Uzun konum ( okuyun lütfen)

çalış bacım nafakasına da kendisine de böyle damın kahrını çekmekten iyidir.

avukat şart abla...

VuslataDair
Öncelikle kilo verin
Tum yorumlarınızı okudum adamın amacı sizin boşanma davası açıp hayatından çıkmanız
Bunu yapmayın
Bunca yıllık emek sabir öz veriden sonra boşanıp az bir nafakaya .razı olup adamin hic birşey yokmuş gibi yaşamasına izin vermeyin
Hakaretleri karşısında içinizde yansa sessiz kalın sizin dik duruşunuz onuda bundan vazgeçirir

Diyet yapamam diyorsanız aksam en azından 8 den sonra hicbir sey yemeyin
Tabaklarinizi küçültün
Sabahları ilk su içerek güne başlayın
Iyi bir psikologa gidin (eşinizin bunu bilmesine gerek yok )

seven adam 80 kilodayken de sever sevmeyen adam da manken gibi olsan da sevmez bence sizin eşinizin orda bi hayatı düzeni var belki de çocukları aylık 20 bin kazanıp 7 binini size göndermediği ne malum bu adam boşamaz seni zorluk çıkarır boşansan etkilenecek çocukta yok zaten baba yok ki boşananların çocukları bile sizinkilerden çok görüyordur babalarını sizinkisi sadece maddi açıdan rahat edermiyim boşanırsam.etmezsin ayda 7 bin nerden gelirin olacak sizde rahatlığa alışmışsınız çocuklarda maddi imkan kısıtlı olunca bu seferde başka sıkıntılarınız olacak

Siz boşanmak isteseniz hayatınızda başkası var Diye suçlar işler iyice sarpasarar bence ben artık hayat yaşamak istiyorum ya gel çocuklarının başında beraber yaşayalım ya yada ben boşanmak istiyorum de ve bence yapman gereken bu bırak suçlu düşen sen ol elalem de öyle bilsin ne farkeder ki Yaradan er geç sabrinin sonunu Selamet eder hep buna inan hakaretler e katlanip susmayi tercih etsen bile bunu bil hiç bir haksızlık yanına kalmaz kimsenin.

Ben sizin bu yasadiklarinizdan çok etkilendim çok üzüldüm gerçekten bir sürü yorum yaptım ama zor olan herşeyin altından kalkacak kadar güçlü olacaksınız inşallah Allah yardımcınız olsun..
Size bu mübarek günde çok dua edeceğim yuvanizin toparlanmasi için en başta.

Sana yaptıklarını geçtim,yılda bir iki kez gelen adamla evlilik mi evcilik mi oynuyorsun.Sana bunca hakareti etme hakkı olmadığı gibi senin de bunlara izin vermemen gerekşyor.Neye dayanacaksın onu da anlamış değilim.Hayatta herşey para değil.Evlatlarına örnek olacak,kendi hayatını mutlu bir şekilde geçirecek sağlma bir irade,sağlıklı bir ruh olması lazım insanda.Bu sorduğun tüm sorularu gidip bir avukata sorabilirsin.

Avukat için de psikolojinin düzelmesi için içinde para lazım para için ona eşi lazım demekki hersey yine parayla oluyor.

Avukat için de psikolojinin düzelmesi için içinde para lazım para için ona eşi lazım demekki hersey yine parayla oluyor.
Niye siz eşiniz olmadan ayakta duramıyor musunuz.İnsana önce akıl sağlığı lazım.SAğlık lazım.Huzur mutluluk lazım.Ben eşimle doğru dürüst bir evlilik sürmeyeceğim.Hayatımı 3 çocukla tek başıma yaşayacağım.Bi de bu yetmezmiş gibi hakaret darp göreceğim.Aşağılanacağım.Bunlara çocuğum şahit olacak.Sonra para para para için koca.(Allah bu zihniyetten uzak tutsun artık şu kadınları)
Konu sahibi az çok bir birikimin vardır.Yoksa da bir kaç ay eline geçenden biraz kenara para ayır.Eş dost tanıdığın sana yön verecek bilinçli insanlar vardır.Bi tanıdık avukat vardır.Veya bir avukat bürosuna gidip şartları konuşsan kafi.Danışmanlık ücreti almayabilir.
Yani sen istedikten sonra herşey olur.Hayata birkez geliyorsun.Ömrünü senin ömründen alan bir insan için zehir etme.Nafaka da bağlanır ayrıca.Nafakayı ödemediği zaman maaşına haciz bile koyuorlar.Ev zaten ortak oluyor.Şartlarını haklarını öğrenb.Parası olmayan boşanamaz diye bir şey yok.

