Uzun konum ( okuyun lütfen)

Bakın evet vermem gerektiğini yazanlar olmuş
Ki vermem gerek bende biliyorum
Ama siz ve o taktığımı söylediğiniz diğer yorumcu “ kilom sebebiyle bunları hak ediyorsun” ya da “ zayıflasan her şey düzelir bunu yapmıyorsun “ diye yaklaşmışsınız direkt
Bu doğru mu? İnsafsızlık değil mi!

Bazı mesajlarınızda beni sevdiğini de söyler bazen hep kavgalı degiliz falan demissiniz. Bastan soykediklerinizle ve sonradan yaptığınız yorumlar arasında cok çelişkiler var.
Elbette sevdiğini de söyler hatta ben de ona söylerim öyle olmasa yani tamamı böyle geçse kim katlanır ki?
Kendi üzerine hiçbir edinimi yoktur herşeyiniz benim üstümedir maaş direkt olarak Benin hesabıma yatar ben size 24 saat adam bana işkence ediyor laf satıyor demiş olamam değil mi?

Valla boşanmak isteyen adami yerden yere vuran senelerce bu adamdan bu forumda şikayet eden sizsiniz. Sayfsnin basında da yazdiklariniz malum. Madem adam saat başı iskence yapmıyor adamin isteklerini yerine getirin de evliliğiniz kurtulsun. Ama sanmam siz yalniz yaşamaya alışmışsınız. Bence sizin sıkıntınız malları ve paraları adama kaptırmadan üstüne de ne kadar büyük para alabilirseniz kardır mantığı güdiyorsunuz. Dürüst olun biraz

Hayır insafsızlık degil. Doğru yu savunmuşuz. Ne var bunda. Sizin iyiliğiniz icin eşiniz o kadar yurt dışında çalışıp çabalayıp bütün parayi sizin hesaba gecsin siz bir zayıflatmayı cok görün. Alt tarafı biraz kilo vereceksiniz. Valka uye bir arkafas yazmış bu foruma 7 yıldır yazıyor sunuz her sene 2 kilo vereydiniz şimdi gayet guzel olmuştunuz. Sizin derdiniz başka

Kilon sebebiyle bunları hak ediyorsunuz diye hic kimse bir sey demedi. Nerden hangi yorumumuzdan okudunuz.

Ha ikinci evet zayıflasan belki hersey yiluna girer ama siz rahata alışmışsınız hic gayret göstermiyorsunuz

Ben anlamadım adam hep hakaret mi ediyor yoksa kilonuzdan mı şikayetçi??? Eğer şikayetçi ise kilo vermeyi deneyin insanlar 60 yaşında da zayıflıyor sağlık için. Deneyin kilo verin baktın hala hakaretleri devam ediyor boşayın gitsin.

Aynen öyle canim

nafaka şuan o adamdan alacağın paranın yanında devede kulak kalır. geçinemezsin. o adamı el gibi gör geçim kaynağı gibi gör pislik gibi gör. laflarını kafana takma. gönderdiği para az bir para değil. biriktir o paradan kenara at. adam zaten 6 ayda 15 gün geliyor. senin yerinde olsam zayıflar kurslara giderdim. boş yaşamazdım. haklısın o laflara tahmmül edilemez. ama alacağın nafaka yani çok az olur. duygusal davranma bence mantıklı düşün. ama kenara para at mutlaka harcamalarını kısıtla

Benim teyzem ve eşide bu şekilde uzak yaşıyorlar.. hayatlari bu sekilde. Teyzemin 5 çocuğu var hatta.. yurtdışında çalışıp ordaki yüksek gelire alişan biri burada calisamiyor maalesef artık..
Benim teyzemde kiloluydu bir zaman.. eşide zayiflamasini istedi. Eşim ordan yılda 2 defa geliyor bari gönlü hoş olsun diye hem zayıfladı fıstık gibi oldu. Hem de eşiyle misler gibi yasıyor şimdi.
Eşiniz size güvenmese ya da ayrilmak istese o kadar parayi hala sizin hesabiniza yatırdıginizi bile bile göndermez bence...
Evet yasadiklariniz kolay şeyler degil. Ama bir kerecik olsa da çabalayıp aranızı duzeltmeye, zayiflamaya, onunla telefonda görüşürken daha mutlu görünmeye calisamazmisiniz?
Baktiniz olmuyor yol belli zaten..

Bence önce sağlam bir avukat bulun bu sorularinizin cevabı için ... Yazdığı mesajları saklayın hakaret dolu olanları özellikle . Darp raporu almadığıniz için dava şiddet üzerinden açılamayack . Dilekçeye ek olarak hayatında başka birinin de olduğunu düşünüyorum gibi bişey ekleyebilirsiniz sanırım ama dediğim gibi sağlam bir avukat onu ettiği hakaretlere pişman edecektir . Çok şükür kadın hakkı gayet iyi savunuluyor ...

