• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Ayrıca bu aksami hafif gecir salata yoğurt gibi.
Cuma gününe bir kilo verelim hadiiiii

Bügün yeme atağı geçirdim arkadaslar ya canım çık sıkkın dı kendimi mutfakta buldum bir paket kremalı büskivi biberli ekmek ekmek üzeri krem peynir domates badem Offf offf ben ne Yaptım

Sıkma canini ben de ayni oooo neler neler yedim ben bir bilsen ama doymuyorum hic. Ama kendime soz verdim 1 ay kacamaksiz olarak ayca kayanin 1 ayda 8 kilo diyetini yapmaya karar verdim. Yarin basliyorum.

Sıkma canini ben de ayni oooo neler neler yedim ben bir bilsen ama doymuyorum hic. Ama kendime soz verdim 1 ay kacamaksiz olarak ayca kayanin 1 ayda 8 kilo diyetini yapmaya karar verdim. Yarin basliyorum.
Beraber başlayalım mı? Benimde beni gaza getirecek bi arkadaşa ihtiyacım var yoksa böyle giderse verdiğim kiloların hepsini alıcam

Beraber başlayalım mı? Benimde beni gaza getirecek bi arkadaşa ihtiyacım var yoksa böyle giderse verdiğim kiloların hepsini alıcam

Baslayalim canim. Bende ayni senin gibiyim yedim mi dibine kadar yiyorum. Listeye ben uyuyorum genlede.
gunlugumde de yazdim zaten daha aktif olacam diye

image.jpg
Arkadaslar hepinize çok TSK ederim ama bir kere yasamış bulundum evde olmak bana hiç gelmiyor hemen mutfağa saldırıyorum canım da sıkkındı neyse bügün unutup yeni bit güne merhaba
Yaptığın şeyi telafisi olur mu bilmem ama aksam hiç bir şey yemedim Oğluma yemek yedirirken bir kasık ağzıma attım okadar
Bide kangal yedim 3 tane
(Yeme atağından önceki yediklerim ) bide yürüyüş Yaptım 45 dk 7500 adım attım

image.jpg
Sabah : kasar peynir (evde sadece o vardı )domates roka ceviz zeytin Bir dilim ekmek
Ara : Sütlü kahve 12 Fındık
Öğlen : Arap kebabı çaçık Bir dikim ekmek
Ara : şekersiz kahve elma
Aksam 5: 2 kasık Arap kebabı 2 kasık bakla cacık ıspanağı yemedim Bir ısırık ekmek

image.jpg
Sabah : peynir domates Salatalık siyah zeytin bir dilim ekmek
Öğlen : yoğurt Çorba 2 dilim etimek peynir
Ara: Mısır patlağı 2 tane bir elma
Ara; Salatalık
Aksam ; sebzeli tavuk Fırında cacık ( yemek biraz fazla oldu )
Bir kase patlamış Mısır
Bir top dondurma misafir gelmiştide

aynen ben mart ayında 2 kilo vermişim gerçi ben hep yavaş ilerledim ama spor cok yapamadıgım ıcın vucudum cok sıkı durmuyor buda benı uzuyor yuruyuse başladım bakalım az günüm kaldı 30 nisan oğlumun sunnet dugunu var ondan sonrada tabıı korumam lazım artık tekrar almak ıstemıyorum cnm

aynen ben mart ayında 2 kilo vermişim gerçi ben hep yavaş ilerledim ama spor cok yapamadıgım ıcın vucudum cok sıkı durmuyor buda benı uzuyor yuruyuse başladım bakalım az günüm kaldı 30 nisan oğlumun sunnet dugunu var ondan sonrada tabıı korumam lazım artık tekrar almak ıstemıyorum cnm
Su an kaç kilosun canım boyun kaç ne güzel oğlum kaç yasında

1,65 boy 30 yaş şu an 64 oldum 78 den düştüm oğlumda 7 yaşında cnm

Yorgunum Dostlarım yorgunum yorgun her gün dikkat etmekten her gün nefsimi köreltmekten yoruldum artık yemek istiyorum düşünmekten yoruldum yoruldum yoruldum cips yemek Hamburger pizza yemek istiyorum

Te csUOTE="eminim, post: 40321406, member: 633242"]Yorgunum Dostlarım yorgunum yorgun her gün dikkat etmekten her gün nefsimi köreltmekten yoruldum artık yemek istiyorum düşünmekten yoruldum yoruldum yoruldum cips yemek Hamburger pizza yemek istiyorum[/QUOTE]
Napalım biz o yiyipte kilo alamayan insanlardan değiliz maalesef ömür boyu dikkatli olmalıyız o_Oo_O

Günaydın günlüğüm seni unuttuğumu sanma bir süre canım sıkkın dı Yazmak istemedim bir sürede yediğim abartığım günler oldu özellikle akşamları ama bügün tartıldım kilo almamıştım Buna çok sevindim bugun hava çok güzeldi tekrar başlangıç Yaptım Bıraktığım yerden başlıyorum bu sabah işe yürüyerek gittim yarım saat sürdü yol 3600 adım attım Ramazan'a kadar 70 kilo hedefim acelem yok

Günaydın günlüğüm seni unuttuğumu sanma bir süre canım sıkkın dı Yazmak istemedim bir sürede yediğim abartığım günler oldu özellikle akşamları ama bügün tartıldım kilo almamıştım Buna çok sevindim bugun hava çok güzeldi tekrar başlangıç Yaptım Bıraktığım yerden başlıyorum bu sabah işe yürüyerek gittim yarım saat sürdü yol 3600 adım attım Ramazan'a kadar 70 kilo hedefim acelem yok
cnm hoşgeldin dönmene sevindim kilo verirken asla pes etme

Sabah : bir dilim ekmek prynir zeytin
Ara: 10 kuru üzüm bir elma bitki Çayı
Öğlen : domates Salatalık nane maydonoz taze zahter sürk salatası 2 dilim ekmek bir tane küçük Salatalık turşusu
Ara: yarım muz
Ara: Elmalı kurabiye şekersiz Çay
Aksam : Domates Salatalık peynir

Kızlar toparlanıyorum bir türlü bana yardım edin ekmek krizine gitmiş gibi ne yediğimi hissetmeden sürekli yiyorum canım çok sıkkın bu aralar geçeceğini önemli oln sağlık bit oğlum var şükret laflarından yoruldum MUtsuzum ben bağırıyorum ama duymuyor kimse Beni

Back