Uzun konum ( okuyun lütfen)

Aynı da duyduklarınız gibiyiz
Evimiz benim üstüme kayıtlı her geldiğinde bana mutlaka bir altın bilezik takar para konusunda sonsuz vercidir bana karşı

Orda yaşam kalitesinin düşük olduğundan dağ başında şantiyede kaldığından bahsetti bende yol bilmez dil bilmez halimle cesaret edemedim açıkçası

Estağfurullah kırılmadım çünkü yazdıklarınız çok doğru
Ama biliyor musunuz annem babam yok benim yani akıl alabileceğim danışabileceği kimsem yok ve ayrıca depresyon geçiriyor olmalıyım çünkü içimden hiçbirşey gelmiyor bir nevi hayata küstüm
Ha bu doğru mu değil elbette ki toparlanacağım inşallah

Dönmemesi güya bizim için geleceğimiz için vs vs lafla gelince mangalda kül bırakmaz
Orda kaldığı ve böyle davrandığı sürece biz diye bir şey olmayacak yok olup gideceğiz bunu anlamıyor ya da umursamıyor bilmiyorum
Ama dönmüyor

Allah allah ya konunun neresine param yok parasızım muhtaç haldeyim yazmışım bi gösterseniz lütfen
Bakın param var evim var altınlarım var kira gelirim var konu bu değil!
Konu hazırla dağ dayanmaz kızlarımın geleceğini düşünmek zorundayım
Boşanınca yaşam standardımız düşmemeli
Elimdekileri satmak durumunda kalmamalıyım

Yok kızlarım hediye değil kimseye
Benim onlar!
İlk iki kızım evliliğimin ilk 3.5 yılında peş peşe oldu eşim o zaman yurt dışına çıkmamıştı henüz ve Peri masalı gibi bir evliliğim vardı
Üçüncü kızımı ben istedim evet şükürler olsun ki rabbim de verdi
Kızlarım benim yaşam sevincim onların varlığından bir salise bile pişmanlık duymadım

1- Dava gununu burda oldugu gune denk getirmenize gerek yok. Zaten ilk duruşma gunu verilip on inceleme durusmasi yapilan kadar aylar gecer.

2. Nafaka baglanir ama evet suan sizin elde ettiginiz gelirin yaninda cok komik bir rakam kalir.

3. Tazminat icin ayri dava acmaniza gerek yok zaten. Velayet nafaka ve maddi manevi tazminat bisanma davasinin ferilerindendir.

4. Elinizdeki bordro iyi bir ispat aracidir ve ayrica illaki belgeye ihtiyac yoktur tanikla da ispat edebilirsiniz.

5. Sizin tum yasananlari uzunca yazacaginiz dilekce evet onemlidir ama burada onemli olan neticei talepte saglam seyler istemektir. Yoksa siz masal gibi sayfalarca evliliginizi anlatin bir onemi kalmaz. Bu sebeple mutlaka ama mutlaka kendinize bir avukat tutun. Yoksa esinizden asil buyuk darbeyi dava sonunda yemis olursunuz.

Allah korusun ne kadar kötü kalplisiniz
Bence kendinize acıyın olur mu?
Zira bende size acıdım
Kızlarıma gelince
Büyük kızım on yıldır keman çalıyor gitarı da kendisi öğrendi
Alt yapıda basketbol oynuyor lisanslı sporcu
Teogda 500 üzerinden 485 yaptı ki hiç zorlanmadı
Eğitim hayatı boyunca sınıfının birincisi oldu
Özgüvenli kendiyle barışık karakter timsali tam bir şükür sebebi
Ortanca kızım gitar tutkunu o da ablası gibi alt yapı basketbol oyuncusu lisanslı sporcu ve aynı zamanda sınıfının birincisi
En küçüğüm henüz 5 yaşında kreşe devam ediyor dini eğitim alıp bir yandan kuran da öğreniyor
En büyüğü tecvidli kuran biliyor ve hatim indiriyor yarısına geldi şu an
Büyük olanın resim de ortancanın sporda okul müsabakasında madalyası var
Yaşıtlarının şu an ebeveynlerine yaşattığı hiçbir sorunu rabbime milyonlarca şükürler olsun ki onlar bana yaşatmadı

Bakın insan evladının tahtını yapar ama bahtını yapamazmış
Ben düşmanımın yavrusuna bile başına iş gelirse gibi bir terim kullanamam sizde kullanmayın olur mu
Kimsenin evladına bu temenni öngörü fikir her ne ise bununla yaklaşmayın!

