• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

[QUOTE="eminim, post: 40578541, member: 6verdim de dızlar toparlanıyorum bir türlü bana yardım edin ekmek krizine gitmiş gibi ne yediğimi hissetmeden sürekli yiyorum canım çok sıkkın bu aralar geçeceğini önemli oln sağlık bit oğlum var şükret laflarından yoruldum MUtsuzum ben bağırıyorum ama duymuyor kimse Beni[/QUOTE]
Canım yapma verme kendini yemeğe bak ben verdimde iyimi ettim tam 6 kilo aldım ama mativasyonumu asla kaybetmicem ve kendime siz verdim bir daha diyeti bırakmıcam ne olursa olsun o 69 u görücem ve o kiloda kalmayı başarıcam çünkü zayıfken mutluyum ben kiloluyken değil

Bende öle daha mutluyum ama cakım yemek yemek istiyor doymuyorum
Bool su iç sakız çiğne miden şişer tok hissedersin zayıf olunca hayata her konuda avantajlı ve özgüvenli olucaz onu düşün çok geç olmadan bu yola gene gir vazgeçme pes etme

Günaydın sevgili günlüğüm uzun zamandır yazmıyorum sana ama hep takipteyim burdayım ve bugun çok şaşkınım Günlerce yemediğim halde kilo veremediğim günler oldu ama bu hafta ne oldu bilmiyorum 4 günlük Mersin tatilindeydim kilo alırım diye beklerken tatilden dönüp kilo veren nadir insanlardan biriyim herlde son durum sabah tartıldım 71.7 çok şaşırdım tartıda bu rakamı görünce masaaalah bana . Dikkat etmedim desem yalan olur ama diyette yapmadım kendimi tebrik ediyorum . Sanırım bu işi öğrendim ben yemek yemek artık mutlu etmiyor Brni fazla . Sadece adet öncesi büyük bir atak geçiyorum okadar sonra iştahım azalıyor bu gidişle yazın sonunda 60 olurum inş genç kızlığım da bile okadar Zayıf olmadım ama deneyeceğim bu sefer İnş.

Merhaba Üzerimde büyük bir nazar var herlde bu sene hastalıktan kurtulamadım ya hep hastayım çok şükür bügün biraz daha iyiyim ve tekrar dan başlıyorum inş bugün tartıldım 72.4 ile başlıyorum Ramazan'a kadar hedef 69 inş

Merhaba Üzerimde büyük bir nazar var herlde bu sene hastalıktan kurtulamadım ya hep hastayım çok şükür bügün biraz daha iyiyim ve tekrar dan başlıyorum inş bugün tartıldım 72.4 ile başlıyorum Ramazan'a kadar hedef 69 inş

Insallah ramazana kadar hedefine ulasirsin.
Gecmis olsun

Günaydın günlüğüm uzun zamandır sağlıklı besleniyorum küçük bir kare dikim çikolatayla yetiniyorum ekmek en fazla bir dilim yemeklerde kola fast food çok az belki ay da bir kez . Misafirlikte Sofradaki en masum şeylerin tadına bakmak gibi çok şey Değişti hayatımda bunlar kilo almamak için yeterli seyler ama ya vermek için daha fazlasını yapmalıyım daha fazlasını nasıl yapabilirim bilmiyorum çünkü çoğunlukla doymadan kalkıyorum ara öğün atlamıyorum cevizler kuru üzümler elmalar sütler var ara öğünlerim de tuzsuz çerezler var Hayatım da artık su desen en az 2 lt içiyorum ama bu aralar hareket azaldı hasta Olduğum için artık yürüyerek gitmiyorum eve okuldan bisiklete binmiyorum aylardır bunları çizmeliyim öncelikle bi de yeşil Çayı bayadır içmiyorum . Bunları değiştirmenin tam zamanı yaz geldi eski kıyafetlerimin içine girmek istiyorum yaza 1 kala ben hala 72 yim

