Uzun konum ( okuyun lütfen)

Bence de boşanın. Ama şimdi değil. Diyetisyene, spor merkezine gidin. Gerekirse ameliyat olun. İyice zayıflayıp, hayatınızı yaşayın. Bunların hepsi parayla oluyor, hatta diyet yemekleri hazırlamak bile makarna yapmaktan daha pahalıya geliyor. Zayıflamaya çalışın ama kendiniz için, o sırada da çocuklarınız biraz daha büyümüş olur.

Eşiniz sizi yıldırmaya çalışıyor gibi geldi bana.boşanmak için... Araya mesafe girdiği için mi böyle oldu acaba. Senede iki sefer çok az çünkü. Evlilik Birliği ortak yaşam alanı gerçekleşmiyor. Özel değilse siz neden gitmediniz

sevgili konu sahibi arkadaşım,

konunuzu okudum, hatta üşenmedim geriye dönüp tüm konularınızı okudum....

kendinize yaptığınız kötülüğü sizden başka kimse size yapmaz farkında mısınız?

konularınızın %90 ı eşinizden boşanmak ve fazla kilolarınız üzerine. 2011 den bu yana yaklaşık 7 yıldır bu mevzular sizi derinden üzmüş olmalı ki, ara ara dönüp dolaşıp aynı konulara takılmışsınız. koskoca 7 yıl aynı düşünce içinde yaşayıp maalesef hiç bir konuda harekete geçememişsiniz.

çalışmayı düşünmüşsünüz, çalışmamışsınız..kilo vereyim koşubandı alayım demişsiniz, spor salonuna gitmişsiniz, devam etmemiş bırakmışsınız. yılda sadece 1 kg vermiş olsaydınız şuan 7 kg daha eksiktiniz, biliyorsunuz değil mi?

neden bu boşvermişlik? neden bu bir türlü kalkamamışlık, harekete geçememezlik hiç anlam veremedim. hep bir bahane arkasına sığınmışsınız....

size naçizane tavsiyem, şuan boşanmaya kalkmayın. çünkü görüyorum ki zaten tam olarak istediğiniz de bu değil.dönem dönem isteyip sonra vazgeçmişsiniz. maddi anlamda ayakta duracak gücü kendinizde göremediğinizi farkediyorum, çünkü sizin de dediğiniz gibi özgüveniniz yok olmuş.. o özgüven nasıl gelecek biliyor musunuz? önce kilo vererek... 40 yaşımdayım manken olmayacam ya demişsiniz, kimse size O beden olun demiyor ki, bi 10 kilo fazlalığınızı atabilseniz inanın her şey çok daha farklı olacak.. geçmiş konularınızda eşinizin kursa gitmenize izin verdiğini yazmışsınız, ama ona da başlamamışsınız. meslek edindirme kurslarına gidip bir sertifika almanızı, bir meslek sahibi olmanızı öneririm.

lütfen kendiniz için, kendi hayatınız için artık bir adım atın, yoksa 7 değil bi 17 yıl daha aynı konulara takılı kalıp hayatınızı kendi kendinize zehir edeceksiniz..

umarım sizi kırmamışıtır mesajım, lakin konularınızı okudukça bir kardeş gibi yazmak geldi içimden....

Bence boşanmakta acele etmeyin. Nafakalarla geliriniz düşücek, mallar bolunecek. Kenarda para biriktirmeye devam edin.
Merdiven sil falan diyenler var, tabiki mecbur durumda yapılır ayıp değil. Yalnız geliri düsuk sonuçta.
Siz gittiği kadar kadar kenara koymaya devam edin. Çalışarak 2000 niniz olacağına, çalışmadan 4000 koyabilirsiniz sanırım.( Örnek)
Boşanma sıkıntı, düzen bozulacaktır sıkıntı.
Bu arada hem sağlık açısından hem kendinize güven açısında kilo vermeye çalışın. Diyetle aç kalmadan , saglikli beslenerek 6 ay da normal kilolara dusersiniz. Ayrıca bu şekilde yağdan verildiği için daha zayıf durursunuz.
Gerçekten kilo vermek ve bakımlı olmak size özgüven getirecektir. Yaşınız genç 40 neki , bana göre artık 50 de genç. Esinizin söylediklerine kulak asmayin, farz edin , davul çalıyor.
Kadınlar güçlüdür, istedikten sonra her şeyi başarır. Yine birilerinden destek kurarak iş kurabilirsiniz , araştırmaya başlayın sadece acele etmeyin.
Kocanizin güvenilir yani kalmamış, kendinize yol çizmeye bakın acele etmeden.
Nafaka mahkeme versede , sigortalı bir işi olmadığı sürece maaşından kesilmiyor bildiğim kadarıyla , ödemezse odemez yani.
Allah yardımcınız olsun.

Üzülerek söylüyorum ama gerçek bu

Adam orada gününü gün ediyor. hayatında başka bir kadın var.

Kişi kendinden bilir işi demişler. size çirkin iftiralar atacak kadar karaktersiz biri.

Bu arada bunca zaman neden dönüş yapmadı ?

