Evet zaten 2 haftaya bir gün günüm hala kilom 73.5 canım değişen birşey yok bir aydır hiç kilo veremedim sinir oldum . Dün gene avm ye gittik ve birşey yemeden eve geldim kendime inanamıyorum günde fazla yiyince aksama yemeyerej telafi etme değilde ne bilim yemedim işte. Sen nasılsın iyi misin sende nasıl gidiyor canım hoş geldin iyi ki geldincanıım nasıl gidiyor kaç kiloya düştün cancağzım?dün günüm var demişsin bence pişmanlık duyma robot değiliz sonuçta .ben ayça kayanın bir röportajında duymuştum kaçırdığınız zamanlar sonraki 2 gün kalsiyum ağırlıklı yani süt yoğurt ağırlıklı beslenin demişti.
Çok güzel görünüyor bugün ki menünEki Görüntüle 1463686 Iyi Akşamlar kızlar bügün evdeydim menü paylaşayım
Sabaheynirli tost domates Salatalık zeytin 10 adet yeşil Çay
Öğlen : sarma biber dolma yoğurt bit dikim ekmek
Ara : Türk kahvesi
Aksam : yeşil fasulye ayran bir dilim ekmek
Eminecim gene dokturmussun. ..
Afiyet olsun canım.
Gayet saglikli besleniyorsun canim
tskler canımÇok güzel görünüyor bugün ki menünafiyet olsun
Tabi ki sana eşlik edenbilirim canım günlüğünün ismi nedir arada uğrarımMerhaba benimde vermem gereken 4-5 kilom var eğer uygun olursa eşlik etmem mümkün mü burdan ? Tamamsa yarın başlamak isterim paylaşımlara kolay gelsin
Tabiki edebilirisin ama burda sadece benim paylaşımlarım var canım Günlük gibi Herşeyi yazıyorum yani . Ama istersen sende bit günlük ac bende ziysrete gelirimGünlüğüm yok burdan eşlik edebilir miyim demiştim
canını sıkma bence arada hepimize oluyor öyle kaldığın yerden devam etBügün yeme atağı geçirdim arkadaslar ya canım çık sıkkın dı kendimi mutfakta buldum bir paket kremalı büskivi biberli ekmek ekmek üzeri krem peynir domates badem Offf offf ben ne Yaptım
Bnde markete gittim dondurma 3-4 çeşit çikolata aldiim indirdim mideye çok pişmanım ama bi kere olan oldu bnde 2 gündür yiyorumda yiyiyorum hem adet hem ailesel sorunlar kendimi yemeye verdim herkes çok kilo aldığımı söylüyorBügün yeme aindirdin irdim arkadaslar ya canım çık sıkkın dı kendimi mutfakta buldum bir paket kremalı büskivi biberli ekmek ekmek üzeri krem peynir domates badem Offf offf ben ne Yaptım
Emine eeeBügün yeme atağı geçirdim arkadaslar ya canım çık sıkkın dı kendimi mutfakta buldum bir paket kremalı büskivi biberli ekmek ekmek üzeri krem peynir domates badem Offf offf ben ne Yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?