- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.309
- Konu Sahibi VuslataDair
Bakış açınız beni ne kadar üzdü
Yani ben 85 kilo olduğum için bunları hak ediyorum öyle mi?
Peki benden daha kşlolu bayanlar var onlar neyi hak ediyor ? Boşanmayı aldatılmalı şiddeti ya da öldürüp kurtulalım olmadı
Hanım efendi biz hayat arkadaşıydık hayat
Ben yaşlanacağım yüzüm kırışacak belim bükülecek çizgiler basacak göz kenarlarımı
Ben 40 yaşındayım manken değilim olmak zorunda da değilim
Ha zayıflama derseniz denedim olmadı
Ben bu evin hem kadını hem erkeğiyim güzellik salonlarında kuaförlerde gezmeye vaktim olmadı isteğim olmadı çok mu zordu beni olduğum gibi kabul etmek?
Eksik dediğiniz kısmı cevaplayayım size saçma gelecek evet ama o uzaktayken WhatsApp üzerinden görüşmek değil ki benim şikayetim
İzne geldiğinde Canıma okuması olay
Evet böyle yazınca saçma geliyor ama olay bu
Ha bir de şunu da söyleyeyim hani bu zavallı (!)kocam bizim için ordaymış ya 12 yıl olacak 12 ve borç yok harç YOk yani maddi olarak orda olmasını gerektiren hiçbir şey yok burda olsun az olsun öz olsun bir arada geçsin ömür olmaz mı? Herkesin eşi yurtdışında mı çalışıyor herkes öyle mi kalkınıyor yapmayın allah aşkına ya
Ben sizin konularınıza yorum yazamıyorum.
Gerçekten okuyorum, üzülüyorum, ama söyleyecek bir şeyim yok, çıkmazdaymış gibi geliyor.
Böyle bir adama sabredin evli kalın demeye dilim varmıyor
Bırakın gidin demeye çocukların şartları değişmek zorunda kalacağı işin cesaret edemiyorum.
Ama....
sizin sorununuzun sadece kocanızla sınırlı olduğunu da düşünmüyorum.
Öncelikle 40 yaşındasınız. 40!
Benden 9 yaş büyüksünüz.
Ben 40 yaşımda yaşlıymış gibi davranacağımı sanmıyorum. Ben 40 yaşında hala yeni ne var diye deneyenlerden, aynaya baktığımda kendimi güzel görmek isteyenlerden olacağım muhtemelen.
Hayat ne getirir bilmiyorum, belki büyük bir kaybım olur, bir hastalık olur, çocuklarıma bir şey olur , hayatım alt üst olur değil 40, 32 yaşımda hayatım biter.
Ama böyle bir durum yok, çocuklarınız sağlıklı, yanınızda...
ben kocanız için bir şey yapmanız gerektiğini düşünmüyorum.
Ama kendiniz ve kızlarınız için yapmak zorundasınız.
Kızlarınız sizinle abla-kardeş gibi alışverişe gitmekten, kuaföre gitmekten keyif almalı.
Birlikte makyaj yaparsınız, bilmiyorsanız öğrenirsiniz, artık genç kızlar, birlikte bir yerlere yemeğe, kahve içmeye gidersiniz.
Belki ilerleyen yaşlarda birlikte ehliyet kursuna.
Yani kendinize hayatı dar ederek evse bekleyerek ömrünüzü geçirmeyin.
Siz bunları yaptıkça, kendinize güveniniz yerine gelir. Senede 1 ay katlanılır olur.
Ben sizin yerinizde olsam küçül de okula başladığında açıköğretim üniversite bile düşünürdüm.
Bunu çalışmak için değil, kendinizi iyi hissetmek için yapın. Dediğim seyler için servete ihtiyacınız da yok.
Bugüne kadar gitmediniz, sosyal hayatınızın olmaması, spora gitmemek, kuaföre gitmemek Bunlar meziyet değil.
Kimse sizi ekonomi yaptı aferin kadına diye takdir etmez.
İş işten geçmiş, ama en başa dönersek, ben olsam kocamla giderdim.
Yada 2 sene sonunda ortalığı yıkar geri döndürürdüm .
Yapamadım diyelim, yaz tatilleri çocukların okulları tatil oldukça gider orada 3 ay kalırdım.
İmkansız mı? O zaman dönecek. Kayınvalide kayınpeder kim varsa uğraşırdım.
Dönmüyorsa da 3. Çocuğu düşünmezdim.
Çocuk teselli ödülü olmamalı kimseye.
Çocuklar sağlıklı aile ortamında yetişmeli.
Hadi boşanmış bile olsanız babaları ile irtibatı olmalı. Burada baba yok hükmünde.
Ve çok üzülerek söylüyorum, biraz burada da konuları takip ediyorsanız, erkenden evlenen, kaçan, yada kendinden yaşça çok büyük insanlara aşık olan, yanlış evlilik gerçekleştiren kızların çoğunda baba figürü problemli.
Anne mükemmel olabilir, ama annenin bölünerek çoğalamama sebebi bence babaya da ihtiyaç olması.
Neyse siz karışıksınız, ben de karışığım :)
Özetle, mevcut medeni durumunuzu sürdürüp, alıştığınız standartları bozmadan, kendi iyiliğiniz için kendinize güzel bir hayat kurmak, kızlarınız ve sizin icin daha akıllıca bir çözüm.
Varsın adam sizin para kaynağınız olsun