- 15 Mart 2011
- 5.630
- 12.676
-
- Konu Sahibi VuslataDair
Yanılıyorsunuz yatırım var ama bu konuda geçmesi çok anlamsız o yüzden yer vermedimsuç değil de anlamsız.. yani 16 yıllık evliliğin 12 yılında orada demek hiç omzunda ağlanmamış, sevinclerinizi paylaşmamış, birlikte yemek yapmamış, alışverişe çıkmamış, film izlerken uyumamış hatta bağıra çağıra kavga bile etmemiş olduğunuz anlamına geliyor.. o zaman evliliğin ne anlamı var ki? alınmayın ama birisi sizi 16 senedir beslemiş, siz de bunun karşılığında hakaretlerine göz yummuşsunuz.. hemde en en en anlamadığım olay 16 senedir bu kadar mutsuz olup, sizin elinize gelen "iyi kazanç" dan ayırıp bir ev, dükkan ya da yatırım yapabileceğiniz herhangi bir şey yapmamışsınız.. hiçbir planınız yok, mesleğiniz yok, tecrübeniz yok, hepsini geçtim cesaretiniz yok.. 40 yaş nedir yahu, 35 yaşındayım bu yıl üniversite sınavına gireceğim yeniden..
yapacağınız en mantıklı şey, biraz daha katlanıp para biriktirmek.. yoksa alacağınız nafaka çocuklarınızın aylık giderine yetmez.. onlar da belli bir standart a alışmışlardır, şimdi size hak verseler de bir yerden sonra isyan edebilirler..
Yanılıyorsunuz yatırım var ama bu konuda geçmesi çok anlamsız o yüzden yer vermedim
Elbette gereken birikimlerimi yaptım edinimlerim oldu ama takdir edersiniz ki ondan boşanıp tek tek de mal varlığımı satamam o yüzden nafaka vs üstünde durdum
Valla kusura bakmayın ama iyi halt yiyorsunuz! Size domuz diyen adama it köpek (Hoş bu iltifat olur) diyecekken tekmil veriyorsunuz! Yine biz çıkarıyoruz bunları tepemize. Bırak ne hali varsa görsün!Belki inanmayacaksınız ama ben yine de yazacağım WhatsApp dan herşeyi söylüyorum ona nereye gittim nerden geldim eve kim geldi hangi fatura kaç lira geldi kızım sınavdan kaç aldı vs vs herşeyi yani onu dahil ediyorum hayatımıza
İşte yapmayın.. siz nolursa olsun hala düzeleceğine inanıyorsunuz di mi?? Düzelmicek can çıkar huy çıkmaz.. uzaktayken sizin izin verdiğiniz kadar hayatınıza dahil olur.. lütfen her dediğine he diyin geçin.. ve ayrıntıya girmeden geçiştirerek görüşün..Belki inanmayacaksınız ama ben yine de yazacağım WhatsApp dan herşeyi söylüyorum ona nereye gittim nerden geldim eve kim geldi hangi fatura kaç lira geldi kızım sınavdan kaç aldı vs vs herşeyi yani onu dahil ediyorum hayatımıza
arkadasimin eşi de orda muhendis cok iyi kazaniyor ama arkadasim cok mutsuz konustu para az olsun gel dedi bekliyor simdi kucuk cocugu var burda gez toz para harca bile onu rahatlatmadı..16 değil 12 yıldır orda evliliğimiz 16 yıl olmak üzere
Beden gitmedim söyleyeyim az gelişmiş bir ülke dedi hep ve yerleşim yerinde değil dağ başında şantiyede barakada kalıyoruz dedi istemedi yani bende yol bilmez dil bilmez halimle cesaret edip gitmedim
Ben ona güvendim kardeşim eşim dedim güvendim bu mu suçum?
Tam da dediğiniz gibi kirada olan ve gelir getiren yatırımım mevcutyatırım derken altın, dolar gibi su olup gidecek bir şeyi kastetmedim ki ben.. kiraya verdiğinizde gelir getirecek bir şeylerden bahsediyorum.. eğer evden bahsediyorsanız aylık ya da yıllık giderleriniz bir ev parası mı yani? o zaman kesinlikle boşanamazsınız zaten.. o derece bir nafaka hiç duymadım..
