• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Valla sen bunları yiyip üstüne de zayifliyosan hiç şikayetlenme .

Mükemmel yemekler yaaaa
Afiyet olsun ama sucuk tan ben de pazar günü yapıcam ağzım sulandi sen gene bu.kadar yakın çekim yapma uzaktan çek o zaman bu kadar canımız cekmez
Tamam canım Haklısın yap canım TADI hala damağım da benim sucuğun . Evet Tardu da 73 gördüm hiç beklemiyordum belki de limonlu suyun faydasını gördüm bide o kadar çok yemiyorum dimi Yanımda ki insanların çeyreğini bile yemiyorum hele de eşimin . Mesala Öğlen kebap yedik okulda arkadaşlarla herkes ekmeğimi bitirdi ben 3 dilim oda en küçüklerini sectim okadar nasıl doyuyorsun diyorlar ben ağzıma kadar Doymuş hissediyorum sade e gözüm doymuyor yoksa midem doyuyor artık

Ay

ay canım benim sma sen az yiyorsun ondan hatta hiç birşey yemiyorsun gibi geliyor bana. Ben ekmek yemiyorum seker yemiyorum yesem de bir ısırık Okadar ama yemeklerim aynı pişiyor genelde sadece az tüketiyorum okadar
Ben mi hiç birşey yemiyorum :KK57: koca koca tabakları görmedin mii dosdolular

image.jpg
Saat 2 gibi bir dilim dil peynir 5 zeytin Aksam 20:40 bir dilim çikolata bir bardak Mısır

Ağlamak istiyoruuuuum laahmacuuuuun :mad:
ama sadece bir tane yedim sen de yiyiebilirsin diyetisyen 2 tane yiyebilirsiniz demişti . KASttetigim bu işte hiç birsey yemiyorusun dondurma yemedim lahmacunda yemezsin sonra istedigin kiloya ulaştın mı bir salarsan kendini hop hemencecik gelir allah muhafaza ben ise her seyden az yemeği hayatıma gecirmeyi planlıyorum bence herkes bunu yapmalı bol yeşillik yedim dikkat edersen canım bu bir öneri yapmamk yada yapmamak senin elinde

[QUOsene eminim, post: 39874457, member: 633242"]ama sadece bir tane yedim sen de yiyiebilirsin diyetisyen 2 tane yiyebilirsiniz demişti . KASttetigim bu işte hiç birsey yemiyorusun dondurma yemedim lahmacunda yemezsin sonra istedigin kiloya ulaştın mı bir salarsan kendini hop hemencecik gelir allah muhafaza ben ise her seyden az yemeği hayatıma gecirmeyi planlıyorum bence herkes bunu yapmalı bol yeşillik yedim dikkat edersen canım bu bir öneri yapmamk yada yapmamak senin elinde[/QUOTE]
Ben yememe bir şey demedim 1 taneden nolcak canım çekti bende öyle yaptım diyet boyunca sağlıksızda olsa eyer canım çektiyse azda olsa yedim çünkü kendime neyi yasakladıysam gidip saldırdım ve iki katını yedim bende diyette çiğ köftede,kumpirde,yaş pastada,baklava da,kısırda ama miktarı hep ayarladım

bügün ilk defa pc den girdim kk ya hakketen resimler hem büyük hemde dediğiniz gibi iç açıcıymıs hoşuma gitti renkli sayfam

[QUOsene eminim, post: 39874457, member: 633242"]ama sadece bir tane yedim sen de yiyiebilirsin diyetisyen 2 tane yiyebilirsiniz demişti . KASttetigim bu işte hiç birsey yemiyorusun dondurma yemedim lahmacunda yemezsin sonra istedigin kiloya ulaştın mı bir salarsan kendini hop hemencecik gelir allah muhafaza ben ise her seyden az yemeği hayatıma gecirmeyi planlıyorum bence herkes bunu yapmalı bol yeşillik yedim dikkat edersen canım bu bir öneri yapmamk yada yapmamak senin elinde
Ben yememe bir şey demedim 1 taneden nolcak canım çekti bende öyle yaptım diyet boyunca sağlıksızda olsa eyer canım çektiyse azda olsa yedim çünkü kendime neyi yasakladıysam gidip saldırdım ve iki katını yedim bende diyette çiğ köftede,kumpirde,yaş pastada,baklava da,kısırda ama miktarı hep ayarladım[/QUOTE]
aynen canım doğru yapıyorsun benim takip ettiğim günlerde görmedim ondan dedim yoksa senin menülerin daha sağlıklı herseyden yemek ama az yemek önemli

Günaydın günlüğüm bahar geldi sevineyim derken bir kaç gündür yorgunluk bugun beni tamamen hakimiyetin altına aldı herlde bakteriler Bağışıklık sistemimi çökertip hakimiyeti ele aldılar halsizlik Öksürük kemiklerim de bile Ağrı bas ağrısı hiç iyi Değilim umarım bu bana karbonhidrat atağı şekilinde dönmez aslında okulda Öğlen içn ibirşey de hazırlamadım buzluhum da bir kaç Zararlı şey çıkartıp geldim okula bakalım bugünü nasıl atlatacağım merak ediyorum