Ah denemedim mi sanıyorsunuz
Ağlayarak yalvardığım bile oldu
Artık öyle bir konuşma başlayacağını sezdiği anda kavga çıkartıyor zaten
Adam benden gelen iyi ve güzel her cümleye kapalı
Yaşanmadan bilemezsiniz
Böyle bir adama da o güzel cümleleri kurmak içinizden gelmiyor bir süre sonra inanın

Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Bir hemcinsime derdimi anlatamıyor olmak ne zor

Neden benim evliliğim fazladan 20 kiloma bağlı?
20 fazla kilomdan dolayı bunları hak ediyorum öyle mi?
Peki ola ki ben bir kaza geçirdim allah muhafaza hastalık geçirdim ne olacak?
Kapıya koyması hak o zaman değil mi?
Ya da şunu düşünün
Yaşlanacağım yüzüm kırışacak belim bükülecek
Bu adamın şekil sevdası yüzünden ben yaşlı başlı halimle kendime mi güldüreceğim insanları
Hanım efendi ben 12 yıldır düğünde dernekte bayramda seyranda hastalıkta sağlıkta yalnızım yalnız
Arımla namusumla onu bekledim
Pırlanta gibi üç evlat büyüttüm
Ama olmaz bunlar hiç önemli takdire şayan değil di mi neden çünkü benim fazladan 20 kilom var
La havle ya
İnsaf ama ya

Defalarca yazdım yine yazayım
Kızlarımın ilk ikisi eşimin henüz yurt dışında çıkmadığı dönemde oldu evliliğimin ilk 3,5 yılı biz bir aradaydık ve evliliğim Peri masalı gibiydi
Üçüncü kızım ise ben istedim rabbim verdi şükürler olsun
Kızlarım için pişman değilim onlar bana yük değil bilakis yaşam sevinci

İnan’ın ekmeğin fiyatını bile bilmez yediği zeytinden tutunda yıkandığı sabuna kasar şirket karşılar
Eğer orda çile de eziyette olsa 12 yıl durur muydu?
Sırf 20 kilo fazlam var diye eşimi haklı gören bayanlar olmuş ne üzücü
Nerde Emel’lerimin fedakarlıklarımın giden gençliğimin takdiri?
Bir defa olsun takdir edilmeyi hak etmemiş miyim?
O zaman bana da yazıklar olsun ne diyeyim

Ailem yok benim yani var ama yok zaten kimseye de ihtiyacım yok büyükler okulda en küçüğü kreşde çalışmayı düşünüyorum evet

Size bu kadar hakaret etmesi bana aldattığını düşündürdü. Bunu bi şekilde ispatlarsaniz tazminatinizi da nafakanizi da alırsınız. Yazdığı hakaretleri küfürleri de ekran görüntüsü alın bundan sonra. Allah yardımcınız olsun..

Bilmiyorum inanın kendimi mi kandırıyorum ama bana da aldatmaz gibi geliyor bilmiyorum
Benim tahminim çok terfi aldı maaşı vs yükseldi etrafı yalaka doldu ona hep sensin harikasın süpersin diyen var sanki çünkü totosu kalktı burnu kaf dağında

Yok mesajlaşarak fantezi yapmıyoruz
Ama elbette hep kavga halinde değiliz normal hayattan konuştuğumuz da olur beni çok sevdiğini söylediği de
Ama bu aralar ayrı bir pervasız ayrı bir gözden çıkardım seni tavırlarındaki ki şu an bende onu engelledim zaten

Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim rabbim her muradınızı versin inşallah

Sadece iki yıl kalıp döneceğim demişti
Sonra peş peşe terfiler aldı
İşçi olarak gittiği firmada müdür oldu

Yani suçlu benim öyle mi?
Sebeb ? 20 kilo fazlam var
Gençliğim gitmiş
Yapayalnız kalmışım
Pırlanta gibi evlatlar yetiştirmişim
Arımla namusumla onu beklemişim
Hiçbir konuda başını öne eğdirmemişim
Bunlar hiç ama hiç önemli değil takdire şayan değil neden çünkü 20 kilo fazlam var

Sizin insafınız yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…