-
- Konu Sahibi rapunzeeel
- #1.241
sınamekı kuru ve sarımsaklı sampuan baslıca tavsıyelerım bende bunlarla uzattım neredeyse kalcama kadar su an saclarımCanım buraya sırf senin konunu görüp durmadan takip etmek için üye oldum desem yalan olmaz :) Gerçi forumda hoşuma gitti.
Benim saçlarım çok ince omuzlarımın 3 parmak altındalar ne yaparsam kırılıyorlar zamanında hergün 3-4 kez düzleştirirdim geçen ay brezilya fönü( keratin bakımı ) yaptırdım o gün bugündür düzleştirmiyorum kendilerine az buçuk gelmiş olsalarda çok yıpranıklar. Nerdeyse her sayfayı okumaya çalıştım şuan yarısındayım azimle devam ediyorumYarın aktardan sinameki badem yağı almayı düşünüyorum içinede bemiks ampul kırarım ampulleri ilk kez kullanıcam başka tavsiyen var mı ampul konusund a? Ek olarakta asıl amacım 11. sınıfım mezuniyete 1 senem kaldı o gün uzun ve sağlıklı saçlara sahip olmak :)) tabi bana ait saçlar. Burdaki birçok kürü deneme düşüncesindeyim ama aklına daha uygun birşeyler gelirse lütfen yaz :) Saçlarım seninle aynı renk kendimi senin yerine koyu verdim çok kıskandım çokk Maşallah :))) <3 Çokta karışık bir yazı oldu :) Şimdiden teşekkürler
Rapunzel arkadasim sacini uzatmis ancak asiri bakimsiz gorunuyor bence. Uclari berbat, misir puskulu gibi. En az 15 cm kesilmesi lazim kaliteli gorunmesi icin.
Aynı şeyi ben de söylemiştim ama yanlış mı anladı bilemiyorum herkese cvp verdiği halde bana bu konuda cvp vermemişti rapunzel...ki baya iyi niyetle sölemiştim,bana görede çok bakımsız uçları böle itici görünüyolar kesilmeli...ben yolda da uzun saçlı kızlar görüyorum uçları kırık yolukyoluk hiçç bğenmiyorum,bi anlamı yok ki...ha ayrıca benm saçlarım 4 5 yıldır hep uzundur ki böle rapunzel gibi asla bakım vs yapmadım her ay bakır renk boya yiyo 8 9 yıldır,buna rağmen böle püskül gibi olmadı nazar değmesin..lütfen kimse yanlış anlgılamasın ama gerçekler de sölenmeli bi yerde..sevgiler
sınamekı kuru ve sarımsaklı sampuan baslıca tavsıyelerım bende bunlarla uzattım neredeyse kalcama kadar su an saclarım
benim saçlarımda belimde ama kırıkları oluştu eee düzleşticide kullanıyorum haftada 2 kere rapunzele ya da bir bilene sorum olacaktı yağlı karışım yapmak istiyorum haftada bir kere badem yağı bepanten sanırım bemiks de iyiymis diye duydum birde çörek otu yağı susam yağı menekşe yağı zeytin yağı jaboba yağı ilave etmek istiyorum hepsinin faydalarını okudumda güzel geldi acaba bu kadar cok karısıklık zararı olur mu :26:
Aynı şeyi ben de söylemiştim ama yanlış mı anladı bilemiyorum herkese cvp verdiği halde bana bu konuda cvp vermemişti rapunzel...ki baya iyi niyetle sölemiştim,bana görede çok bakımsız uçları böle itici görünüyolar kesilmeli...ben yolda da uzun saçlı kızlar görüyorum uçları kırık yolukyoluk hiçç bğenmiyorum,bi anlamı yok ki...ha ayrıca benm saçlarım 4 5 yıldır hep uzundur ki böle rapunzel gibi asla bakım vs yapmadım her ay bakır renk boya yiyo 8 9 yıldır,buna rağmen böle püskül gibi olmadı nazar değmesin..lütfen kimse yanlış anlgılamasın ama gerçekler de sölenmeli bi yerde..sevgiler
Rapunzel merhaba...İlk defa gördüm sayfanı umarım banada birşeyler önerebilirsin...Bende bu aralar yağlardan bir karışım yapmayı düşünüyordum işinin ehli birisinin tavsiyesine uymak daha akıllıca olur sanırım...Benim saçlarım çok kuru(kuaförümde söyledi bunu) Banyodan çıktıktan sonra saçlarım kuruduğunda elektriklenme oluyor ama uçuşan saçlar şeklinde değil sanki birisi gelmiş eliyle saçımı karıştırıp dolaştırmış gibi...Dönem dönemde çok kepeklenme oluyor bu her zaman değil ama...Ve uçları ince uzuyor Uçlara doğru inceliyor saçlarım...Son olarakta hiç parlamıyor Saçlarıma düzleştirici şekillendirici kullanmıyorum sadece fön...
