-
- Konu Sahibi VuslataDair
Yani suçlu benim öyle mi?
Sebeb ? 20 kilo fazlam var
Gençliğim gitmiş
Yapayalnız kalmışım
Pırlanta gibi evlatlar yetiştirmişim
Arımla namusumla onu beklemişim
Hiçbir konuda başını öne eğdirmemişim
Bunlar hiç ama hiç önemli değil takdire şayan değil neden çünkü 20 kilo fazlam var
Sizin insafınız yok mu?
ne guzel paranda varmis degerlendirirsin nafakada baglanir niye cekeceksin bunca hakareti bi an once ayrilmaya bak.is basa dusunce az paraylada geciniliyoParamın olmadığını nerden biliyorsunuz? Allah’a şükür param var evim var kira getiren mülküm var ama hazıra dağ dayanmaz hayat çok pahalı ve belli bir yaşam standardımız var bu düşmesin diyorum
Ve bir de acaba katlanılabilir bir durum ben mi abartıyorum diye de açtım konuyu
Parasızım yazmamışım ki hiç
Ondan sonra da ne oldum delisi olup seni beğenmemeye başladı. Konunun özeti bu.Sadece iki yıl kalıp döneceğim demişti
Sonra peş peşe terfiler aldı
İşçi olarak gittiği firmada müdür oldu
Yapmak istediğim yorumu yapmışsınız.Gerçekçi olmakta fayda var gözü açılmamış gözünü bu adamda açmış bir kadınsın mesleğin de yok diye biliyorum bu ekonomide işyeri açmak falan hayal,açmakla bitiyo mu kimi calistiracaksin sigortası vergisi kağıt kürek işi, 16 sene tek işin çocuk büyütmek olmuş çalışabileceğini sanmıyorum bunu hakaret olarak algılama lütfen bilakis ben hep takdir ettim seni, ama gerçekçi olmak istiyorum
Adamın hayatında biri var kesin var senin konularında hep bunu düşündüm senede en fazla 1 ay görüyo seni onda da bir özlem vs yok 11 ay ne yapiyo bu adam mastürbasyon mu? Siz kazakistana kaç kez gittiniz yanına?
Yurtdışı olduğu için sabit gelirini ispat etmek çok zor o yüzden komik rakamlar gündeme gelir kızlarına şimdiki şartlarını sağlayamazsın en azından büyük kızları üniversiteden mezun etmen sürekli kenara para atman gerek boşanmanı tavsiye etmem obje gibi gör adamı sallama
Allah korusun ne kadar kötü kalplisiniz
Bence kendinize acıyın olur mu?
Zira bende size acıdım
Kızlarıma gelince
Büyük kızım on yıldır keman çalıyor gitarı da kendisi öğrendi
Alt yapıda basketbol oynuyor lisanslı sporcu
Teogda 500 üzerinden 485 yaptı ki hiç zorlanmadı
Eğitim hayatı boyunca sınıfının birincisi oldu
Özgüvenli kendiyle barışık karakter timsali tam bir şükür sebebi
Ortanca kızım gitar tutkunu o da ablası gibi alt yapı basketbol oyuncusu lisanslı sporcu ve aynı zamanda sınıfının birincisi
En küçüğüm henüz 5 yaşında kreşe devam ediyor dini eğitim alıp bir yandan kuran da öğreniyor
En büyüğü tecvidli kuran biliyor ve hatim indiriyor yarısına geldi şu an
Büyük olanın resim de ortancanın sporda okul müsabakasında madalyası var
Yaşıtlarının şu an ebeveynlerine yaşattığı hiçbir sorunu rabbime milyonlarca şükürler olsun ki onlar bana yaşatmadı
Bakın insan evladının tahtını yapar ama bahtını yapamazmış
Ben düşmanımın yavrusuna bile başına iş gelirse gibi bir terim kullanamam sizde kullanmayın olur mu
Kimsenin evladına bu temenni öngörü fikir her ne ise bununla yaklaşmayın!
Aslında kilit nokta bu :yaşam standardımız düşmemeli.Allah allah ya konunun neresine param yok parasızım muhtaç haldeyim yazmışım bi gösterseniz lütfen
Bakın param var evim var altınlarım var kira gelirim var konu bu değil!
Konu hazırla dağ dayanmaz kızlarımın geleceğini düşünmek zorundayım
Boşanınca yaşam standardımız düşmemeli
Elimdekileri satmak durumunda kalmamalıyım
Tam benim demek istedigim yorum buyudu... bende durumlar benzer, hatta daha vahim....Aslında kilit nokta bu :yaşam standardımız düşmemeli.
