• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Yok canım daha tam diyet yapamıyorum ama az ve sağlıklı yiyorum bu gidişle de zor zayıflarım spor yok okula giderken yürüyerek gidiyorum dönüşler yürüyerek o kadar hala şişman bit kadınım
Zor veriyorsun ama kalıcı oluyor. Kendine inan canım. Kahvaltıların çok güzel duruyor ya canım çekti.:kk77::kk77:

T
Zor veriyorsun ama kalıcı oluyor. Kendine inan canım. Kahvaltıların çok güzel duruyor ya canım çekti.:kk77::kk77:
tsk ederim canım zor oluyor ama Kalıcı olur umarım tskler desteğin için sen kendinden bahset canım neler yaparsın

T

tsk ederim canım zor oluyor ama Kalıcı olur umarım tskler desteğin için sen kendinden bahset canım neler yaparsın
Benim şu ara diyetle falan pek bir alakam yok canım bebek bekliyorum :anneadayı: Bol bol badem findik sebze meyve sut tüketiyorum. :KK48:

Benim şu ara diyetle falan pek bir alakam yok canım bebek bekliyorum :anneadayı: Bol bol badem findik sebze meyve sut tüketiyorum. :KK48:
Ay ne güzel canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin kaç aylık Bebeğin kaçıncı doğum

image.jpg
3 gün evdeyim kızlar bakalım neler olacak benim tartıda pek ümidim yok ama sağlıklı beslenmeye devam Sabah 8: kahvaltım ev Yapımı lor kendim Yaptım tuzsuz domates yumurta zeytin bir ceviz tere. Biber Nane 1 dilim ekmek bide azıcık ekmeğin üzerine tereyağı be Çilek reçeli sürdüm ara 10: tarçınlı mis gibi tazecik süt

28+3deyim canım. İlk doğumum olacak inşallah. Senin oğluşun da pek tatlı:KK73:
Masaaalah az kalmış dikkat et yediklerine canım sağlıklı beslenmeye dikkat et ben oğlumda 28 kilo aldım 2 Yıldır vermeye çalışıyorum daha 10 kilo fazlam var çok yedim doymak nedir bilmezdim senin kilo durumum nedir son aylarda çok kilo alınıyor Dikkat et hamur işimden uzak dut yryer

image.jpg
Öğlen çok acıktım 11:30 yedim Çorba yeşillik bir dilim ekmek acı biber ara 14: bir küçük elma bir portakal yeşil cay açım su an Öğlen doymadım aksama kadar hafif geçirmem Kazım bugun saat 16 gibi bir ara daha yapacam herlde

Evet gelelim aksam menü me saat 4 gibi acıktım kavımvalidem lahmacun göndermişti sıcakken bir tane yedim saat 6 da eşimle yemek de yarım lahmacun 8 tane sarma ayran ve salata . Zaten yemekten sonra ağzıma genelde birşey sürmem . 3 gündür sabah kaktığım da ve gün boyu limonlu su tüketiyorum bakalım faydasını görecekmiyim

Evet gelelim aksam menü me saat 4 gibi acıktım kavımvalidem lahmacun göndermişti sıcakken bir tane yedim saat 6 da eşimle yemek de yarım lahmacun 8 tane sarma ayran ve salata . Zaten yemekten sonra ağzıma genelde birşey sürmem . 3 gündür sabah kaktığım da ve gün boyu limonlu su tüketiyorum bakalım faydasını görecekmiyim
Canım limonlu suyu çok tüketme , tansiyonun düşebilir.

image.jpg
Merhaba kızlar bildirim yapamasam da sürekli burdayım 2 gündür yoğunum misafirlerim vardı menü paylaşamadım genelde sabahmenülerim abartı aksama doğru daha sağlıklı beslendim bügün kahvaltı da eşim Yumurtalı patates Sucuklu kaşarlı yaptı dayanamadım ekmeksiz baya bir yedim resmi paylaşmam ne kadar doğru bilmiyorum ama paylaşıyorum . Aksam ise daha hafif domates yeşillik yedim bide bir dikim Peynirli Börek Öğlen ise bir elma aksam 3 mil lessia Yaptım

image.jpg
Saat 1 gibi bir ısırık baklava Öğlen şekersiz kahve Kebabı Öğlen yedim 3 dilim ince lavaş 2 Şiş et bol salata yeşillik aksam : sebzenyemeği cacık

Ne yapayım canım lezzetli Şeyler yiyorum malum hataylıyım meşhurdur yemekleri . Bide renkli yemeyi seviyorum ama hepsi sağlıklıydı yediklerim yasa ben öyle düsünüyorum
Kesinlikle sağlıklı canm ons söz yok işte açlık saatleri başladı napiiim bnde her gece sabah kahvaltısını düşünerek uyumaya alıştım sayılır

Valla sen bunları yiyip üstüne de zayifliyosan hiç şikayetlenme .

Mükemmel yemekler yaaaa
Afiyet olsun ama sucuk tan ben de pazar günü yapıcam ağzım sulandi sen gene bu.kadar yakın çekim yapma uzaktan çek o zaman bu kadar canımız cekmez

Ay
Kesinlikle sağlıklı canm ons söz yok işte açlık saatleri başladı napiiim bnde her gece sabah kahvaltısını düşünerek uyumaya alıştım sayılır
ay canım benim sma sen az yiyorsun ondan hatta hiç birşey yemiyorsun gibi geliyor bana. Ben ekmek yemiyorum seker yemiyorum yesem de bir ısırık Okadar ama yemeklerim aynı pişiyor genelde sadece az tüketiyorum okadar

Back