Uzun konum ( okuyun lütfen)

Çok teşekkür ederim ve evet doğru tespit etmişsiniz bende yaşlandım düşüncesi var

Cunku en guzel yillariniz o adami beklerken nefesiniz agzinizda gecti
Simdi sizde ona kinlisiniz.. bekledim yetmezmi diyorsunuz..
Ben kilo konusunda tavriza cok katilmadim kendiniz icin sagliginiz icin cabalamalisiniz cabalamaliydiniz esiniz kiloya degil tavriniza karsi kinlenmis olabilir 40 yas kotu bir yas degil cok guzel bir yas arkanizda uc cocuk var siz magdursunuz ama tek hataniz yillardir oneri ve elestirilere kapali olmaniz. Ben 3. Cocuk dogmadan once de ayni yazardim cocuk 5 yasinda hala ayni yaziyorum tek eksiginiz ayni yerde saymaniz hatta geriye gitmeniz..

Adamin orda baska birisiyle oldugu bes belli.
Nafaka baglanir az yada cok daaa, neden calisamazsiniz onu anlamadim?
Size gidinde avukatlik doktorluk yapin demiycez zaten temizlik var sahsen ben zor durumda kalmis olsam kosa kosa giderim is istir yani.
Evde kucuk cocugunuzda yok en kucugu 5 yasinda okula gidiyomu bilemem ama yakinda gider zaten. Kucuk bebeginizde arkada.
Hic durmayin bence valla.
Boyle biriyle evli kalmaktansa ay sonunu getirememeyi tercih ederim.

Allah sabir versin ablam durumuna cok uzuldum nasil dayandin bu kadar yil allah sana ve senin gibi olanlara yardim etsin bosan iste bulursun is zaten prenseslerinde buyuk kucuk zaten seneye okulada baslar allahin izniyle hepsinide okut bir meslekleri olsun bu devirde okumuyan kiz cocuklari ezilir ablam egerde is bulamazsan ewde is verenler falan oluyo paketleme falan iplik temizleme gibi bulursun insallah allah yar ve yardimcin olsun

Cunku en guzel yillariniz o adami beklerken nefesiniz agzinizda gecti
Simdi sizde ona kinlisiniz.. bekledim yetmezmi diyorsunuz..
Ben kilo konusunda tavriza cok katilmadim kendiniz icin sagliginiz icin cabalamalisiniz cabalamaliydiniz esiniz kiloya degil tavriniza karsi kinlenmis olabilir 40 yas kotu bir yas degil cok guzel bir yas arkanizda uc cocuk var siz magdursunuz ama tek hataniz yillardir oneri ve elestirilere kapali olmaniz. Ben 3. Cocuk dogmadan once de ayni yazardim cocuk 5 yasinda hala ayni yaziyorum tek eksiginiz ayni yerde saymaniz hatta geriye gitmeniz..
Çok doğru yazmışsınız
Sadece beklemek değil arımla namusumla bekledim elbetteki bu ona yaptığım bir iyilik değil namus benim namusum ama zoruma giden bunun hiç mi bir takdiri olmaz?
Yavrularım pırlanta gibi donanımlı edepli bunun hiç mi bir takdiri olmaz
Onun ailesiyle aram ondan bile daha iyi annesi baştacım allah var Harika insanlar ama bende daima iyi oldum aramı iyi tuttum bunun hismi takdiri olmaz
Tüm bunları eliyle itip ama senin 20 kilo fazlan var demesi hak mı reva mı bana?

Belki para konusunda dürüst değildir ordaki hayatı muallak kesin şudur diyemiyor ki konu sahibi bile, atıyorum 20 bin kazanıyordur 10 bin kazanıyorum der 8i size yolluyorum 2 bana kaliyo diye de sallar
Konu sahibi niye gitmemis ki toparlanıp orada yasasın .Adamda boşardı biri olsa niye bosamıyor garip .Ki vardır birileri mutlaka .16 yıl tek mi kalacak .

Çok doğru yazmışsınız
Sadece beklemek değil arımla namusumla bekledim elbetteki bu ona yaptığım bir iyilik değil namus benim namusum ama zoruma giden bunun hiç mi bir takdiri olmaz?
Yavrularım pırlanta gibi donanımlı edepli bunun hiç mi bir takdiri olmaz
Onun ailesiyle aram ondan bile daha iyi annesi baştacım allah var Harika insanlar ama bende daima iyi oldum aramı iyi tuttum bunun hismi takdiri olmaz
Tüm bunları eliyle itip ama senin 20 kilo fazlan var demesi hak mı reva mı bana?

