• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Merhaba sevgili günlüğüm seni çok ihmal ettim biliyorum ama baya bir zamandır diyetten kopmuş vaziyetteyim toparlanamıyorym bu zaman dilimde kilo almadım çok şükür ne kadar yesem de kontrollü yemeye alışmışım artık fazla yemiyorum çok şükür hala kola cips gibi Zararlı yiyeceklerden uzağım sadece alsam yemeklerini kaçırıyorum birazcık o kadar ekmek le sorunum uok bir dilim yetiyor Artıuor ama hareketlerim azaldı okul tatil olunca evdeyim hep spor yapamıyorum artık her gün burdayım yaz sonuna kadar ne kadar kilo verirsem kar diye düsünüyorum
Iftar menüm : bir biber bir Patlıcan bir kabak Dolması salata cacık bit dilim
Bir dilim çikolata
ekmek sonra ağzıma bir şey sürmedim zaten baya yedim doydum
Reddettiklerim kola baklava
En son kilo bildirimi 71 kiloyum

Merhaba sevgili günlüğüm seni çok ihmal ettim biliyorum ama baya bir zamandır diyetten kopmuş vaziyetteyim toparlanamıyorym bu zaman dilimde kilo almadım çok şükür ne kadar yesem de kontrollü yemeye alışmışım artık fazla yemiyorum çok şükür hala kola cips gibi Zararlı yiyeceklerden uzağım sadece alsam yemeklerini kaçırıyorum birazcık o kadar ekmek le sorunum uok bir dilim yetiyor Artıuor ama hareketlerim azaldı okul tatil olunca evdeyim hep spor yapamıyorum artık her gün burdayım yaz sonuna kadar ne kadar kilo verirsem kar diye düsünüyorum
Iftar menüm : bir biber bir Patlıcan bir kabak Dolması salata cacık bit dilim
Bir dilim çikolata
ekmek sonra ağzıma bir şey sürmedim zaten baya yedim doydum
Reddettiklerim kola baklava
En son kilo bildirimi 71 kiloyum
cnm tekrar geri dönmene çok sevindim bende senden farklı değilim yerimde sayıyorum ama buda bir başarıdır bunu asla unutma

Merhaba arkadaslar
Sahurunu saat 1 gibi Yaptım avuç içi kadar Peynirli Gözleme zencefilli Çay

cnm tekrar geri dönmene çok sevindim bende senden farklı değilim yerimde sayıyorum ama buda bir başarıdır bunu asla unutma
TSK ederim canım kendinden biraz bahsedermisin
Ben Evliyim 22 aylık bir oğlum var atanmamış öğretmenler grubundayım 28 yaşındayım

Merhaba arkadaslar iftarda annemlerdeydik mangal yaptık 3 Şiş kıyma yedim ama küçüktü şişler bol salata biraz da lavaş ayran sonra yarım çokokrem
Yarım mangal da Mısır

Günlüğüne tekrar dönmene çok sevindi canım :KK200: Resimli menülerinide kısa zamanda bekliyoruz:KK15:

Merhaba arkadaslar
Sahur menüm klasik zaten midem ağrıyor diye fazla birşey yemiyorum peynir domates kavun azıcık Tereyağ incir reçeli ekmek zencefil Çayı 1 litre su
Bu aralar Kabızlık sorunum Var oruçtan dolayı bol bol su içtim 6 lı rakamlara az kaldı inş

:mad::mad::KK62::KK17::eek:MErhaba günlüğüm bugun baya bir abarttım ya
Iftarda menüm bir kase yoğurtlu kabak Çorba 4 tane Katıklı Ekmek (yöresel )
Yarım porsiyon Künefe (kendi ellerimle yapmıştım )

:mad::mad::KK62::KK17::eek:MErhaba günlüğüm bugun baya bir abarttım ya
Iftarda menüm bir kase yoğurtlu kabak Çorba 4 tane Katıklı Ekmek (yöresel )
Yarım porsiyon Künefe (kendi ellerimle yapmıştım )
Katığa bayılıyorum kiracımız hataylı köyüne gidince bizede veriyor nefisssss

:mad::kk77::kk77:Aksam iftar için Yumurtalı patates ve domatesli patates salatası Yaptım patates Zararlı biliyorum ama canım çekti miktarı ayarlayabilitim umarım çünkü çok açım

Back