Parası olan bosanamaz diye bir şey yok evet avukat tut falan filan hepsi o adamın kazandığı parayla olana şeyler adam az buz para gondermiyor ev evde kendilerinin kira derdi yok benim bahsettigim kadın ayrılmak için avukat avukata tutacak olsa para adamdan gelecek dimi kendi çalışacak kadar cesareti de yok kolay geliyor galiba bu zamanda mesleksiz tecrübesiz daha bulduğu yere güven cart curt da sıkıntı. Ben katlan demiyorum tabiki hayata bi kere geliyor bu şekilde yaşam yaşamına çok zor ama boşanma her şeyin çaresi de değil düzeltme için tüm yolları deneme li böyle bi kadın.

İş için, para için böyle uzun süreli ayrılık nasıl kabul edilir bir evlilikte hayret ettim.

En mükemmel evlilikler bile şu durumdan olumsuz etkilenir..:S

Hakkınızda hayırlısı olsun boşanmanız en mantıklısı olur.
Çalışamam diye de düşünmeyin.
Çalışabilirsiniz.
Hala gençsiniz..

Yorumları ara ara okudum birincisi kilo verin bu güzellik şu bu için değil dinç kalmak için sağlıklı olmak için artık 40 lı yaşlar o kadar kötü değil size bir tanıdığımı örnek vereyim 42 yaşında eşini kaybetti ev hanımı şimdi çalışıyor kendine de çocuğuna da bakıyor benim kendi annem ilk okul mezunı bile değil okuma yazmayı tv den öğrendi 52 yaşına kadar hiç çalışmadı o yaştan sonra yatılı evine hasta aldı baktı aylık geliri benden yüksekti çok güzel geçindi senelerce siz yapamam edemem iş kuramam diyip duruyorsunuz nafaka sizi geçindirmez kaç kişi söylemiş insan zorda kalırsa yapar temizlikte yapar hasta da bakar bir temizlikçinin haftanın 15 günü dolu olunca aldığı para 1.500 yarım ay için çok iyi evde hasta bakmak 2.500 hasta sizin evde kalıyor hayat zor ama şimdiki durumunuzdan zor değil yaşınız da geçmiş değil oldurda bu adam ölürse ne yapacaksınız ? Benim eşi ölen tanıdığımın maaşı 900 - 300 de çocuğuna yatıyor adam 47 sinde öldü o güne kadar çalıştığı halde bu siz düşünün eşiniz zaten yok şimdiden başlayın çalışmaya bence tecrübe olur birikim olur

Eşinin seni hakettiğini düşünmüyorum. İşin hukuki yönünü bilmiyorum ama sana bu şekilde hakaret edemez. Seni aşağılayamaz. Bunun için delil bulunsun elinde. Boşan bence. Terbiyesiz adam. Domuzla yatıp üç çocuk yapabiliyorsa kendi biyolojik kökenini sorgulasın bence. Ahlaksız. Çok sinirlendim kusura bakma.

Sorularına cevap verebilecek bilgim yok keşke yardım edebilsem ama onun dışında diyebileceğim birşey var. Benim annem 52 yaşından sonra ben çalışmak istiyorum dedi çıktı. Önceleri küçük bir dükkanda ekmek satarak günlük 20 liraya çalıştı. Kendine güveni yerine gelince yurtlarda temizlik işine girdi. Şimdi özel yurt mutfağında aşçı yardımcısı. Tüm temizlik denetimlerinden 100 alıyor :) şuan 58 yaşında. Maaşı da fena değil. Çalışamam demeyin. Çocuklarınız büyük. Eğer gerçekten istersen (burası çok önemli gerçekten istersen) yapamayacağın iş yok. Ayrıca bir tanıdığım 40 yaşından sonra lisans eğitimine başladı. Derece yaparak bitirmek üzere. Özel ders versem yeter diyor. Çünkü boşandı. Biz çok güçlüyüz. Lütfen sende içindeki gücü dışarı çıkar. Korkma. Yüzleş hayatla.

