Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bügün yeme atağı geçirdim arkadaslar ya canım çık sıkkın dı kendimi mutfakta buldum bir paket kremalı büskivi biberli ekmek ekmek üzeri krem peynir domates badem Offf offf ben ne Yaptım
Beraber başlayalım mı? Benimde beni gaza getirecek bi arkadaşa ihtiyacım var yoksa böyle giderse verdiğim kiloların hepsini alıcamSıkma canini ben de ayni oooo neler neler yedim ben bir bilsen ama doymuyorum hic. Ama kendime soz verdim 1 ay kacamaksiz olarak ayca kayanin 1 ayda 8 kilo diyetini yapmaya karar verdim. Yarin basliyorum.
Beraber başlayalım mı? Benimde beni gaza getirecek bi arkadaşa ihtiyacım var yoksa böyle giderse verdiğim kiloların hepsini alıcam
Hadi blkalım allah yardımcımız olsunBaslayalim canim. Bende ayni senin gibiyim yedim mi dibine kadar yiyorum. Listeye ben uyuyorum genlede.
gunlugumde de yazdim zaten daha aktif olacam diye
bir iyi bir kötü canım ya bazen gayet iyi gidiyor sonra bocalıyorum senin nasıl gidiyorgünaydın canım nasıl gidiyor
Su an kaç kilosun canım boyun kaç ne güzel oğlum kaç yasındaaynen ben mart ayında 2 kilo vermişim gerçi ben hep yavaş ilerledim ama spor cok yapamadıgım ıcın vucudum cok sıkı durmuyor buda benı uzuyor yuruyuse başladım bakalım az günüm kaldı 30 nisan oğlumun sunnet dugunu var ondan sonrada tabıı korumam lazım artık tekrar almak ıstemıyorum cnm
cnm hoşgeldin dönmene sevindim kilo verirken asla pes etmeGünaydın günlüğüm seni unuttuğumu sanma bir süre canım sıkkın dı Yazmak istemedim bir sürede yediğim abartığım günler oldu özellikle akşamları ama bügün tartıldım kilo almamıştım Buna çok sevindim bugun hava çok güzeldi tekrar başlangıç Yaptım Bıraktığım yerden başlıyorum bu sabah işe yürüyerek gittim yarım saat sürdü yol 3600 adım attım Ramazan'a kadar 70 kilo hedefim acelem yok
Pes etmek değil canım bit süre kafa dinledim ana hep burdayım sadece kontrollü olmaktan yoruldum kendimi serbest bıraktım kilo almamana sevindim bi nevicnm hoşgeldin dönmene sevindim kilo verirken asla pes etme