Boyum162 kilom 79.5.bebegime 65 ile hamile kaldım 90 i gördüm.1 hafta sonra bebegim 4 aylık olck
Boyum162 kilom 79.5.bebegime 65 ile hamile kaldım 90 i gördüm.1 hafta sonra bebegim 4 aylık olck
evet emziriyorumEmziriyor musun canim
O zaman hoş geldin Aramıza canım bahset bakalım kendinden biraz....Ben de kilo vermek ve yeniden 60 olmak istiyorummmm
cajım cajım nerelerdesin çok özledim seniAllah kolaylik versin.
Rabbim hayirla kadrolu öğretmen olabilmeni nasip etsin canım.
Burdayım canım .C
cajım cajım nerelerdesin çok özledim seni
Allah kolaylık versin canım...Kızlar KPSS sınavının ikinci Yarisına gidiyorum dua edin
aynen cajım senle sims le sohbetlerimizi özledim su an yayladayım bisikletim yok canım 3 ay yaylaya çıkıyoruz ben de hala 71 kiloyum cajım Ramazan da veririm diye umuyordum ama iştahım çok acık sende durumlar nasıl nasılsın eşinin iş meselesi ne oldu keyfin nasılBurdayım canım .
Ramazan yoğun geçiyor fırsat buldukça okuyorum ben de . Kpss de geçmiş gel birlikte tekrar eliptik için başlayalım. Uzun zamandır kullanmıyorum ben de
Canım çok güzel bir menü yanlış anlamazsan burası sadece benim yediklerimi paylaştığım bir günlük istersen sana da bir günlük açalım ordan devan ederdin , güzel yorumlarını ve sohbetlerini esirgeme benden amabugünkü menüm
aç karnına şekersiz türk kahvesi
KAHVALTI 1 hşlnmş yumurta.az yeşil soğan
domates kibrt kutusu peynir.1 kupa tarçınlı yeşil çy.5 zeytin.2 dilim tam buğdy ekmeği( ay çok mu yemişim ne)
ÖĞLE 1 tane kabak dolması( içi bulgurlu)
1 kase semizotlu caccık
ARA 1 kupa yeşil çy
ARA 2 kuru hurma. 1 çy brdğ tarçınlı süt
AKŞM 1 tabk yoğurtlu aşurelik buğdaylı çorba
1dlim tm buğday ekmeği.yarım kabak dolması
ARA 2 kiraz .1 küçük şeftali
3lt su 10 dk leslie( sabah spora yeni başlamışken bebeğim uyandı devamını getiremedim
Bebeğin kaç aylık sen Neler yapıyorsun kaç yaşındasınbugünkü menüm
aç karnına şekersiz türk kahvesi
KAHVALTI 1 hşlnmş yumurta.az yeşil soğan
domates kibrt kutusu peynir.1 kupa tarçınlı yeşil çy.5 zeytin.2 dilim tam buğdy ekmeği( ay çok mu yemişim ne)
ÖĞLE 1 tane kabak dolması( içi bulgurlu)
1 kase semizotlu caccık
ARA 1 kupa yeşil çy
ARA 2 kuru hurma. 1 çy brdğ tarçınlı süt
AKŞM 1 tabk yoğurtlu aşurelik buğdaylı çorba
1dlim tm buğday ekmeği.yarım kabak dolması
ARA 2 kiraz .1 küçük şeftali
3lt su 10 dk leslie( sabah spora yeni başlamışken bebeğim uyandı devamını getiremedim
canım ben hazırlanmadım ya bir türlü hazırlanmadım evlendim hamile kaldım il güç derken hep ertelendin kendi Hayatımı ne yazik kiarkadaşım nasıl geçti kpss.ben sınıf öğrt uim 7 yıldır. darısı başına inş
Bebegim4 aylık oldu.teyzesi.29 yaşında ogrt.im.2 kizim var.bu sabah itibariyle 80.2 kiloyumBebeğin kaç aylık sen Neler yapıyorsun kaç yaşındasın
[QUO TE="eminim, post: 41652951, member: 633242"]Aynen canı
aynen cajım senle sims le sohbetlerimizi özledim su an yayladayım bisikletim yok canım 3 ay yaylaya çıkıyoruz ben de hala 71 kiloyum cajım Ramazan da veririm diye umuyordum ama iştahım çok acık sende durumlar nasıl nasılsın eşinin iş meselesi ne oldu keyfin nasıl
Allah bağışlasın evlatlatını canım verirsin inş Bebeğin daha küçük zamanla Sabırla olmayacak şey yokBebegim4 aylık oldu.teyzesi.29 yaşında ogrt.im.2 kizim var.bu sabah itibariyle 80.2 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?