Ama ikisi birbirinden cok farkli
Ztn o kiloyu adam icin degil kendiniz icin vermelisiniz. Adam size yine bsy bulacak ama siz farkli hissedeceksiniz.
Yapilcak ne var bilmiyorum
Bana biri boyle gelse amaaan bana mi sordun madem kafama kakacaktin beklemeseydin diyiveririm. Kimse bu kdr salmis birini istemez 85 kilo cok fazla 100 bi adim otede.
Esinizi savunmuyorum. Ama bu mutsuzlugun sebebi birazda sizsiniz..

Konu sahibi niye gitmemis ki toparlanıp orada yasasın .Adamda boşardı biri olsa niye bosamıyor garip .Ki vardır birileri mutlaka .16 yıl tek mi kalacak .

Ailesi etken diye düşünüyorum ya da mal paylaşımı mahkeme vs gibi işlerle uğraşmak istememesi yolda 15 günlük ziyareti her iki tarafta kanıksamış

Bakış açınız beni ne kadar üzdü
Yani ben 85 kilo olduğum için bunları hak ediyorum öyle mi?
Peki benden daha kşlolu bayanlar var onlar neyi hak ediyor ? Boşanmayı aldatılmalı şiddeti ya da öldürüp kurtulalım olmadı
Hanım efendi biz hayat arkadaşıydık hayat
Ben yaşlanacağım yüzüm kırışacak belim bükülecek çizgiler basacak göz kenarlarımı
Ben 40 yaşındayım manken değilim olmak zorunda da değilim
Ha zayıflama derseniz denedim olmadı
Ben bu evin hem kadını hem erkeğiyim güzellik salonlarında kuaförlerde gezmeye vaktim olmadı isteğim olmadı çok mu zordu beni olduğum gibi kabul etmek?
Eksik dediğiniz kısmı cevaplayayım size saçma gelecek evet ama o uzaktayken WhatsApp üzerinden görüşmek değil ki benim şikayetim
İzne geldiğinde Canıma okuması olay
Evet böyle yazınca saçma geliyor ama olay bu
Ha bir de şunu da söyleyeyim hani bu zavallı (!)kocam bizim için ordaymış ya 12 yıl olacak 12 ve borç yok harç YOk yani maddi olarak orda olmasını gerektiren hiçbir şey yok burda olsun az olsun öz olsun bir arada geçsin ömür olmaz mı? Herkesin eşi yurtdışında mı çalışıyor herkes öyle mi kalkınıyor yapmayın allah aşkına ya
Arkadaşın yorumu farklı bir bakiş acisi ve mantikli..Sismanlik yaslilik suç degil evet dış gorunuse takilmamak.lazim ama kisiye gore degisir sizin kocanızın istegi buysa zevki buysa deneyin guzellik merkezi sart degil.ki sagliksiz seyler yemezseniz zayıflarsınız zaten..Özguven de kızlara iyi ornek olmak icin şart..Ayrica eviniz kira degilse 8bin para cok fazla hesap sormuyorsa eşiniz birikime devam edip biraz daha direnin..

16 değil 12 yıldır orda evliliğimiz 16 yıl olmak üzere
Beden gitmedim söyleyeyim az gelişmiş bir ülke dedi hep ve yerleşim yerinde değil dağ başında şantiyede barakada kalıyoruz dedi istemedi yani bende yol bilmez dil bilmez halimle cesaret edip gitmedim
Ben ona güvendim kardeşim eşim dedim güvendim bu mu suçum?

Evet doğru söylüyorsun gözümü onda açtım lise mezunuyum ama bir mesleğim yok söylediklerini hakaret olarak algılamam asla çünkü gerçek bu dediklerin
Ben Kazakistan’a bir defa bile gitmedim
Şimdiye dek katlanma sebebim de kızlarımdı hep

yazdıysanız kaçırdım, ama merak da ettim neden gitmediniz?

tamam bir üst mesajda okudum..

