• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

image.jpg
Sabah bir dilim ekmek peynir 5 zeytin domates ekmek ucuyla tahin pekmeze batırdım ara: bir elma Karışık bitki Çayı Öğlen : sabah Hazırladığım salatayı okulda yedim Doymadım ama ya yanında bir patlama yaşadım ve Mısır patlağı küçük bir çikolata

Sabah kahvaltım bir dilim ekmek 5 zeytin peynir domates ekmek ucunu tahin pekmeze batırdım ara 11: 1 elma

Iyiyim canım kilolarla uğradıyorum işte bit türlü gitmek bilmediler sen nasılsın

bende iyiyim canım bende spor yapamıyorum o yuzden kılo gr gr gıdıyor ve cok sıkı gorunmedıgımı dusunuyorum

image.jpg
Aksam menüm biraz abarttım herlde ekmeksiz ıspanak ve bakla yemeği 3 kasık Çorba

Canim kilo bildirimi hangi gun yapıyorsun.
Ve o sebzeli firin yemegi patates bezelye havuc bunlar diyette iken dikkatki tuketilmeli bence gerci ekmek yememişsin o guzel

Canım tartışmayacağım bir süre çünkü kilo verdiğimi hissetmiyorum çalıştığım için acele acele yapıuorum yemekleri mantar da beyaz lahana biber SOĞAN sarımsak herşey var anlayacağın ekmek tüketmemeye çalışıyorum zaten öle yiyince ams gitmiyor kilolar

Sabah peynir zeytin çok az 4 gündür kahvaltı yapamıyorum fazla iştahım olmuyor ya tahin pekmez azıcık gene ara 10: elma Öğlen 12: yoğurt Çorbası bir dilim ekmek
image.jpg
kızlar dün Akdam patlamış Mısır yedim bide 2 tane tuzlu pasta yedim offf offf

:KK4::KK20:o_ODün öğleden sonra günüm vardı ne yazik ki yedim gene biraz yoğurtlu Rus salatası ıspanaklı yufka Börek pogaça küçük Cevizli sarma Tatlısı yedim

image.jpg
Bügün sabah Haşlama yumurta peynir 5 zeytin bir dikim ekmek Çay ara: 21 adet kuru üzüm Öğlen Patlıcan biber salatası bir dilim ekmek Zahter salatası ayran ara: şekersiz kahve küçük çikolata dilim aksam ıspanak Patlucan yemeği naneli yoğurt

canıım nasıl gidiyor kaç kiloya düştün cancağzım?dün günüm var demişsin bence pişmanlık duyma robot değiliz sonuçta .ben ayça kayanın bir röportajında duymuştum kaçırdığınız zamanlar sonraki 2 gün kalsiyum ağırlıklı yani süt yoğurt ağırlıklı beslenin demişti.

Back