Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Boyum162 kilom 79.5.bebegime 65 ile hamile kaldım 90 i gördüm.1 hafta sonra bebegim 4 aylık olck

arkadaşım nasıl geçti kpss.ben sınıf öğrt uim 7 yıldır. darısı başına inş

bugünkü menüm
aç karnına şekersiz türk kahvesi
KAHVALTI 1 hşlnmş yumurta.az yeşil soğan
domates kibrt kutusu peynir.1 kupa tarçınlı yeşil çy.5 zeytin.2 dilim tam buğdy ekmeği( ay çok mu yemişim ne)
ÖĞLE 1 tane kabak dolması( içi bulgurlu)
1 kase semizotlu caccık
ARA 1 kupa yeşil çy
ARA 2 kuru hurma. 1 çy brdğ tarçınlı süt
AKŞM 1 tabk yoğurtlu aşurelik buğdaylı çorba
1dlim tm buğday ekmeği.yarım kabak dolması
ARA 2 kiraz .1 küçük şeftali
3lt su 10 dk leslie( sabah spora yeni başlamışken bebeğim uyandı devamını getiremedim

Aynen canı
Burdayım canım .
Ramazan yoğun geçiyor fırsat buldukça okuyorum ben de . Kpss de geçmiş gel birlikte tekrar eliptik için başlayalım. Uzun zamandır kullanmıyorum ben de
aynen cajım senle sims le sohbetlerimizi özledim su an yayladayım bisikletim yok canım 3 ay yaylaya çıkıyoruz ben de hala 71 kiloyum cajım Ramazan da veririm diye umuyordum ama iştahım çok acık sende durumlar nasıl nasılsın eşinin iş meselesi ne oldu keyfin nasıl

Canım çok güzel bir menü yanlış anlamazsan burası sadece benim yediklerimi paylaştığım bir günlük istersen sana da bir günlük açalım ordan devan ederdin , güzel yorumlarını ve sohbetlerini esirgeme benden ama

Bebeğin kaç aylık sen Neler yapıyorsun kaç yaşındasın

Cajım
arkadaşım nasıl geçti kpss.ben sınıf öğrt uim 7 yıldır. darısı başına inş
canım ben hazırlanmadım ya bir türlü hazırlanmadım evlendim hamile kaldım il güç derken hep ertelendin kendi Hayatımı ne yazik ki

[QUO TE="eminim, post: 41652951, member: 633242"]Aynen canı

aynen cajım senle sims le sohbetlerimizi özledim su an yayladayım bisikletim yok canım 3 ay yaylaya çıkıyoruz ben de hala 71 kiloyum cajım Ramazan da veririm diye umuyordum ama iştahım çok acık sende durumlar nasıl nasılsın eşinin iş meselesi ne oldu keyfin nasıl[/QUOTE]

Ben de diyet modunda değilim spor da yapamıyorum. Yiyip yatınca ve iftar da geç olunca kilo artisi.iater istemez oluyo.

Eşim de hala evde. Ramazanın bitmesini bekliyo bakalım inşallah hayırlı bi iş çıkar karsiSina

Ben de diyet modunda değilim spor da yapamıyorum. Yiyip yatınca ve iftar da geç olunca kilo artisi.iater istemez oluyo.

Eşim de hala evde. Ramazanın bitmesini bekliyo bakalım inşallah hayırlı bi iş çıkar karsiSina[/QUOTE]
Kilo almamaya gayret et canım bu dönemde Rabbim sana ve eşine yardım etsin canım kaç kilosun neler yapıyotsum evde misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…