Bool su iç sakız çiğne miden şişer tok hissedersin zayıf olunca hayata her konuda avantajlı ve özgüvenli olucaz onu düşün çok geç olmadan bu yola gene gir vazgeçme pes etmeBende öle daha mutluyum ama cakım yemek yemek istiyor doymuyorum
Merhaba Üzerimde büyük bir nazar var herlde bu sene hastalıktan kurtulamadım ya hep hastayım çok şükür bügün biraz daha iyiyim ve tekrar dan başlıyorum inş bugün tartıldım 72.4 ile başlıyorum Ramazan'a kadar hedef 69 inş
cnm nasılsınGünaydın günlüğüm uzun zamandır sağlıklı besleniyorum küçük bir kare dikim çikolatayla yetiniyorum ekmek en fazla bir dilim yemeklerde kola fast food çok az belki ay da bir kez . Misafirlikte Sofradaki en masum şeylerin tadına bakmak gibi çok şey Değişti hayatımda bunlar kilo almamak için yeterli seyler ama ya vermek için daha fazlasını yapmalıyım daha fazlasını nasıl yapabilirim bilmiyorum çünkü çoğunlukla doymadan kalkıyorum ara öğün atlamıyorum cevizler kuru üzümler elmalar sütler var ara öğünlerim de tuzsuz çerezler var Hayatım da artık su desen en az 2 lt içiyorum ama bu aralar hareket azaldı hasta Olduğum için artık yürüyerek gitmiyorum eve okuldan bisiklete binmiyorum aylardır bunları çizmeliyim öncelikle bi de yeşil Çayı bayadır içmiyorum . Bunları değiştirmenin tam zamanı yaz geldi eski kıyafetlerimin içine girmek istiyorum yaza 1 kala ben hala 72 yim
evet canım buradan kopunca olmuyor her gün bildirim yapmak iyi geliyor insana umarım güzel geçmiştir düğün . Benim yaza bir Sürü düğün var bu hale hiç biri kıyafetim olmayacakcnm nasılsın
az kaldı bak eksilerin farkındasın biraz daha sık dişini başaracaksın bende düğün atlattım istediğim kiloya ulaştım ve istediğim kıyafeti de alabıldım sende başarırsın ınan canım bende artık yıne yememe dıkkat edecegim ve spor yapmalıyım vucudumun sıkılaşması ıcın
Evet cakım artık daha iyiyimSelam canım .
Allah kabul etsin orucunu
Insan her zaman aynı olamıyor bazen çok gusel diyet yapıyoken bir de bakıyorsun yeme atağı geçiriyorsun. 72 kg olmuşsun gerisi de gelir muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?