Uzun konum ( okuyun lütfen)

Merhaba,hayatınız çok zor Allah sabır versin öncelikle.ilk bu konunuzu okuyunca bende eşinizin hayatında başka birisinin olduğunu düşündüm fakat eski konuların bazılarını okuyuncada daha netleşti bazı şeyler,kardeşinizin ve kendi ailenizin eşinizi aldattığınızı düşünmesi ve eşinize anlatmaları hiç hoş değil,adamın aklında soru işareti kalmıştır illaki.siz ise sorun yaşadığınız ve boşanmayı düşündüğünüz halde 3. Çocuğu dünyaya getirme kararı almışsınız.kilonuz falanda bahane bence sonuçta yaşlandığımızda genç, güzel,sağlıklı olacağımızın garantisi yok.belki sizi psikolojik olarak etkileyip seni benden Başka kimse beğenmez gibi bi mantık oluşturmaya çalışıyordur,nedense yakışıklı diye tabir etmediğimiz kişiler bu baskıyı yapıyorlar kendilerinden daha güzel ve alımlı olan eşlerine.

Eğer dava açacaksanız size hakaretlerini belgeleyin. Ne olur ne olmaz. Dava açmayacaksanız hakaret ettiğinde o değil siz onu engelleyin konuşmayın. Bu şekilde iletişim kuramayacağını anlasın. Allah sabır versin işiniz çok zor

Siz neden yapılan elestirilere ters tepki veriyorsunuz. Insaftan ne anlıyorsunuz siz. Sizi elestirmek insafsizlim mi oluyor.

Lütfen söyler misiniz hangi yorumum da sizin bahsettiğiniz diger konularin hic bur önemi yok dedim. Kafanizdan başka baska şeylér söylemedigim yazmadığım cümleler kuruyorsunuz. Keske en bastan olumsuz elestirilere kapalıyım diye yazsaydiniz. Gerçek hatatta da böyle iseniz yani size olumsuz elestiri yapanlara üstelik sizin iyiliginiz için çekilmez bir insansiniz demekki. Yani aslinda bizim degil sizin insafınız yok mus. Kaldi ki kilo konusjnda neredeyse yarıdan fazla kisi vermeniz konusunda yorum yapmış ta suz neden sadece 1 2 kişiye taktınız. Hic samimi bulmadım sizi

o z
ne guzel paranda varmis degerlendirirsin nafakada baglanir niye cekeceksin bunca hakareti bi an once ayrilmaya bak.is basa dusunce az paraylada geciniliyo

Bi yerde para konusunda kısmaz her geldiğinde bana bilezik altın vb yapar demişsin e rahatça birikim yapabilirsin, ev de senin üstüne. Bu adam zaten orada ya günü birlik ilişkiler yaşıyordur ya da hayatında sürekli biri vardır net yani. İçten içe boşanmaya dünden razıdır ama ele güne karşı deyip boşanmıyordur. Ben olsam dostça (yani bu kadar anlamını yitirmiş bi evliliğe düşmanlık beslemek bile fazla dökün eteğinizdeki taşları gitsin) boşanmak gayet doğal milletin ne dediğini boşver artık birbirimizin yakasından bi düşelim derim. İkna olmasını beklerim olmadı birikim yaparım kızlardan büyüğünün okulunu bitirip meslek sahibi olmasını beklerim sonra hadi selametle. İyi kötü demem bir iş bulur çalışırım da. Yaşım geçti ömür boyu çalışmadım ki deme, hayat bazen seni cesur olman gereken bir noktaya iter, bu bir imtihan imtihanı geçmenin yolu da o cesur adımı atabilmek. Ancak o şekilde mutlu huzurlu olursun özgüvenin yerine gelir. İnsanın hayatının kontrolünün kendi elinde olmasını hiçbir paraya değişmem ben.

Yapmak istediğim yorumu yapmışsınız.

