sevgili konu sahibi arkadaşım,
konunuzu okudum, hatta üşenmedim geriye dönüp tüm konularınızı okudum....
kendinize yaptığınız kötülüğü sizden başka kimse size yapmaz farkında mısınız?
konularınızın %90 ı eşinizden boşanmak ve fazla kilolarınız üzerine. 2011 den bu yana yaklaşık 7 yıldır bu mevzular sizi derinden üzmüş olmalı ki, ara ara dönüp dolaşıp aynı konulara takılmışsınız. koskoca 7 yıl aynı düşünce içinde yaşayıp maalesef hiç bir konuda harekete geçememişsiniz.
çalışmayı düşünmüşsünüz, çalışmamışsınız..kilo vereyim koşubandı alayım demişsiniz, spor salonuna gitmişsiniz, devam etmemiş bırakmışsınız. yılda sadece 1 kg vermiş olsaydınız şuan 7 kg daha eksiktiniz, biliyorsunuz değil mi?
neden bu boşvermişlik? neden bu bir türlü kalkamamışlık, harekete geçememezlik hiç anlam veremedim. hep bir bahane arkasına sığınmışsınız....
size naçizane tavsiyem, şuan boşanmaya kalkmayın. çünkü görüyorum ki zaten tam olarak istediğiniz de bu değil.dönem dönem isteyip sonra vazgeçmişsiniz. maddi anlamda ayakta duracak gücü kendinizde göremediğinizi farkediyorum, çünkü sizin de dediğiniz gibi özgüveniniz yok olmuş.. o özgüven nasıl gelecek biliyor musunuz? önce kilo vererek... 40 yaşımdayım manken olmayacam ya demişsiniz, kimse size O beden olun demiyor ki, bi 10 kilo fazlalığınızı atabilseniz inanın her şey çok daha farklı olacak.. geçmiş konularınızda eşinizin kursa gitmenize izin verdiğini yazmışsınız, ama ona da başlamamışsınız. meslek edindirme kurslarına gidip bir sertifika almanızı, bir meslek sahibi olmanızı öneririm.
lütfen kendiniz için, kendi hayatınız için artık bir adım atın, yoksa 7 değil bi 17 yıl daha aynı konulara takılı kalıp hayatınızı kendi kendinize zehir edeceksiniz..
umarım sizi kırmamışıtır mesajım, lakin konularınızı okudukça bir kardeş gibi yazmak geldi içimden....