Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Aynen canım bitti artık sağlıksız yemekler bit günden birsey olmaz giyip yedim bir gün 2 gün oldu ve yapıştı bu kilolar bi de bir öğün sadece sakata yiyeceğim genelde Öğlen yerim herlde çünkü aksam eşimle yemek yemek zorundayım ama hafif geçireceğim arık ona yapsam da yrmeyeçepim başaracağım Herşeyi Allah'ın izniyle

Bnde 3 aydır beyaz ekme,pilav,makarna(bunları ömür boyu yemicem) yemedim simitide 1 ay önce yemiştim galiba en son pastayıda gerçi bizim evde pek bulunmaz pasta,baklava simit,lahmacun,İskender falan gidip alma imkanıda yok o yüzden rahatım[/QUOTE]
Ne güzel canım olmasında ben de yrmryceğim artık hamur işi

Öğlen ton Balıklı salata (tere maydonoz nane domates limon marul Kara lahana çok az 1 kasık yeytinyağı az tuz )ton balık en küçük olanlardan eksik yasa fazla olan birsey varsa yorumlarınızı bekliyorum

Evet canım ekmek mumkunse sadece kahvaltıda olursa iyi olur ama öğlen de ekmek yemek istersen sebze yemeği yanında yersin.

Proteinle ekmek birleşince vücut yağ depoluyormus o yüzden buna dikkat etmek gerekiyo.

Montignac yapmadıgını göre güzel bir diyet menüsü. Olmuş canım afiyet olsun..

Evet kızlar saat 3 de bir elma saat 4 te 3 kasık koyun yoğurdu saat 5 te salata 2 kasık pilav .pilav olmazsa iyiydi ama Yemeğe davetliydik mecburen yedim . Yemediklerim Künefe kuru fasülye yuvarlak tatlı

Ben geçen hafta pogaca ve lokumlu kurabiye yedim bir de yine geçen hafta haşhaşlı pogaca yemistim. Ama beni yavaşlatıyor gerek yok tadını biliyorum ve yedikten sonraki vicdan azabıni çekeceğime yemem daha iyi diyorum artık.

Beyaz ekmek ben de artık yemek istemiyorum ekmegimi kendim yapıyorum ve gerçekten çok lezzetli. Fırınlarda yapılan tam tahıllı ekmekler çok tatsiz benim yaptığım çok lezzetli sabahları yiyorum. Aslında sağlıklı beslenme bu her gün salata yiyorum..[/QUOTE]
A
Sadece bunumu yediin kocaaaa bir gün

A

Sadece bunumu yediin kocaaaa bir gün [/QUOTE]
Evet canım çok oldu gene dimi

[QUOTEcNıinim, post: 39955831, member: 633242"]A

Sadece bunumu yediin kocaaaa bir gün [/QUOTE]
Evet canım çok oldu gene dimi[/QUOTE]
Hayır canım bence gayet iyiydin bugün
Ayy biliyormusun bn kunefeyi hiç sevmem hatta midem bulanır yazınca bi içim değişik oldu

[QUOTEcNıinim, post: 39955831, member: 633242"]A

Sadece bunumu yediin kocaaaa bir gün
Evet canım çok oldu gene dimi[/QUOTE]
Hayır canım bence gayet iyiydin bugün
Ayy biliyormusun bn kunefeyi hiç sevmem hatta midem bulanır yazınca bi içim değişik oldu[/QUOTE]
Benim de pek aram yoktur tatlıyla ama annem evde yapmıştı harika duruyorDu bir küçük Çatal aldım bıraktım

Keşke pilav yiyecegini kuru fasulye yeseydin canım.
Davetli olabilirsin ama bak çok güzel bir seçeneğin varmis sen gidip pilav dan yana kullanmissin hakkını.

Keşke pilav yiyecegini kuru fasulye yeseydin canım.
Davetli olabilirsin ama bak çok güzel bir seçeneğin varmis sen gidip pilav dan yana kullanmissin hakkını.
Kuru fasülye çok yağlıydı canım bide doğal kırmızı pirinç pilavdı köy tavuğu beraber 2 kasık hemen bitti zaten daha masum dü kuru fasulyeden

M. Sabah kahvaltım Öğlen 2 kasık kısır marul domates Salatalık bir bardak ayran Aksam bir kase koyun yoğurdu (Öğlen bizim burda yöresel bir bitki var kangal ondan yedik ) başka da birşey yok yemediklerim gene misafirlikteydim Künefe yemedim

Bilmeyenlere duyurulur Hatay'ın meşhur Kangal'ı çok faydalı bir bitki gövdesi yeniliyor fotoyla açıklamak istedim

Afiyet olsun canım.
Bir hafta sonra tartiya yansır bu şekilde beslenmeye devam edersen.

Gayet iyi gidiyorsun canim bu hafta bence guzel sonuçlar alacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…