Kocanin hayatindan baskasi oldugunu dusuniyorum ben de
Ispatlaman zor ama

Valla nasil olur bilemem ama daha fazla asagilatma kendini

Bosa gitsin

Beden gitmedim söyleyeyim az gelişmiş bir ülke dedi hep ve yerleşim yerinde değil dağ başında şantiyede barakada kalıyoruz dedi istemedi yani bende yol bilmez dil bilmez halimle cesaret edip gitmedim

12 sene barakada yaşadığına inanıyor musunuz gerçekten?

suç değil de anlamsız.. yani 16 yıllık evliliğin 12 yılında orada demek hiç omzunda ağlanmamış, sevinclerinizi paylaşmamış, birlikte yemek yapmamış, alışverişe çıkmamış, film izlerken uyumamış hatta bağıra çağıra kavga bile etmemiş olduğunuz anlamına geliyor.. o zaman evliliğin ne anlamı var ki? alınmayın ama birisi sizi 16 senedir beslemiş, siz de bunun karşılığında hakaretlerine göz yummuşsunuz.. hemde en en en anlamadığım olay 16 senedir bu kadar mutsuz olup, sizin elinize gelen "iyi kazanç" dan ayırıp bir ev, dükkan ya da yatırım yapabileceğiniz herhangi bir şey yapmamışsınız.. hiçbir planınız yok, mesleğiniz yok, tecrübeniz yok, hepsini geçtim cesaretiniz yok.. 40 yaş nedir yahu, 35 yaşındayım bu yıl üniversite sınavına gireceğim yeniden..

yapacağınız en mantıklı şey, biraz daha katlanıp para biriktirmek.. yoksa alacağınız nafaka çocuklarınızın aylık giderine yetmez.. onlar da belli bir standart a alışmışlardır, şimdi size hak verseler de bir yerden sonra isyan edebilirler..

12 sene barakada yaşadığına inanıyor musunuz gerçekten?
İşleri en fazla iki üç yıllık oluyor projeler bitip teslim ettikçe yeni İhalelere giriliyor ve ülkenin farklı yerlerinde yeni şantiyeler kuruluyor zaman zaman sahadan resim attığı oluyor ve görüyorum barakaları yani 12 yıldır aynı ülkede aynı şehirde aynı yerde yaşamıyor

Sabretmem gereken zaman dilimi senede 2 defa değil ki keşke öyle olsa
Tek iletişimimiz WhatsApp üzerinden ve ordan da Canıma okuyor bitmiyor hakareti küfrü bedduası
Elbette birikim yaptım ama hazıra dağ dayanmaz 3 kızımla yaşam mücadelesi vereceğim
Sürekli gelen bir nafakam olmalı!
O msjları silmeseniz. Hatta hayatında biri olduğunu itiraf ettirseniz ve delil olarak kullansanız ...

Ya ne bilim whatsuptan ne konuşuyorsunuz ki... o yazsın ne yazarsa he diyip geçin aradığında açmayın.

Boşanın dicem ama işte bundan sonra ne yaparsınız bilemiyorum ki..

Ben sana hak veriyorum bu konuda
Baska bir ulkede colul cocuk duzen kurmak kolay degil.

Cocuklarin egitimi vs nasil olacak adapte olabilecekler mi? Zor is bunlar..

Ama esinin hayatinda biri ya da birilerinin oldugunu dusunuyorum ben hala

O msjları silmeseniz. Hatta hayatında biri olduğunu itiraf ettirseniz ve delil olarak kullansanız ...

Ya ne bilim whatsuptan ne konuşuyorsunuz ki... o yazsın ne yazarsa he diyip geçin aradığında açmayın.

Boşanın dicem ama işte bundan sonra ne yaparsınız bilemiyorum ki..
Belki inanmayacaksınız ama ben yine de yazacağım WhatsApp dan herşeyi söylüyorum ona nereye gittim nerden geldim eve kim geldi hangi fatura kaç lira geldi kızım sınavdan kaç aldı vs vs herşeyi yani onu dahil ediyorum hayatımıza

Şimdi konu sahibesi 12 yıl ayrı yaşamışsınız sizin bir evliliğiniz yok zaten.

Sizin yapacağınız iş, paraları alıp bu adam yokmuş gibi yaşamak olmalı; bu kadar.

Hala buraya bana şişko dedi whatsapp tan engelledi vs yazmışsınız. Bu ilişkiden medet ummayın artık. Sizi engellerse de engellesin niye yalvardınız hiç hiç anlayamadım.

İster boşanın ister boşanmayın ama paraları alın, kenara da koyun. Bu adamı da eve almayın. Vurmaya kalkışırsa da darp raporu alın köpek gibi karakollarda sürünsün.
Nokta.........

Koni sahibi yukaridaki mesaji iyi oku
Yapacaklarin kesinlikle bunlar
Guclu ol

X