Böyle bir aile ortamında çocukların büyüyemez. Psikolojik rahatsızlığı olan hastaların birçoğunun ailesinde sorunu vardır. Zaten çocukların ergenlik çağındalar, ergenlikte zor bir dönem birde aile içinde huzursuzluk onları etkiler. Şiddette var bence ilk başta kendin sonra da çocukların için boşanmalısın

Her açıdan o adam yokmus gibi hayatinizi planlamaniz gerekli. (Zaten yok)Maddi manevi Allah yardimciniz olsun.

Sadece ilk ve son sayfayı okudum, arada neler konuşuldu bilmiyorum ama zayıfla diyenler olmuş. Ne alaka? Hangi “adam” için? Kadın kendi bedeniyle ilgili kararı adamın isteğine göre mi şekillendirecek? Güzellikle söylese kadın zaten çabalar. Hayvanca davranıp bir de şiddet uygulayacak, kadın da onun gönlünü hoş etmek için çabalayacak. Oldu canım, başka?!!

Kimisi de para için idare et zaten senede 1 ay görüyorsun demiş. Peki hayat paradan ibaret mi? Sadece 1 ay değil çektiği, oradayken de mesajlarla hakaretine, şiddetine devam ediyor adam. Bir insan neden katlansın bunlara? Kızları zaten büyümüş ve olanları idrak ediyor, çocuğum küçük ayrılamam durumu da yok yani... Sırf daha rahat imkanlarla yaşamak için değer mi?

Konu sahibi siz de bu yaşımda çalışamam demişsiniz ve siz de saçmalıyorsunuz. 50-60 yaşında çalışan kadınlar var. Birikiminiz de varmış, nafaka da alırsınız. Azıcık gururlu olun. Kendinize karşı olmasa bile kızlarınıza karşı en azından, iyi bir örnek olun.

İlk sayfalarda arkadaşın biri aldatıyordur kesin önce onu ispatla demiş ki çok haklı.Whatscan diye bi program varmış onu kendi telefonunuza yükleyip eşinizinde yanınızda olduğu bi gece onun telefonunun barkodunu okutmak gerekiyormuş falan filan.Nasıl yapıldığını tam bilmiyorum ama internette detayları vardır.Böylece onun mesajlarını okuyabilirsiniz

Bir gelişme var varmı merak ediyorum

Çok teşekkür ederim ilginiz için

Öncelikle bir kırgınlığım oluştu bazı yorumcu arkadaşlara

Şöyle ki eşim iyiyyken de iyidir dedim diye taşlandım
Neredeyse yalancılıkla itham edilmek üzereydim

Çelişkili ifadelerim olduğunu söyleyenler bile oldu

Ya arkadaşlar ben burda şimdi mübarek gün oruç halde sırf siz bana acıyın diye yalan mı yazayım?

Buraya eşiyle geçimsizliğine dair konu açan hangi arkadaşımız 24 saat kavga halinde ki?

Elbette iyi anları da oluyor insanların

Ama ben sırf eşim iyiyken iyi dedim diye
İnandırıcılığımı yitiriyorum saçmalığa Bakar mısınız?

Evet eşim iyiyken iyi

Evet tüm maaş bana geliyor

Evet bana altın bilezik takar hemde her izne geldiğinde

Evet seni seviyorum der
Bende ona derim

Ama o yaptığı ettiği olumsuzluklar bunları siliyor bende
Ha belki sizde silmez bilmiyorum ama bende siliyor

“Olsun bana ne yaparsa yapsın ne söylerse söylesin ben hepsini çekerim çünkü parasal refahımı sağlıyor” diyemiyorum!

Son gelişmelere gelince
Maalesef hiçbir gelişme yok
O beni engelledikten sonra bende onu engelledim
Ama istese mail atabilirdi atmadı
Bugün bir hafta oldu
Ben daha evvel hiç onunla bu kadar küs kalmamıştım
Bu ona birşeyler anlatır mı bilmiyorum

Zaten artık beni anlaması gibi bir talebim yok
Mübarek bayram geçsin
Bende harekete geçeceğim

Çok teşekkür ederim
Araları okusaydınız eğer görürdünüz
Kilolarım sebebiyle tüm bu yaşananları hak ettiğime kadar geldi yorumlar
Ki inanmayacaksınız sanki vücut kendini kilitlemiş gibi ne yaparsam yapayım çok ama çok uğraştım olmuyor gitmiyor zaten bende sebat gösteremiyorum

İkinci paragrafınızdaki zihniyet Benim etrafımda da çoğunluğun zihniyeti bakın en basitinden halam bile ona anlattığımda “aman söylerse söylesin” diyebiliyor
Ya neden söylesin ama niçin söylesin

Ve evet dediğiniz gibi ben tüm bu hakaretleri küfürleri bedduaları “ olsun param var bir dünya param geliyor” diyerek de tolere edemiyorum

Çünkü o benim eşim hayat arkadaşım aşık olup sevip evlendiğim adamdı ben ondan sevgide istiyorum ilgi de istiyorum evet kaç bin km ötede ama bunu yapabilir zaten sadece söz başka ne talebim olacak ki bu uzaklıkta ama adam onu bile karşılamıyor sanırım o da “ ben bir dünya para yolluyorum” diye düşünüyor
ve Para göndermesi onun her yaptığını mübah saydırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…