Ağzınıza sağlık ben de bunu demek istemistim. Konu sahibi esini sevdigini ve aslında cok ta boşanma taraftari olmadığını ima ediyor zaten eşinin hakaretleri savunulamaz ama o adamın gözünde kilolu karısı na kin duyuyor. Adam yurt dışında çalışıp didiniyorum eve para gönderiyorum ki türkiye standartlarında cok iyi para bence esi kilo vermek icin azmetmek yerine beni böyle sevsin istiyor. Belku kilo verse kocası da esinin gayret ettiğini görse adam duzelecek belki de.

Boşanma

Kenarda birikmiş paranız varsa öncelikle iyi bir avukatla anlaşın. Boşanma davası uzun ve zor bir süreçtir eğer anlaşmalı değilse ve nafaka, tazminat talepleriniz de olacağı için avukat yardımından faydalanmanız şart.

Duruşma gününü burada olduğu güne denk getiremezsiniz çünkü önce dilekçe aşaması var dörtlü; daha sonra hakim duruşma günü verecek. Ancak tebligat ona ulaştığı sürece duruşmaya gelmese de dava görülür, gelmesi şart değil. Yurt dışındaki adresine de tebligat çıkarttırabilirsiniz.

Çocuklarınız sizin lehinize şahitlik edecektir; bu yüzden manevi tazminat ve nafaka alırsınız. Miktar hem sizin; hem teşit olmayan çocuklarınızın giderlerine ve aynı zamanda eşinizin kazancına göre hakim tarafından belirlenir.

Eşiniz nafakayı ödemezse hapis cezası vardır; ancak tazminatı ödemezse onun için yok. Her ikisi için de ayrıca icra takibi başlatabilir; maaşına haciz koydurabilirsiz. Yada üzerine kayıtlı aracı vs varsa sattırabilirsiniz. İcra prosedürleri ve nafakanın ödenmemesine bağlı ceza davası da hukuk bilgisi gerektiren süreçler olduğundan dediğim gibi mutlaka bir avukatla anlaşın. Zorlanırsınkz kendiniz.

senamm sizin konularınızı hatırlıyorum. Siz aslında güçlü bir kadınsınız ama farkında değilsiniz. Bunca yıl kızlarınızı en güzel şekilde yetiştirdiniz, baba yokluğu hissettirmemeye çalıştınız.
Evliliğinizin sonu belli. Bugün olmasa yarın veya 1 yıl belki 5 yıl sonra ama mutlaka bitecek. Önemli olan, sizin hala yeni bir hayat kurabilecekken bitirmeniz. Çok sabrettiniz, çok beklediniz, çok çektiniz. Yetmedi mi artık ? Bakın kızlarınız da etkileniyor, siz de söylüyorsunuz. Üzgünüm ama tanık oldukları kavgalar onların ilerideki ilişkileri için bile çok zararlı.
Yapabilirsiniz, ayrılabilirsiniz, kendinize inanın.

madem bu kadr para geliyomus ayda.yillardir da bu adam boyle duzelmedi.neden bi kenara 5 kurus koymadiniz.kira yokmus 3unu yesen 4unu yine atardin ve elinde seni kurtarcak paran olurdu.hem yillar icinde dunyanin parasi birikirdi

Cevabım sanırım depresyondayım içimden gelmiyor hiçbirşey ben onu yani bu her ne kadar hata da olsa hayatımın merkezine koymuş velinimetim görmüştüm çok aşıktım zoruma gitti ondan bunları görmek

Ama bunca mesajdan sonra şuna karar verdim eşim için değil! Kendim için yapacağım pek çok şeyi inşallah

madem bu kadr para geliyomus ayda.yillardir da bu adam boyle duzelmedi.neden bi kenara 5 kurus koymadiniz.kira yokmus 3unu yesen 4unu yine atardin ve elinde seni kurtarcak paran olurdu.hem yillar icinde dunyanin parasi birikirdi
Paramın olmadığını nerden biliyorsunuz? Allah’a şükür param var evim var kira getiren mülküm var ama hazıra dağ dayanmaz hayat çok pahalı ve belli bir yaşam standardımız var bu düşmesin diyorum
Ve bir de acaba katlanılabilir bir durum ben mi abartıyorum diye de açtım konuyu
Parasızım yazmamışım ki hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…