Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor veriyorsun ama kalıcı oluyor. Kendine inan canım. Kahvaltıların çok güzel duruyor ya canım çekti.Yok canım daha tam diyet yapamıyorum ama az ve sağlıklı yiyorum bu gidişle de zor zayıflarım spor yok okula giderken yürüyerek gidiyorum dönüşler yürüyerek o kadar hala şişman bit kadınım
tsk ederim canım zor oluyor ama Kalıcı olur umarım tskler desteğin için sen kendinden bahset canım neler yaparsınZor veriyorsun ama kalıcı oluyor. Kendine inan canım. Kahvaltıların çok güzel duruyor ya canım çekti.
Benim şu ara diyetle falan pek bir alakam yok canım bebek bekliyorum Bol bol badem findik sebze meyve sut tüketiyorum.T
tsk ederim canım zor oluyor ama Kalıcı olur umarım tskler desteğin için sen kendinden bahset canım neler yaparsın
Ay ne güzel canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin kaç aylık Bebeğin kaçıncı doğumBenim şu ara diyetle falan pek bir alakam yok canım bebek bekliyorum Bol bol badem findik sebze meyve sut tüketiyorum.
28+3deyim canım. İlk doğumum olacak inşallah. Senin oğluşun da pek tatlıAy ne güzel canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin kaç aylık Bebeğin kaçıncı doğum
Masaaalah az kalmış dikkat et yediklerine canım sağlıklı beslenmeye dikkat et ben oğlumda 28 kilo aldım 2 Yıldır vermeye çalışıyorum daha 10 kilo fazlam var çok yedim doymak nedir bilmezdim senin kilo durumum nedir son aylarda çok kilo alınıyor Dikkat et hamur işimden uzak dut yryer28+3deyim canım. İlk doğumum olacak inşallah. Senin oğluşun da pek tatlı
Canım limonlu suyu çok tüketme , tansiyonun düşebilir.Evet gelelim aksam menü me saat 4 gibi acıktım kavımvalidem lahmacun göndermişti sıcakken bir tane yedim saat 6 da eşimle yemek de yarım lahmacun 8 tane sarma ayran ve salata . Zaten yemekten sonra ağzıma genelde birşey sürmem . 3 gündür sabah kaktığım da ve gün boyu limonlu su tüketiyorum bakalım faydasını görecekmiyim
AA gerçekten mi bilmiyordum bunu canım TSK Lee ozaman sadece sabah tüketeyim tsklerCanım limonlu suyu çok tüketme , tansiyonun düşebilir.
Bugün ki menün gene ağzımı sulandıyoooorEki Görüntüle 1448450 Saat 1 gibi bir ısırık baklava Öğlen şekersiz kahve Kebabı Öğlen yedim 3 dilim ince lavaş 2 Şiş et bol salata yeşillik aksam : sebzenyemeği cacık
Ne yapayım canım lezzetli Şeyler yiyorum malum hataylıyım meşhurdur yemekleri . Bide renkli yemeyi seviyorum ama hepsi sağlıklıydı yediklerim yasa ben öyle düsünüyorumBugün ki menün gene ağzımı sulandıyoooor
Kesinlikle sağlıklı canm ons söz yok işte açlık saatleri başladı napiiim bnde her gece sabah kahvaltısını düşünerek uyumaya alıştım sayılırNe yapayım canım lezzetli Şeyler yiyorum malum hataylıyım meşhurdur yemekleri . Bide renkli yemeyi seviyorum ama hepsi sağlıklıydı yediklerim yasa ben öyle düsünüyorum
ay canım benim sma sen az yiyorsun ondan hatta hiç birşey yemiyorsun gibi geliyor bana. Ben ekmek yemiyorum seker yemiyorum yesem de bir ısırık Okadar ama yemeklerim aynı pişiyor genelde sadece az tüketiyorum okadarKesinlikle sağlıklı canm ons söz yok işte açlık saatleri başladı napiiim bnde her gece sabah kahvaltısını düşünerek uyumaya alıştım sayılır