yumuşatacaktır. Umarım saçların en kısa zamanda eski haline döner.

cevap verdim diye kimse kızmaz umarım bana
yağlı bakımlarda her zaman nemli olmalı yoksa kuru olduğunda yağ ciltte olan nemi de kurutur.

Burda kimse kimseye kızmaz canım :) Yağların içine su kattığımız için saç ıslak oluyor zaten.

Canım döndüm, umarım geç kalmamışımdır :)
Şampuanın içine çok fazla yağ katarsan saçların iyi temizlenemeyeceğinden yağlı durur. Çam terebentin ve menekşe yağından katıp diğer yağları bakım kürleri halinde kullanman daha faydalı olacaktır. Zaten o haldeyken dışarı çıkmıyoruz, sürüp bekliyoruz. Sonra da yıkıyoruz. Yani yağlı saçlarla dolaşmıyorsun ve bitlenmezsin korkma :) Uzasın diye sinameki de yapabilirsin. Eminim biraz sabırla istediğin saçlara kavuşacaksın :)

Epey boş bıraktım maalesef ama döndüm. Gerçi sen de beni aratmıyorsun canım ne güzel yazmışsın :)

rapunzeel sanırım yoğun bir dönemden geçiyorsun veya gerçekten kaçırıldın :) Sen yokken biz denediklerimizi paylaşalım da topik boş kalmasın bari canım

İlk seçenek canım :) Yokluğumu aratmamışsınız zaten hep dediğim gibi hepimizin topiği bu, sen de ne güzel tavsiyelerde bulunmuşsun :)

Miktarlarına dikkat edersen sorun olmaz canım. Hele zeytinyağına çok dikkat, yoksa yağlı kalır saçın :)

Altına imzamı atıyorum

Bence gerek yok canım. Zaten olsa yağlı kalırdı ve rahatsız olurdun :)

rapunzelcim bide hangi şampuan ve sac kremini kullanıyosun ?

Çok teşekkür ederim canım, özel mesaj attım :)

Saçlarına zarar vermiş olabilir. Uzaması için sinamekili küre başlarsan, dökülmemesi için de sarımsaklı şampuan ve zeytinyağlı sarımsak yaparsan sorunun çözülmüş olur :) Miktarları ve tarifleri ilk sayfada var.

rapunzelimiz girse nelere cvp verecekte kayboldu ( nerelerdesin canım umarım herşey yolundadır..

Her şey yolunda canım :) Biraz yoğun olduğum için giremedim maalesef...

Sorunun çözülmesine çok sevindim canım. Stres yapmamaya çalışırsan ve sinamekiyi saçında çok tutmazsan daha iyi sonuçlar alırsın :)

işe yaramadığı olmadı sinameki kürünün başla en kısa zamanda günlerini de bu linke göre ayarla

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

Katılıyorum

Canım çok fazla mı sarımsak koydun acaba ? Bende öyle bir sorun olmadı hiç.

Sen de sağol canım. Silme işlemi saçını yıpratmış, yıpranmış saç tümüyle eski haline dönmez ama bakımlarla olduğundan daha iyi görünmesi sağlanabilir. Keratin sütünü denemedim ama saçın kaybettiği keratini sağlayıp iyi geleceğini düşünüyorum. Saçların zaten yıprandığı için çam terebentini şu an kullanma bence. Saçını yumuşatsın diye şampuanına bal katabilirsin. Karışmaması içinse mavi su ya da saç serumu kullanmalısın mutlaka. Umarım en kısa zamanda toparlanır saçların.

Yok canım prenssiz bir rapunzelim ben :) Ben denemedim ama sülfatsız olması güzel.

Olmaz canım, korkma. Dediğin gibi de yapabilirsin ama çam terebentin şampuanına zarar vermez. Zaten bir kaç damla damlatılıyor şampuana :)

Yapmaz canım korkma. Ben yüzüme de sürüyorum cilt için olan yağlardan ve hiç sivilcem yok :)

Benim yüzüm zaten sivilceli Çok dert ediyorum bu konuyu. Çok da fazla değil ama yine de kötü duruyo. Of

Bir cildiye doktoru bu sorunu kolayca çözecektir canım :)

200 ml'e 1 kapak yeter diyolar. benim ki 300 ml'di. 1,5 kapak koydum su gibi oldu ama köpürüyo. olamsı gereken bumuydu?

Biraz daha az koysan daha iyi olurdu, çok katıldığında saçları kurutabiliyor çam terebentin.

Ne demek canım çok sevindim faydasını görmene :) Yazdılar mı bilmiyorum ama ben özel mesaj atıyorum sana boyamı.

bal ı nasıl kaynatıyoruz? benmari usulü mü????

Yok canım diğer yağların içinde ya da suda eritiyoruz.

Bilgi için teşekkürler canım. Saçta o kadar uzun süre oriel tutan nasıl bir kuaför öyle, saçı mahfeder oriel :44:

Fayda eder tabi, düzenli bakım yaparsan ve sabırlı olursan senin saçların da uzar :)

bunu yazmıştım ama görmedin sanırım rapunzel inşallah bu sefer görürsün

rapunzelcim saç boyanı ve numarasını bende merak edenlerdenim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…