-
- Konu Sahibi VuslataDair
Dava actiniz mi bir gelisme var mı?
Ne zaman gelecek en yakın izne belli miTeşekkür ederin ilginiz için
Eşim 13. Gün ( Kadir gecesiydi) bana mesaj attı SMS olarak çünkü onu WhatsApp üzerinden engellemiştim ama normal yoldan engellememiştim
Hiçbir şey olmamış gibi en büyük kızıma izne gelen arkadaşıyla kargoya verdirdiği cep telefonunu sordu geldi mi diye ( ki bu onun özür dileme şekildir birşey olmamış gibi davranır) bende mübarek gün hürmetine normal cevap verdim
O günden beri yazıyor arıyor kısa cevaplar veriyorum beklediğim bir maddi olay var sabrediyorum
Kendisi düzelsin dönsün beni anlasın elbette çok isterim bir yuva kolay kurulmuyor
Ama ne olur nasıl olur bilmiyorum rabbime bıraktım
Kurban bayramında sanırımNe zaman gelecek en yakın izne belli mi
Siz ayni durgunlukla devam edeceksiniz sanırımKurban bayramında sanırım
Bi süre hhiç adım atmayın bakalım belki o çabalar artık siz herseyin altından kalkabiluyorim mesajı vermissiniz yeterince..Kurban bayramında sanırım
Yani ilk defa onu 13 gün aramadım ( o da beni tabii) ve kulağına gideceğini bilerek küçük görümceme konu ile ilgili “ben zaten kızları yalnız büyüttüm sadece allah yardım etti hep tek başınaydım bugün boşansam hayatımda değişen hiçbirşey olmaz beni haksız görecek istediklerimi vermeyecek hakim tanımıyorum daha bunu neden çekeyim ki?” DedimBi süre hhiç adım atmayın bakalım belki o çabalar artık siz herseyin altından kalkabiluyorim mesajı vermissiniz yeterince..
Iyi hoş diyorsunuz da o adam gerçekten üstünüze gül koklamayip orda işine odaklı çalışmaktan başka bi hayat döngüsü yoksa hakkına girmiş olmaz mısınız evet zorluk yaşamış o çocukları tek başına bu güne getirmiş olabilirsiniz ama maddi açıdan sıkıntı cekmemis olamadı olalmayina borçlu değil misiniz? Hep aksatmadan gelenler maddiyatin rahatlığı ona güvendiginizden değil mi Rabbime bırakmak çok basit kaçmak değil değilmi ince çaba sonra dua ederek tevekkül edin demiyor mu Yaradan? O adam dişini tırnağina takip çalışıyorsa hiç dinlenmeden siz de pes etme hakkına sahip değilsiniz bence ya biraz çaba biraz sabır belki sizi bugünkü buhrandan kurtaracaktir gerçek anlamda bir boşanma sebebi olmadan pes etmek ne kadar uygun Rabbinin yol diye gösterdiğine ?Yani ilk defa onu 13 gün aramadım ( o da beni tabii) ve kulağına gideceğini bilerek küçük görümceme konu ile ilgili “ben zaten kızları yalnız büyüttüm sadece allah yardım etti hep tek başınaydım bugün boşansam hayatımda değişen hiçbirşey olmaz beni haksız görecek istediklerimi vermeyecek hakim tanımıyorum daha bunu neden çekeyim ki?” Dedim
Fikrimde bu gerçekten
Tüm bunlara istinaden bir dönüş yaparsa amenna
Şu an ağzından çıkanlara azami dikkat ettiğinin de farkındayım bir anda pat diye de düzelmez bunu da sanmıyorum o kadar iyimser değilim
Allah’a bıraktım