Hala kilo veremiyorum nerde yanlış yaptığımı biliyorum aslında Offf offff

Günaydın günlüğüm günaydın kızlar günaydın kilolarım yaklaşık bir aydır kilo verememenin acısıyla uyandım bu sabah aslında nerde neyi yanlış yaptığımı biliyorum ama bahanelerim çok tu aslında az yiyorum eskiye göre baskalarına göre ama demek ki kilo vermem için daha az ve daha sağlıklı menüler hazırlamam gerek Bunu anladım ben sağlıklı beslendiğini düşünüyorum ama bir yerde Yanlışlık var ki bu kilolar gitmiyor az haraket okuldan yürüyerek gelmelerim yetmiyor demek ki kola yok cips yok çikolata yok seker yok ama hamur işi ekmek ne yazik ki oluyor eşimle haftanın bit iki günü dısarda yediğimiz için İskenderlrr Hambutgerler belki Dr tam kilo verecekken yedim ve kilo veremedim artık yaklaşık 2 ay yok bunlar hayatımda artık ben de diyet yapacagım . Bundan sonra kararlarım günlük her gün yeni kararlar alacağım ve yediğim yaptıgım her şeyi anında paylaşacağım ki frenleyeyeim kendimi YAASAsın SAĞLIKLI YASAMAK
image.jpg

Günaydın günlüğüm günaydın kızlar günaydın kilolarım yaklaşık bir aydır kilo verememenin acısıyla uyandım bu sabah aslında nerde neyi yanlış yaptığımı biliyorum ama bahanelerim çok tu aslında az yiyorum eskiye göre baskalarına göre ama demek ki kilo vermem için daha az ve daha sağlıklı menüler hazırlamam gerek Bunu anladım ben sağlıklı beslendiğini düşünüyorum ama bir yerde Yanlışlık var ki bu kilolar gitmiyor az haraket okuldan yürüyerek gelmelerim yetmiyor demek ki kola yok cips yok çikolata yok seker yok ama hamur işi ekmek ne yazik ki oluyor eşimle haftanın bit iki günü dısarda yediğimiz için İskenderlrr Hambutgerler belki Dr tam kilo verecekken yedim ve kilo veremedim artık yaklaşık 2 ay yok bunlar hayatımda artık ben de diyet yapacagım . Bundan sonra kararlarım günlük her gün yeni kararlar alacağım ve yediğim yaptıgım her şeyi anında paylaşacağım ki frenleyeyeim kendimi YAASAsın SAĞLIKLI YASAMAK Eki Görüntüle 1454432
Kahvaltın harika görünüyor afiyet olsun cnm

Günaydın günlüğüm günaydın kızlar günaydın kilolarım yaklaşık bir aydır kilo verememenin acısıyla uyandım bu sabah aslında nerde neyi yanlış yaptığımı biliyorum ama bahanelerim çok tu aslında az yiyorum eskiye göre baskalarına göre ama demek ki kilo vermem için daha az ve daha sağlıklı menüler hazırlamam gerek Bunu anladım ben sağlıklı beslendiğini düşünüyorum ama bir yerde Yanlışlık var ki bu kilolar gitmiyor az haraket okuldan yürüyerek gelmelerim yetmiyor demek ki kola yok cips yok çikolata yok seker yok ama hamur işi ekmek ne yazik ki oluyor eşimle haftanın bit iki günü dısarda yediğimiz için İskenderlrr Hambutgerler belki Dr tam kilo verecekken yedim ve kilo veremedim artık yaklaşık 2 ay yok bunlar hayatımda artık ben de diyet yapacagım . Bundan sonra kararlarım günlük her gün yeni kararlar alacağım ve yediğim yaptıgım her şeyi anında paylaşacağım ki frenleyeyeim kendimi YAASAsın SAĞLIKLI YASAMAK Eki Görüntüle 1454432
Günaydın canım...
Kahvaltı çok güzel yanına lor peyniri olabilir...

Bi süre hamburger ve lahmacun a ara ver ben 1 aydır ne simit ne lahmacun ne döner yedim canım da istemiyo artık. Hedefine odaklan. Hedefimize ulaştığınızda haftada bir gün ödül yaparız...

BN 3 UOTE="firuzeew, post: 39947442, member: 588222"]Günaydın canım...
Kahvaltı çok güzel yanına lor peyniri olabilir...

Bi süre hamburger ve lahmacun a ara ver ben 1 aydır ne simit ne lahmacun ne döner yedim canım da istemiyo artık. Hedefine odaklan. Hedefimize ulaştığınızda haftada bir gün ödül yaparız...[/QUOTE]
Bnde 3 aydır beyaz ekme,pilav,makarna(bunları ömür boyu yemicem) yemedim simitide 1 ay önce yemiştim galiba en son pastayıda gerçi bizim evde pek bulunmaz pasta,baklava simit,lahmacun,İskender falan gidip alma imkanıda yok o yüzden rahatım

Ben geçen hafta pogaca ve lokumlu kurabiye yedim bir de yine geçen hafta haşhaşlı pogaca yemistim. Ama beni yavaşlatıyor gerek yok tadını biliyorum ve yedikten sonraki vicdan azabıni çekeceğime yemem daha iyi diyorum artık.

Beyaz ekmek ben de artık yemek istemiyorum ekmegimi kendim yapıyorum ve gerçekten çok lezzetli. Fırınlarda yapılan tam tahıllı ekmekler çok tatsiz benim yaptığım çok lezzetli sabahları yiyorum. Aslında sağlıklı beslenme bu her gün salata yiyorum..

günaydın cnaım konunu yeni gördüm hayırlı olsun
benımde yavaşladı kılo vermem ben de spor yapamıyorum ona bağlıyorum cunku cıddı anlamda cok az yıyorum arada yazarım sana

image.jpg Baktım ki dolapta meyveler bozulmak üzere ara öğünümü bir adet elma ile Yaptım saat 11 gibi

günaydın cnaım konunu yeni gördüm hayırlı olsun
benımde yavaşladı kılo vermem ben de spor yapamıyorum ona bağlıyorum cunku cıddı anlamda cok az yıyorum arada yazarım sana
Hoş geldin canım hep beklerim benim çok desteğe ihtiyacım var hetzaman beklerim

Back