• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

canıım nasıl gidiyor kaç kiloya düştün cancağzım?dün günüm var demişsin bence pişmanlık duyma robot değiliz sonuçta .ben ayça kayanın bir röportajında duymuştum kaçırdığınız zamanlar sonraki 2 gün kalsiyum ağırlıklı yani süt yoğurt ağırlıklı beslenin demişti.
Evet zaten 2 haftaya bir gün günüm hala kilom 73.5 canım değişen birşey yok bir aydır hiç kilo veremedim sinir oldum . Dün gene avm ye gittik ve birşey yemeden eve geldim kendime inanamıyorum günde fazla yiyince aksama yemeyerej telafi etme değilde ne bilim yemedim işte. Sen nasılsın iyi misin sende nasıl gidiyor canım hoş geldin iyi ki geldin

image.jpg
Iyi Akşamlar kızlar bügün evdeydim menü paylaşayım
Sabah:peynirli tost domates Salatalık zeytin 10 adet yeşil Çay
Öğlen : sarma biber dolma yoğurt bit dikim ekmek
Ara : Türk kahvesi
Aksam : yeşil fasulye ayran bir dilim ekmek

Eminecim gene dokturmussun. ..

Afiyet olsun canım.
Gayet saglikli besleniyorsun canim

Sabah menü deli zeytin ve peynir yenmedi
Ara : Sütlü kahve
Öğlen : fasulye 2 kase salata ayran
Ara: bir kase koyun yoğurdu Kahve şekersiz
Aksam : 5 sarma küçük kabak dolması cacık (Aksam olmadı ama bu aralar gene sağlıksız beslenmeye başladım et yemiyorum balıktavuk yemiyorum )

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    186,1 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba benimde vermem gereken 4-5 kilom var eğer uygun olursa eşlik etmem mümkün mü burdan ? Tamamsa yarın başlamak isterim paylaşımlara kolay gelsin

Merhaba benimde vermem gereken 4-5 kilom var eğer uygun olursa eşlik etmem mümkün mü burdan ? Tamamsa yarın başlamak isterim paylaşımlara kolay gelsin
Tabi ki sana eşlik edenbilirim canım günlüğünün ismi nedir arada uğrarım

image.jpg
Gene çok renkli ve lezzetli bir Gündü
Sabah : 1 yumurta domates 5 zeytin peynir 1 dilim ekmek Çay
Ara: 21 adet kuru üzüm 2 Kayısı
Öğlen : 100 gram kıyma salata Syran 2 dilim ekmek
Ara:elma
Aksam dışardaydım gene avm Hamburger yemedim balık yemeği tercih ettim balığın yarısını oğlum yedi roka salatası 2 kasık humus bir dikim ekmek
Bügün pek diyet menüsü değildi ama gene fena değildi düsünüyorum

image.jpg
:KK62:Merhaba kızlar bügün baya komik bir Gündü
Sabah : bir dikim ekmek bir yumurta domates 5 zeytin
Öğlen menüm : sözde yoğurt ve mercimek salatası yapmıştım okula götürp buzdolabına koymuştum Yanlışlıkla sağlıklı menümü atmışlar
Mecburen 2 dikim ıspanaklı Börek yedim arkadaşın ikramı.
Aksam D: bakla 3 kasık yoğurt salata 8 bardak su
Yapılan sporlar okuldan her gün yürüyerek geliyorum 5000 adım yapıyorum ve okulda çoçuklarla voleybol oynuyorum

image.jpg
Sabah : peynir 5 zeytin domates bir dilim ekmek Çay
Ara : bitki Çayı
Öğlen ; bakla yoğurt
Ara: elma yarım portakal
Aksam : Karışık salata mücver 5 tane az yağda tavada ( 3 tanesini aksam 2 tane yaparken yedim )bügün ekmek sadece kahvaltı da Yedim . en az 10 bardak su
Spor : 45 voleybol eve yürüyerek geldim 40 dk 6000 adım

image.jpg
Sabah : peynir 5 zeytin domates bir Haşlama yumurta bir dilim ekmek Çay
Ara: bitki Çayı
Öğlen : roka domates mücver 3 tane ( yağsız tavada ) yoğurt
Ara: kuru üzüm kuru Kayısı Bir büskivi
Bir dilim biberli ekmek
Aksam : ıspanak kavurma yoğurt 2 kasık mercimek pilavı bügün 3 fincan kahve şekersiz
Spor:45 dk voleybol okuldan eve yürüyüş 40 dk 9000 adım atılmış bügün 2 litre su

Bügün yeme atağı geçirdim arkadaslar ya canım çık sıkkın dı kendimi mutfakta buldum bir paket kremalı büskivi biberli ekmek ekmek üzeri krem peynir domates badem Offf offf ben ne Yaptım

Bügün yeme atağı geçirdim arkadaslar ya canım çık sıkkın dı kendimi mutfakta buldum bir paket kremalı büskivi biberli ekmek ekmek üzeri krem peynir domates badem Offf offf ben ne Yaptım
canını sıkma bence arada hepimize oluyor öyle kaldığın yerden devam et

Bügün yeme aindirdin irdim arkadaslar ya canım çık sıkkın dı kendimi mutfakta buldum bir paket kremalı büskivi biberli ekmek ekmek üzeri krem peynir domates badem Offf offf ben ne Yaptım
Bnde markete gittim dondurma 3-4 çeşit çikolata aldiim indirdim mideye çok pişmanım ama bi kere olan oldu bnde 2 gündür yiyorumda yiyiyorum hem adet hem ailesel sorunlar kendimi yemeye verdim herkes çok kilo aldığımı söylüyor

Emine eee
Naptin canım yaaaaa
Bundan so ra yeme atağı geçirmeden önce buraya yaz.

Artık grup olduk ve sen benim eşim sin
Hadi kendini dusunmedin selinle beni de mi dusunmedin.
Sana spor
ceza olarak leslie mi yaparsın Zumba mi squat mi eliptik mi seç beğen 45 dakika sporunu yap gel.

:63::63::63:

Back