Uzun konum ( okuyun lütfen)

Benim İnan’ın yerle bir olan özgüvenim var şu an iş kurmak bana öyle uzak bir terim ki ne iş kurarım nasıl yürütürüm belki de batırırım
Tek gayem var kızlarımı dört dörtlük yetiştirip meslek sahibi yapmak başka bir gayem yok kendim için istediğim tek bir şey bile yok

Eger bosanacaksaniz gidin bi avukatla gorusun her detayini size anlatsin duruma ondan sonra bi bakin Allah yardimciniz olsun
Haklısınız yapılması gereken bu
Ama burda fikir almak istedim
Bazen herşey ortada olur ama biz göremeyiz
Belki siz görürsünüz
Tarafsız bakış olsun istedim

Anladim. O zaman bir avukata basvurun asagi yukari nafaka ne kadar alabilirmissiniz ogrenin.

Bu yaratığın kızları ile arası nasıl ? Bence seni boşanmaya bile bile itiyor sendne vazgeçmiş , gelmesini bekle , sana yine şiddet uygulayacaktır , hemen darp raporu al davayı o an aç , ama alt zemini şimdiden hazırla her türlü bilgi deponda dursun , geldiğinde TElini de karıştır , orda başka bir kadın la mı yaşıyor vs öğren , yüklü bir tazminat alabilecek donelerin olsun elinde mesela , geldiğinde Yine sorun yaşayacak sana , o an tüm delillerinle sıcağı sıcağına aç davanı , konululardan çekinmene de gerek kalmaz zaten hemen boşanacaksın

Gerçekçi olmakta fayda var gözü açılmamış gözünü bu adamda açmış bir kadınsın mesleğin de yok diye biliyorum bu ekonomide işyeri açmak falan hayal,açmakla bitiyo mu kimi calistiracaksin sigortası vergisi kağıt kürek işi, 16 sene tek işin çocuk büyütmek olmuş çalışabileceğini sanmıyorum bunu hakaret olarak algılama lütfen bilakis ben hep takdir ettim seni, ama gerçekçi olmak istiyorum

Adamın hayatında biri var kesin var senin konularında hep bunu düşündüm senede en fazla 1 ay görüyo seni onda da bir özlem vs yok 11 ay ne yapiyo bu adam mastürbasyon mu? Siz kazakistana kaç kez gittiniz yanına?

Yurtdışı olduğu için sabit gelirini ispat etmek çok zor o yüzden komik rakamlar gündeme gelir kızlarına şimdiki şartlarını sağlayamazsın en azından büyük kızları üniversiteden mezun etmen sürekli kenara para atman gerek boşanmanı tavsiye etmem obje gibi gör adamı sallama

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Ben yazınızdan şunu anladim. Eşiniz evine çocuklarına bakmak icin yurt dışında çalışıyor. Bastan 2 seneliğine gitmiş ama Turkiye şartlarına göre parasi iyi olunca evlatlarinin geleceğini hazırlamak ve eve bakabilmek icin sürekli kalmış. Benim anlayamadigim bir sey var. Genelde zalim kocalar maddi olarak ta eşlerine ve çocuklarına zulum yaparkar. Sizin esiniz kendine harcligini aldıktan sonra kazancini size gönderiyor. Belki de şöyle bir düşüncesi var ben o kadar yurt disinda çalışıyorum o evde bi tek hazır gelen para ile cocukkara bakıp keyif sürüyor gibi düşünüyor olabilir. Bunu irdelemek kazim. Bir de beni yanlış anlamayın ama eşinizin sizin kilonuzla ilgili şikayetini dikkate alıp çabaladınız mi hic. Yani kilo vermeye gayret etseniz biraz kendinize baksaniz olmaz mi. Yada böyle bir gayret icine girdiniz mi hic. Esiniz ben onlar icin çabalıyorum ama esim bir zayiflamak icin benim icin bile gayret göstermiyor diye düşünüp size kinlenmis olabilir. Bir de bu konularda bir sey soykedigi zaman duymamayi cevap vermemeyi denediniz mi. Ha bir de zaten sürekli görüşmek istemediğiniz esinizin watsap tan sizi engellemesini neden yalvariyorsunuz. Bazi seyler eksik gibi geldu bana

VuslataDair bencd bu da gayet mantıklı bir seçenek

Akıllı kadınlar kulübü

Bende aynı fikirdeyim .Ama sürekli biri yani aynı kisi olsa buraya az para gönderir .

Evet doğru söylüyorsun gözümü onda açtım lise mezunuyum ama bir mesleğim yok söylediklerini hakaret olarak algılamam asla çünkü gerçek bu dediklerin
Ben Kazakistan’a bir defa bile gitmedim
Şimdiye dek katlanma sebebim de kızlarımdı hep

Bende aynı fikirdeyim .Ama sürekli biri yani aynı kisi olsa buraya az para gönderir .

Belki para konusunda dürüst değildir ordaki hayatı muallak kesin şudur diyemiyor ki konu sahibi bile, atıyorum 20 bin kazanıyordur 10 bin kazanıyorum der 8i size yolluyorum 2 bana kaliyo diye de sallar

Telefon olayını söylemeyi unuttum
Telefonunu asla ama asla görmüyorum bir defa bir şeye bakabilir miyim diye aldım diğer odaya geçtim geldi elimden alıp yere atarak kırdı parçalarına ayrıldı güzelim telefon gerekçesi ise ona güvenmiyormuşum

Bence öncelikle bir psikologa gidin ve özgüveninizi geri kazanın. Çünkü kendinizden vazgeçmiş, çocuklarınıza iyi bir gelecek hazırlamaya çalışıyorsunuz. Bu çok yanlış çocuklarınız açısından. Kendini boşvermiş bir anne güçsüz ve eziktir, çocuklara çok kötü örnektir. Kızlarınız bir meslek sahibi olup çalışsa bile anneleri ezik biri olduğu için onlar da kocaları tarafından ezilir ve buna ses çıkarmazlar. “Önce ben” demeniz, hem siz hem çocuklarınız için iyi olacaktır. Arkadaşların dediği gibi gözünüzü açın, aldatma vb. kanıtlayın. Dava açın, tazminat falan alın. Ama bunları avukatla konuşarak yapın. Avukat, size yatırılan parayı maaşı olarak ispat edebilir büyük ihtimalle. Çok yüksek nafakalar beklemeyin ama malları yarı yarıya paylaşabilirsiniz hiç olmazsa, bunu bilin. Bir de, intikam alın bu adamdan. İlk mahkemenize kadar zayıflayın. Kendinize bakın ve mahkemeye fıstık gibi gidin. Pişman olsun kaçırdıklarına. Ayrıca, bu zayıflama işini kendiniz için yapın. Çünkü bu kiloyla şeker, tiroid, kalp başta olmak üzere birçok hastalığa davetiye çıkarıyorsunuz. Kızlarınızın meslek sahibi olacağı günleri görmek istiyorsanız bunu yapın lütfen!

Ohooooooo
Yüzde bi milyon biri var delil olur diye gözü dönmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…