Yaa senin yorumlarının çoğunun altına imzamı atarım... maalesef kadınlarda umut bitmiyo.. engellesin işte daha ne istiyo.. parayı göndersin sonra ne mok yerse yesin..Şimdi konu sahibesi 12 yıl ayrı yaşamışsınız sizin bir evliliğiniz yok zaten.
Sizin yapacağınız iş, paraları alıp bu adam yokmuş gibi yaşamak olmalı; bu kadar.
Hala buraya bana şişko dedi whatsapp tan engelledi vs yazmışsınız. Bu ilişkiden medet ummayın artık. Sizi engellerse de engellesin niye yalvardınız hiç hiç anlayamadım.
İster boşanın ister boşanmayın ama paraları alın, kenara da koyun. Bu adamı da eve almayın. Vurmaya kalkışırsa da darp raporu alın köpek gibi karakollarda sürünsün.
Daha ne bekliyorsunuz o zmn..Tam da dediğiniz gibi kirada olan ve gelir getiren yatırımım mevcut
Tam da dediğiniz gibi kirada olan ve gelir getiren yatırımım mevcut
Allah aşkına halanıza dış görüntüsü yüzünden domuz falan diyor muydu enişteniz?arkadasimin eşi de orda muhendis cok iyi kazaniyor ama arkadasim cok mutsuz konustu para az olsun gel dedi bekliyor simdi kucuk cocugu var burda gez toz para harca bile onu rahatlatmadı..
Ayrıca halamın esi 20 sene gelmei Arabistandan biz hepimiz evlidir diyorduk ama bir sey cikmadi ortaya 2senede 1 anca gelirdi..sonra tamamen döndü halam cok cekti yabanci gibilerdi 3cocugu buyuttu cok cöktü ama 5senedir el ele diz dize mutlular hayat garip ne getirecej bilinmiyor..
Bana kalmaz ki ama ikiye bölünmeyecek mi mantıken ve dahası yaşam standardımız düşmesin istiyorum kızlarım üzülmesin böyle bir sebebten istiyorumo zaman neden tek tek satacaksınız ki? ne güzel gelir getiren mülkünüz varsa boşanın, isterse bir kuruş vermesin..
Ayy bana at yaa :))Bir de kızlar hilkat garibesi değilim valla güzelim ben yaama nasıl anlatsam benim derdim güzel olmak güzel bulunmak falan değil yani anlatamıyorum derdimi makyaj sevmiyorum asla yapmam abartılı giyim sevmiyorum sadelik seviyorum tesettürlü değilim ama namaz kılıyorum yani beni gözünüzde çirkin düşünmeyin valla isteyene resmimi atıyım özelden AdAm_OLaCaK_KIZ gördü resmimi o anlatsın
Malları kızlarınızın üstüne yapsanız olmuyo mu??Bana kalmaz ki ama ikiye bölünmeyecek mi mantıken ve dahası yaşam standardımız düşmesin istiyorum kızlarım üzülmesin böyle bir sebebten istiyorum
Biliyorum çok şey istiyorsun diyeceksiniz ama hakkım değil mi?
Yani haklı bi yorum dicem de ne demek beslemek yaa... onun çocuklarını en güzel şekilde yetiştirmeye çalışıyo üstelik tek başına.. demekki eşi de sizin gibi düşünüyor.. adamın psikolojisi kötü ya konu sahibinin psikolojisi... kolay mı yaa babasız 3 kız çocuğu yetiştirmek..En en iyi niyetimle adam santiyede iscilerle kalıyor olabilir bu yurt dısı insaat sektörü böyle maalesef .Adaminda psikolojisi bozulmustur .
Birde yılda bir gelip kendine dikkat etmeyen birini beslemek ağır gelmistir .
E adam para gönderiyor yas kırksa ne olacak sporu var ,yürüyüsü var,diyetisyeni var ,
Hayata yeniden baslayın sil bastan ,kendiniz icin güzellesin ,çocuklar icin bu adama iyi davranın alttan alın .Birde böyle deneyin .
Daha da olmazsa bosarsınız .
Birde yılda bir gelip kendine dikkat etmeyen birini beslemek ağır gelmistir .
.