Ay ben şok. Yazısının başında eşinin yurt dışında olmasından şikayet eden, Türkiye ye dönmesi için eşine yalvardığını yazan konu sahibi önceki seneler de eşinin kendisine temelli Türkiye ye döneceğini söylediğini ama bunu kendisinin istemediğini yazmış. Eşim dönerse rahatım bozulur o gelirse ben ne yaparım korkuyorum gelmesinden ona da öyle dedim falan demiş. Şimdi pardon da bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Konu sahibi bu çelişkili söylemlerinize de bir açıklık getirirsiniz sanırım.

kızlarınızız basketbolu ile konunun ne alakası var? öğretmen olup da dayak yiyen üyelerle dolukadınlar kulubu. teog'dan 500 puan alması evliliğiniz yüzünden onun kadın erkek ilişkilerine dair kötü anlamda etkilenmediği anlamına gelmez. yani annesi babasından dayak yiyo, ama bir saatlik keman dersi bunu unutmasına mı yarıyor? keşke keman çalmayı bilmese de şiddet ve geçimsizlik dolu bi ailede büyümese. ayrıca okuduğu kuranda karılarınızı dövün demiyor mu?

ben temennide bulunmadım. sadece öngörüde bulundum evet. çünkü şiddet içinde büyüyen çocukların geleceği de şiddetle şekilleniyor. aksi örnek bulmak çok çok zordur.

siz bence bu tip şeylerin, maddi olanakların rehavetine kapılmışsınız.

Aslında kilit nokta bu :yaşam standardımız düşmemeli.

Hanımefendi, siz de birçok kadının yaptığı hayatı yapıyorsunuz. Emin olun kızlarınız keman çalmasa ölmez, okul birincisi olmasa da ölmez . Ama sürekli annelerinin hakaret işittiğini, tartaklandığını, korkunç derecede aşağılandığını gördükçe sağlıklı kadın erkek ilişkisi şeması geliştiremez zihninde. Siz maddi olanaklarınızı daha çok düşünüyorsunuz ama bu adam yüzünden çocukların psikolojisi bozuluyor. Bu evlilik çocuklar için fayda değil zarar.

Ayrıca bir yerde eşinizin aldatacağını sanmadığınızı söylemişsiniz. Bu düpedüz kendini kandırmaktır. Adam yıllarca orada yahu yıllarca. Günübirlik ilişkileri de geçtim orada bir karısı hatta çocukları olabilir. Ama size sadık olduğunu düşünmek polyannanın koltuğuna göz dikmek olur herhalde.

Hayır yukarıda yazmışsınız düzenli kira falan geliyormuş daha ne istiyorsunuz ki Allah aşkına? İnsanlar merdiven silerek çocuk büyütüyor başka kazancı olmadan.

Ben sizin kızlarınızın maddi durumunu çok önemseyip psikolojilerini hafife aldığınızı düşünüyorum. Ben 22 yaşındayım, kendimden örnek vereyim size. Ben de çok başarılı bir çocuktum, sosyaldim vs. Ama babam olacak adamın anneme olan davranışları bende travmalar oluşturdu. Çok beğenilen bir kız olduğum halde hiç ilişki kuramıyordum erkeklerle, evlenmeyi asla düşünmüyordum. Nefret ediyordum erkeklerden. Daha sonra uzman yardımı alarak aştım ve şu an sağlıklı bakabiliyorum ilişkilere, evliliğe.

Sözün kısası keman kursu basketbol falan mutluluk ölçütü değil çocuklarınız için. Bunları dikkate alırsınız umarım Allah yardımcınız olsun.

