• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

keşke bende şu tatlılardan pastalardan uzak durabilsem.10 kilo fazlam var 2 gün dikkat ediyorsam 3.gün lüpür lüpür yiyorum malesef.2 yıl önce doğum kilolarımı tamamen vermiştim ama gelendi gidendi o mamalar yapılıyo hep onlardan kilo alıyorum.bir kez başardım inşallah yine veririm
Benim tatlıya pek aram yok zaten canım benim dayanmadığını hamur işi ama ona da dayanır oldum en azından evde Yapmıyorum artık dısar Dada tadına bakıp yemiyorum ama tamamen kesemedim hayatımdan

image.jpg
Öğlene kadar menüm bakalım Öğlen ne yiyeceğim belli değil

Günaydın kızlar karnım boş gözüm tok bir gün bugun. kilolar gitmese de ben vazgeçmiyorum vazgeçmeyecem Elbet vücudum pes edecek ve en çok sevdiği yağlarından Ayrılma vakti gelecek bende o günü sabırsızlıkla bekletiyorum eski 64 kilo Olduğum günler bile geride kalacak eşim Demişti sen 60 kilo olmazsın diye bakacaz ve görecez zamanla herşey olur

image.jpg
Öğlen menüm Acılı ıspanak 1 kase yoğurt yemekten önce yoğurt zencefil tarçın kürünü uyguladım bakalım görecez su ana kadar 1.5 lt su

Evet aksamı da hafif bir şekilde atlattım bügün de ağzıma hiç birşey koymadan günü bitirdim saat 9 da içtiğim yeşil Çay ve 10 tane tuzsuz leblebiden basma .misafirim vardı pasta Börek indirdim ve ağzıma bir lokma bile koymadım canım bile istemedi kendime hayranım hamur işine dayanamayan ben tık yok. Neyse bugünlük böyle aksam da ıspanak salata ve yoğurtla bitirdim saat 6 gibi.sabah öğünler Hariç ekmek ağzıma sokmuyorum canında istemez oldu artık 2.5 litre su 6 fincan bitki Çayı Iyi geceler

Günaydın kızlar karnım boş gözüm tok bir gün bugun. kilolar gitmese de ben vazgeçmiyorum vazgeçmeyecem Elbet vücudum pes edecek ve en çok sevdiği yağlarından Ayrılma vakti gelecek bende o günü sabırsızlıkla bekletiyorum eski 64 kilo Olduğum günler bile geride kalacak eşim Demişti sen 60 kilo olmazsın diye bakacaz ve görecez zamanla herşey olur
benım vücutta takıldı bu ara cnm ama dogru yoldayız pes etmek yok yola devam o eşine inat azmet zayıfla :KK5:

E eminim resimler gayet iştah açıcı :KK37: şuna eşine tarıda 60 kilo oldugungösterdigin günü hayal et..aslında bi hayal yakınsın.. neden olmasın ki?sen böyle kararlı olduktan sonra olur canım :KK66:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar kendimi bırakmamak için zor tutuyorum ve bırakmayacağım kilo yavaş verince motivem Düşüyor haftada 3 4 kilo verenler var aramızda ben 1 ayda 2.5 kilo sadece nasıl gidecek bu kilolar gerçekten dikkat ediyorum hareketimi arttırdım haftada 2 3 gün ekiptik bisiklete biniyorum 5 ki bitki Çayı yeşil Çay tarçınlı. İçiuorum en az 2 litre su içiyorum neden bu kadar yavaş metabolizmam benim ne sucum var yiyip kilo almayanlar dan.benim gibi olan var mı

olmaz mı canım ben varım ama bende demir anemisi varmış kansızlık yani tok olduğum halde yemek yemek istiyorum ve çok zor kilo veriyorum :(

image.jpg
Aksam menüm yoğurt Çorbası 2 tane içli köfte 1 tane yeseydim iyiydi ama dayanamadım(Kayınvalidem deydim ) bide kızartılmış ah ah canım daha istiyor ama Bugünlük menüm bitti bu saatten sonra sadece su yasa bitki Çayı aksam Yemeğini 5 te yedim bu arada

E eminim resimler gayet iştah açıcı :KK37: şuna eşine tarıda 60 kilo oldugungösterdigin günü hayal et..aslında bi hayal yakınsın.. neden olmasın ki?sen böyle kararlı olduktan sonra olur canım :KK66:
Menülerin nasıl canım sence çok mu yiyorum hala kilo veremedim ve hemen doyuyorum Anlamadığım ekmek hiç tüketmiyorum hamur işi desen günde en fazla 2 ısırık mutlaka karşıma çıkıyor

Evet saat 10 ve ben 5 ten beri ağzıma birşey koymadım sadece büyük bir kupa Karışık bitki Çayı ve su ama saat 6 dan beri temizlik yapıyorum şimdi oturdum daha yarın doktora gidecek kan tahlili yaptıracağım Guatır için b12 filan çok halsizim bu aralar . Temizlik bugüne kaldı

Evet kızlar bügün serbest Gündü benim için sabah doktora gittim kahvaltım gecikti biraz Öğlen ise ablamla gezdik biraz ve uzun zamandır yemediğim Hamburger ve patates yedim ve aksama birşey yemem diyordum ama aksamda dayanamadım Börek yedim bügün benim için tam bir fiyaskoydu ama bence metabolizmam şaşırmıştır herldr

Evet kızlar bügün serbest Gündü benim için sabah doktora gittim kahvaltım gecikti biraz Öğlen ise ablamla gezdik biraz ve uzun zamandır yemediğim Hamburger ve patates yedim ve aksama birşey yemem diyordum ama aksamda dayanamadım Börek yedim bügün benim için tam bir fiyaskoydu ama bence metabolizmam şaşırmıştır herldr
arada oluyor canım.. önemli olan durabilmek ;)

image.jpg
Bügün bu kasar şey yememe rağmen çok mutluyum çünkü tokum günler sonra yokum çünkü hak ettim arkadaşlar günlerdir ac uyuyordum ve güç buldum yarına çok iyi bir başlangıç yapıuorum bügün bügünde kaldı yarın hep yeni bir gün

Back