Günaydın günlüğüm uzun zamandır sağlıklı besleniyorum küçük bir kare dikim çikolatayla yetiniyorum ekmek en fazla bir dilim yemeklerde kola fast food çok az belki ay da bir kez . Misafirlikte Sofradaki en masum şeylerin tadına bakmak gibi çok şey Değişti hayatımda bunlar kilo almamak için yeterli seyler ama ya vermek için daha fazlasını yapmalıyım daha fazlasını nasıl yapabilirim bilmiyorum çünkü çoğunlukla doymadan kalkıyorum ara öğün atlamıyorum cevizler kuru üzümler elmalar sütler var ara öğünlerim de tuzsuz çerezler var Hayatım da artık su desen en az 2 lt içiyorum ama bu aralar hareket azaldı hasta Olduğum için artık yürüyerek gitmiyorum eve okuldan bisiklete binmiyorum aylardır bunları çizmeliyim öncelikle bi de yeşil Çayı bayadır içmiyorum . Bunları değiştirmenin tam zamanı yaz geldi eski kıyafetlerimin içine girmek istiyorum yaza 1 kala ben hala 72 yim
cnm nasılsın
az kaldı bak eksilerin farkındasın biraz daha sık dişini başaracaksın bende düğün atlattım istediğim kiloya ulaştım ve istediğim kıyafeti de alabıldım sende başarırsın ınan canım bende artık yıne yememe dıkkat edecegim ve spor yapmalıyım vucudumun sıkılaşması ıcın

Ev
cnm nasılsın
az kaldı bak eksilerin farkındasın biraz daha sık dişini başaracaksın bende düğün atlattım istediğim kiloya ulaştım ve istediğim kıyafeti de alabıldım sende başarırsın ınan canım bende artık yıne yememe dıkkat edecegim ve spor yapmalıyım vucudumun sıkılaşması ıcın
evet canım buradan kopunca olmuyor her gün bildirim yapmak iyi geliyor insana umarım güzel geçmiştir düğün . Benim yaza bir Sürü düğün var bu hale hiç biri kıyafetim olmayacak

Merhaba günlüğüm gününüz Aydın olsun bugun niyetliyim Oruç tutacağım aralıklarla hem kendimi Ramazan'a hazırlamış okuyorum hemde nefsimi biraz terbiye etmiş olurum umarım . Bu aralar gece yeme atakları geçiriyorum tutamıyorum kendimi nasıl durduracağını bulmalıyım

Selam canım .
Allah kabul etsin orucunu
Insan her zaman aynı olamıyor bazen çok gusel diyet yapıyoken bir de bakıyorsun yeme atağı geçiriyorsun. 72 kg olmuşsun gerisi de gelir muhakkak

Merhaba arkadaslar bugun tartıldım 70.6 çıktım geçen seneden bugüne 17 kilo gitmiş dike kolay bu Yüzden kendimi tebrik ediyorum bu başarımı daha yolum uzun 10 kilo daha var aslında hiç 64 altına düşmemiştim ama şimdi hedefim 60 ayda 1.5 2 kilo vermem Laxım yazın daha hızlanırım vermek için.
Şuan için ilk hedefim Ramazan'a kadar 68 görmek benim öyle 4 5 kilo hedeflerim yok çünkü hızlı verilen kilolar geri alınıyor bugun için iyi gidiyorum . Başlar da çok sabırsızım ayda 4 5 kilo vermek istiyordum baktım ki olmuyor 2 kilo benim için en idealı metabolizmam bundan fazlasını yapamıyor bende bunu kabul ettim arkadaslar .12 Kasım da burayla tanıştım ve O günden beri 7 ayda 10 kilo verdim . Burayı hiç bırakmadım sürekli başarılı insanları okudum konuştum onlarla böyle motive oldum

Merhaba kızlar aslında bugun çok abartmadım ama bu gidişle ço zor 6 lı rakamları görmek offf offf

Sabah 7.30
image.jpg

Bir dilim ekmek
Bir bardak avakado Yaprağı çayı

Aksam biraz Karışık oldu saat 5 gibi arkadasa gitti günü vardı biraz atıştırdım
5 6 sarma bir ısırık poğaca 2 adet mercimek köfte
Eve geldikten sonra yarım muz

image.jpg
Sabah : sürk salatası
Peynir zeytin 2 kupa avakado Yaprağı Çayı bit dikim ekmek
Saat12:
Yarım şekerpare Tatlısı