Şimdiden teşekkür ederim...Bu arada saçların çok güzel
Rapunzel merhaba...İlk defa gördüm sayfanı umarım banada birşeyler önerebilirsin...Bende bu aralar yağlardan bir karışım yapmayı düşünüyordum işinin ehli birisinin tavsiyesine uymak daha akıllıca olur sanırım...Benim saçlarım çok kuru(kuaförümde söyledi bunu) Banyodan çıktıktan sonra saçlarım kuruduğunda elektriklenme oluyor ama uçuşan saçlar şeklinde değil sanki birisi gelmiş eliyle saçımı karıştırıp dolaştırmış gibi...Dönem dönemde çok kepeklenme oluyor bu her zaman değil ama...Ve uçları ince uzuyor Uçlara doğru inceliyor saçlarım...Son olarakta hiç parlamıyor Saçlarıma düzleştirici şekillendirici kullanmıyorum sadece fön...
Şimdiden teşekkür ederim...Bu arada saçların çok güzel
kızlar ıkınızede shea ve hındıstan cevızı yagını tavsıye ederım sıddetle cunkı bende kuru saclardan boyle kurtuldum.ıkı sekılde uygulanabılıyor.ıstersenız sacınıza yetecek kdar badem yagının ıcıne bırer tatlı kasıgı katıp benmarı usulu ısıtıp surebılrsınız.ıstersenızde kullandıgınız sac maskesı veya sac kremınden sacınıza yetecek kadar keseye koyup bırer tatlı kasıgı shea ve hındıstan cevızı yagını koyup ısıtarakta surebılırsınız.ıkısıde mukemmel oluyor ılk uygulamada bıle farkedeceksınız.ama shea ve hındıstan cevızı yagının katı olanlarını kastedıyorum vazelın gıbı bı formu var.sıvı olanlar sahteymısFarkettiğim kadarıyla artık Rapunzel uğramıyor siteyeherkes çaresiz onu bekliyorrr :26: Benimde saçlarım sizin gibi uçlara doğru çok ince ve parlamıyor. Düzleştirici maşa hiçbirşey kullanmıyorum artık fönüde bırakıyorum doğal kuruyunca daha hoş hemde parlaklığı kaçmıyor Sinameki kürünü kullanıyorum 1 kür uygulamış olsamda yumuşaklığı hissettim saçlarım dolanmadı ve az saçım olmasına rağmen gür gösterdi tavsiye ederim
zararı olmaz canım kırabılırsınarkadaşlar merhababarcelino nun içine bemix ampul eklesem bi zararı olur mu..:26:
kızlar son keşfimi sizinle paylasayım.kesıf derken benım ıcın bır kesıf sızler denemıs olabılırsınız.hındıstan cevızı yagını kuru sac ıcın kesınlıkle denemelısınız.ama katı formda vazelın gıbı olandan cunku sıvıları saf degılmız.benmarı usul ısıtıp sac boy ve uclarına dıplerıne surup strecle sarıp kullanın 3 sate yakın beklettım ben ama sız durabıldıgınız kadar durun.ipek gibi nemlenmıs saclarla karsılasacaksınız.shea yagıyla bırlıktede deneyecegım sonucları paylasırım.bı suredır kırıksız saclarım cunku yapılması gerekenın ıyı nemlendıren yagları kullanmak oldugunu anladım gecte olsa.shea yagı ve argan yagıyla cok skur sacımda bır tek bıle kırık kalmadı emınım hındıstan cevızı yagınında oldukca etkısı olacak.
Arkadaslar benim sacim cok gür degil ince telli yaglar kullansam yan etki yapar mi yoksa iyi gelirmi cevaplarsaniz cok sevinirim.
kızlar ıkınızede shea ve hındıstan cevızı yagını tavsıye ederım sıddetle cunkı bende kuru saclardan boyle kurtuldum.ıkı sekılde uygulanabılıyor.ıstersenız sacınıza yetecek kdar badem yagının ıcıne bırer tatlı kasıgı katıp benmarı usulu ısıtıp surebılrsınız.ıstersenızde kullandıgınız sac maskesı veya sac kremınden sacınıza yetecek kadar keseye koyup bırer tatlı kasıgı shea ve hındıstan cevızı yagını koyup ısıtarakta surebılırsınız.ıkısıde mukemmel oluyor ılk uygulamada bıle farkedeceksınız.ama shea ve hındıstan cevızı yagının katı olanlarını kastedıyorum vazelın gıbı bı formu var.sıvı olanlar sahteymıs