Bir kadın kocasına her türlü ihtiyaç duyar.

Arzularımız isteklerimiz olamaz mı kocalardan, hepimizin nefsi var.

siz hala bu adamla neden evlisiniz. siz de insansınız.

Hiç mi duygularınız kabarmıyor, eşinize ihtiyacınız olmuyor ?

Bakın bu konuda yanlış anlaşılmak istemem ama hayatınızı bu adama bağlamışsınız.

ve ne yazık ki ömür denen kısa süre çok çabuk geçiyor.

inşallah ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Eşiniz sizi sevmiyor.
Eşiniz sizi aldatıyor.Eminim yurtdışında birlikte yaşadığı birisi vardır hatta çocuğu bile vardır ve sende bu adama 3 çocuk hediye etmişsin.Ne için ? Seni genç yaşta yaşlanasın diye tek başına bıraktığı için mi ?

2012de dayakla ilgili konu açmışsınız. şimdi 40 oldum diyorsunuz. o zaman boşansaydınız 34 yaşında olacaktınızve çalışmak zor gelmeyecekti, belki çoktan çok güzel bi işiniz olacaktı 6 senelik tecrübe ile. ya da her aykenara 1000 lira koysaydınız ki o dolar maaşı ile pekala mümkün. şu an yüz binden fazla paranız olurdu.

ben sizin boşanacağınızı sanmıyorum. şiddeti hakareti duya duya böyle ömür gider. 5 sene sonra 45 oldum nasıl boşanayım dersiniz.

kızlarınıza acıdım. evliliği sizden öğreniyolar. şiddeti hakareti normal görmeye başlarlar yakında. kurtuluşu da dışarda arayıp başlarına iş getirmezler umarım. gelirse de bunda baba ne kadar suçlu ise siz de o kadar suçlusunuz.

Uzun cevabim lutfen okuyun :)
Esiniz aldatıyor falan demişler o kısmı bilemebilemem kimsenin günahı nı almayalim mübarek günde ama belki eşiniz sizin özgüvenini zi düşürüp sizin ona her anlamda bağlı kalmanizi istiyordur tavsiyeler arasında kilo ver bakım yap falan diyenler olmuş ama benim fikrim bi sonraki gelişinde onunla konuşun bizim paraya gelire ihtiyacimiz yok güven huzur istiyoruz aç kalabiliriz ama üç kızım ve ben bir erkek sıcaklığına ihtiyacimiz var evleneli gün görmedik hep ayrı kaldık oysa evlilik herseyden once aynı evde aynı yatakta beraber uyumak şeklinde ikna edici bi şekilde konuşun yaninizdayken hersey güzel geçmiş ve şuan sizi hep aşağılayıcı konuşuyor sa araya giren mesafeden bence yine yanınızda olunca hep hakaretler etse bile bikacak bunlardan hep kavga ederek yaşayamaz ki bi insan. Ona watsapdan da konuşun sana ihtiyacım var böyle yapma falan deyin çok lüks bi hayat yasasak bile kızlarımız bi babanın koluna girip onunla güzel vakit geçirmeye hasret deyin mesleğini yurt dışında yapmak gerekiyorsa is değiştirsin ikna edici olun bence yuvanizi yikmadan önce son bi kez tikayin kulaklarinizi bence başarırsinjz yine aynı çekilmez devam ederse boşanma konusunu düşünürsünüz tekrar kilosun deyince tüm gün aç kalıp kilo verebilirim ama eşim zayifladikca guzellestigimi yanimdayken söylerse deyin eşim yanımda olursa deyin bulursunuz siz bi yolunu işte. Hakkınızda hayirlisini ve sabır diliyorum.

Yok adam beslemek olarak görüyo
E bosanmayacak zaten bari zayıflasında belki düzelir evliligi .85 kilo gercekten cok fazla benim esimde salsa bir iki güzellikle zayıfla derim ,dahada inadına giderse sinir edici laflar söylerim .
Var öyle yurtdışı santiyede kalan iş yapan tanıdıklarım gercekten zor bir hayat.Adam onca zorluğa katlansın siz burda iki lokma az yiyin demezmi .Adamın hayatinda biri olmayabilir .Adam santiyeden kaldığı yerden fotolar atıyormus .Bir kadın olsa ev tutardı ona .

Onca zaman ortada bi evlilik yokmuş zaten hatta hiç olmamış.Şimdi değişen ne?12 yılı ayrı geçirip 3 çocuğu nasıl yapabildiniz ve daha önemlisi neden?

Emin olun ki o adamın orda zaten başka bi karısı, sevgilisi vs bi hayatı vardır.Zaten aranızda hiçbişey yok ve bence hiç olmamış da.Boşanmasına boşanırsınız ama ayda 1000 lira nafaka alırsanız öpüp başınıza koyun.Geç kalmışsınız.Kızlarınız büyümüş pekala eşiniz olacak insan müsvettesine aldırmadan çalışabilirsiniz.Şu şartlarda boşanırsanız mağdur olursunuz.Bi iş bulup çalışıp hayatınızı kurup öyle boşayın bu adamı.