Tam benim demek istedigim yorum buyudu... bende durumlar benzer, hatta daha vahim....
zezella keşke tüm kadınlar bunu bilse, özelikle anneler.
Benim bilim olimpiyatlarında gümüş ve altın madalyam var, okullarımı hep dereceyle bitirdim, dünya olimpiyatlarına katıldım, iyi kariyerim var
Ama sırf annem bizim hayat stardartlarımız düşmesin diye yaptığı sözde fedakarlık yüzünden erkeklere güvenmiyorum, aşmaya çalışıyorum, ama işte ne yapacağın, on altın gümüş madalya ile annem babam çok gururlandı keşke bende onların mutluluklarıyla gurulanabilseydim o zamanlar... 10 sene geçti ama hala izleri üstümde....
yinede sen bilirsin ablacım, ama benim annemin hatasını yapma...
ha eşin demiş ben Allahtan korkarım zina etmem, belki dini nikalı eşi var, ben o topraklardan gelmeyim İstanbul’a gerçekten bu konuda orta Asya’da ikinci karı metres çok normal kabul edilebiliyor, çok saf polyanna olma ablacım...
Ne karar verirsen ver inşallah illerde Kızların sana bizim söylediklerimizi söylemezler...

Cevap vermenize çok sevindim herein konuşmak istiyorum çünkü sizinle.
Bende in diyecektim sizi üzdü gü zaman engellemeseniz bile bakmayın mesajlara interneti açmayın 1 2 gün merak etsin belki dediğim şekilde deneyip konussaniz gelmeyi düşünür sık sık tekrarlayın sana ihtiyacimiz var deyin yanyana bu kadar kötü olmayacaksiniz emin olun

Adamın orda günübirlik ilişkisi olabilir belki bi ihtimal ama coluk çocuk sanmam adam ülke de degistirmis yurtdışında başka bi aile kursa Türkiyedeki ailesine maaşının 3 te biri bile olsa neden gonderisn gondermez aramaz sormaz bi numara degistirir tüm bağlantı kopar ama adam yapmamış her an haberlesiyor eşiyle

Çocukların aile içi geçimsizliklerden nasıl etkilendiklerine ilişkin yorumunuz çok doğru, buna katılıyorum. Ancak Kuran’da kadınların dövülebileceği şeklindeki ayetin açıklamalarına bakmanızı öneririm. Çünkü araştırılmadan verilen bilgi kafa karıştırıcı olabiliyor..

Konu sahibi alışmış herseye yapamam edemem diyor ancak sende ne var yani ver kilonu ne olacak 6 ay eşim gelmiyormuş adam geldiginde zayif görsün seni bütün laflari kilondan dolayi işitmişsin illaki eşin için değil sağlık içinde önemli bence

Sizin sorununuz hep kikinuz olmuş yasinizda çok genç 60 yasinda olsaniz neyse bende kiloluyom şuan ve benim esimde vermemi çok istiyor ve cabaliyorum suan vermek için sizde ona bir supriz yapin birdahaki izne geldiginde ben olsam öyle yapardim

Adama 15 gün bile katlanamıyor .Durum bu .
Paradan vazgecmiyor ,bosanmıyor .,calıs diyoruz çalısmıyor ,zayıfla diyoruz ona da hayır .
Fedakarlık dedigi seylerin üstüne birde çalısan ve eline para gecmeyen para verilmeyen, kv kp kahrı çeken kadınlar var .
Konu sahibi size hediye alan adamın arkasından ,malları vermeden nasıl bosanırım planları yapın çok dürüstçe .

Ay sormayın durum bu. Konu sahibi esinden ayrı para pul içinde gayette güzel yaşamış. Ha bi dr diyor her geldiğinde altin bilezik vs takar bana demis. Yav anlamadigim bu adam zalim kotu ise esine bu hediyeler niye. Her söylediğinde bir çelişki var. Kocasi da bi zayıflamasını istemiş alt tarafı. Evliliği icin cok mu zordu boğazını tutabilmek. Dis görünüşe gire yargılamayın diyenler biz yargılamıyoruz esi öyle istiyor esini. Konu sahibi de vay ben 3 cocuk yetistirdim vay başını one eğmedim vs yav o kadar rabat kimsenin hayatına karismadigi paranin icinde bi zahmet onlari da yap dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…