Hanımefendi, siz de birçok kadının yaptığı hayatı yapıyorsunuz. Emin olun kızlarınız keman çalmasa ölmez, okul birincisi olmasa da ölmez . Ama sürekli annelerinin hakaret işittiğini, tartaklandığını, korkunç derecede aşağılandığını gördükçe sağlıklı kadın erkek ilişkisi şeması geliştiremez zihninde. Siz maddi olanaklarınızı daha çok düşünüyorsunuz ama bu adam yüzünden çocukların psikolojisi bozuluyor. Bu evlilik çocuklar için fayda değil zarar.
Ayrıca bir yerde eşinizin aldatacağını sanmadığınızı söylemişsiniz. Bu düpedüz kendini kandırmaktır. Adam yıllarca orada yahu yıllarca. Günübirlik ilişkileri de geçtim orada bir karısı hatta çocukları olabilir. Ama size sadık olduğunu düşünmek polyannanın koltuğuna göz dikmek olur herhalde.
Hayır yukarıda yazmışsınız düzenli kira falan geliyormuş daha ne istiyorsunuz ki Allah aşkına? İnsanlar merdiven silerek çocuk büyütüyor başka kazancı olmadan.
Ben sizin kızlarınızın maddi durumunu çok önemseyip psikolojilerini hafife aldığınızı düşünüyorum. Ben 22 yaşındayım, kendimden örnek vereyim size. Ben de çok başarılı bir çocuktum, sosyaldim vs. Ama babam olacak adamın anneme olan davranışları bende travmalar oluşturdu. Çok beğenilen bir kız olduğum halde hiç ilişki kuramıyordum erkeklerle, evlenmeyi asla düşünmüyordum. Nefret ediyordum erkeklerden. Daha sonra uzman yardımı alarak aştım ve şu an sağlıklı bakabiliyorum ilişkilere, evliliğe.
Sözün kısası keman kursu basketbol falan mutluluk ölçütü değil çocuklarınız için. Bunları dikkate alırsınız umarım Allah yardımcınız olsun.
Cevap vermenize çok sevindim herein konuşmak istiyorum çünkü sizinle.Yok mesajlaşarak fantezi yapmıyoruz
Ama elbette hep kavga halinde değiliz normal hayattan konuştuğumuz da olur beni çok sevdiğini söylediği de
Ama bu aralar ayrı bir pervasız ayrı bir gözden çıkardım seni tavırlarındaki ki şu an bende onu engelledim zaten
kızlarınızız basketbolu ile konunun ne alakası var? öğretmen olup da dayak yiyen üyelerle dolukadınlar kulubu. teog'dan 500 puan alması evliliğiniz yüzünden onun kadın erkek ilişkilerine dair kötü anlamda etkilenmediği anlamına gelmez. yani annesi babasından dayak yiyo, ama bir saatlik keman dersi bunu unutmasına mı yarıyor? keşke keman çalmayı bilmese de şiddet ve geçimsizlik dolu bi ailede büyümese. ayrıca okuduğu kuranda karılarınızı dövün demiyor mu?
ben temennide bulunmadım. sadece öngörüde bulundum evet. çünkü şiddet içinde büyüyen çocukların geleceği de şiddetle şekilleniyor. aksi örnek bulmak çok çok zordur.
siz bence bu tip şeylerin, maddi olanakların rehavetine kapılmışsınız.
Sizin sorununuz hep kikinuz olmuş yasinizda çok genç 60 yasinda olsaniz neyse bende kiloluyom şuan ve benim esimde vermemi çok istiyor ve cabaliyorum suan vermek için sizde ona bir supriz yapin birdahaki izne geldiginde ben olsam öyle yapardimParamın olmadığını nerden biliyorsunuz? Allah’a şükür param var evim var kira getiren mülküm var ama hazıra dağ dayanmaz hayat çok pahalı ve belli bir yaşam standardımız var bu düşmesin diyorum
Ve bir de acaba katlanılabilir bir durum ben mi abartıyorum diye de açtım konuyu
Parasızım yazmamışım ki hiç
Adama 15 gün bile katlanamıyor .Durum bu .Ay ben şok. Yazısının başında eşinin yurt dışında olmasından şikayet eden, Türkiye ye dönmesi için eşine yalvardığını yazan konu sahibi önceki seneler de eşinin kendisine temelli Türkiye ye döneceğini söylediğini ama bunu kendisinin istemediğini yazmış. Eşim dönerse rahatım bozulur o gelirse ben ne yaparım korkuyorum gelmesinden ona da öyle dedim falan demiş. Şimdi pardon da bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Konu sahibi bu çelişkili söylemlerinize de bir açıklık getirirsiniz sanırım.
Adama 15 gün bile katlanamıyor .Durum bu .
Paradan vazgecmiyor ,bosanmıyor .,calıs diyoruz çalısmıyor ,zayıfla diyoruz ona da hayır .
Fedakarlık dedigi seylerin üstüne birde çalısan ve eline para gecmeyen para verilmeyen, kv kp kahrı çeken kadınlar var .
Konu sahibi size hediye alan adamın arkasından ,malları vermeden nasıl bosanırım planları yapın çok dürüstçe .