16 yıllık evliler ilk 4 yılda olmuş 2 kızı.. 3.eşi ordayken..

Cevaplarda vardı aylarca otelde merkezde kalmış bana söylememişti demiş konu sahibi.
Az yiyin falan diyemez. Herşeyin bi üslubu var. Domuz gibisin, o cüsseye bu akıl gibi hakaretler etme hakkını vermiyor ona çektiği zorluklar. Ki ben orda bi zorluk çektiğini düşünmüyorum. Hayat kurmuş kendine. Kenarda sindirdiği gözü dışarda olmayan kızlarının başında bi karısıda var.. Daha ne diyodur.
Bu adam dedi diye tırnağını bile kesmez insan. Hadsiz densiz bişey.

hayatını siz olmadan yaşamaya alıştığı için geldiğinde size uyum sağlayamıyor.
adamın rutini bu değil.
orada ne kadar kazandığını bilmiyorsunuz.
muhtemelen çok daha fazla kazanıyor ve orada kurulu bir düzeni var. belki eşli çocuklu bir hayat..
ama akraba çevresine karşı karısını üç çocuğunu bıraktı gitti dedirtmek istemiyor.
ah yazık birazcık sorumluluk duyuyor yani..
evlilik bu değil..
hayat arkadaşlığı bu değil.
ama ben size boşanın demem..
eğer ekonomik özgürlüğünüz olmayacaksa umursamayın bu adama değer vermeyin.

40 yaşı yaşlı olarak değerlendirmeniz de doğrusu çok ilginç.
kendinizi salmayın..
bir insanın fazla kilolu olması ruhen bazı sorunları olduğu anlamına gelir.
tiroid, diyabet gibi rahatsızlıklarınız da olabilir. ama bu rahatsızlıkların da temelinde bazı psikolojik sebepler oluyor.

acele etmeyin.
bu adam geçiminizi sağlıyor.
terapiye başlayın, diyetisyene gidin.
kilolarınızdan kurtulduğunuzda yüklerinizden kurtulmuş gibi hissedeceğinize eminim.
vücudunuza yazık.. dizler taşımıyor bir süre sonra o yükü..
organlar yaşlanıyor.
illa manken olmanız gerekmiyor aşama aşama 70 olsanız sonra 65 olsanız..

çocuklarınızın önünde tartışmayı uzatmaya sebep olacak tavırlara girmeyin umursamayın..
planlı hareket edin. bunca sene böyle yaşamışsınız.
özgüveninizi kazandığınızda çalışabilirsiniz.

yukarıda yazdıklarım sizin anlattıklarınıza istinaden düşüncelerim.
yoksa şahsen ben böyle bir adamla hiç düşünmeden boşanırdım.

Herkes aldattigindan orda bi düzen kurulduğundan nasıl bu kadar emin ben mi anlayamıyorum savunmak için değil ge rcekten merak ettim adam aylarca gelmiyor olabilir ihtiyaç diyeceğim aylarca bi kadınla birlikte olmadan da yaşayabilir hamilelik gibi düşünün bazıları kendini bi uyaran olmayınca bi ihtiyaç olarak görmez bile böyle de yaşayabilir sıkı ve yoğun geçen is hayatı zaten hep ertelemeyi gerektiriyor olamaz mı

Konu Sahibi eleştiriyor hakaret ediyor diye bahsetmiş evet ama sahura kaalkamayip aç kaldığını da konuşuyor bunlar bazen mesajlasarak fantazi de yapiyorlardir hep kadınla kusur lari hariç ilgilenmiyor diye algılanıyor ama sadece eleştirmek için mesajlasmiyor bunpar

evlenmiş, yani cinselliği yaşamış bi adam 6 ay boyunca birlikte olmadan duramaz. ha geçici bi durum olur tabi ki durabilir. ama 12 senedir yurtdışında ve 6 ayda bir geliyorsa. yılda seks yapmak için sadece 15 günü var. 12 sene boyunca o 6 ayda uslu bi çocuk olduğunu düşünmek çocukluk olur. dediğim gibi sadece 6 aylık bi dönem olsa neyse. 12 yıl boyunca 6 ayda bir...

bir avukat bulun önce. kendisiyle oturup konuşursunuz, neyi nasıl yapmanız gerektiğini size söyleyecektir. ve ayrıca kim olursa olun ve siz nasıl olursanız olun böyle sözleri kimse kimseye söyleyemez. söyletmeyin kendinize ! tavrınızı koyun. böyle bir evliliği sürdürmenin gerçekten anlamı yok. sizin ve çocuklarınız için fazlasıyla yıpratıcı ...

Yahu şurda yıl boyu birlikte yasayan evlilerin bile yılda 15 günden daha fazla günü adamın kahrını cekmekle geciyor .
Yemek yap ,camasırını hazırla ütüle dağıttıgını topla.Anasını danasını cek .
Konu sahibi zaten bosanmayacak .7 yıldır aynı konuyu acıyormuş bir üye yazdı .
Zayıflayıp mutlu olmaya baksın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…