• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Ev

evet Canım dayanamadım zaten sıcak sucak yedik.yeşilikleri pazardan köylü Kadınlardan alıyorum taze taze. Peynirde köy peyniri canım keçi peyniri canım oda Köyden geliyor
Evet belli ev yapımı olduğu şekli çok güzel duruyor
şanslısınız taze taze yiyin
ben de kızımdan çıkamıyorum
yoksa gidip alıcam pazardan
afiyet olsun

image.jpg

merhaba arkdaslar bugun gene güzel bir gündü
sabah her zaman ki yesillik peynir zeytin domates 1 dilim ekmek
ara 10.30 elma
öğlen 12 : bir kase corba peynir zeytin tere domates bir dilim ekmek
ara ^3: bir adet baklava zorla yedim
saat 6 : 5 kasık fasulye 2 ka sık mantar yemeği 4 kasık bulgur pilavı ayran yeşillik
yapılan sporlar : okuldan eve yürüyerek geldim 40 dk 5000 adım . 45 dk lessii 3 mil yaptım .lessiye dün basladım bugun 2. günüm biraz belim agrıyor ama iyiyim çok şükür

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1431913
merhaba arkdaslar bugun gene güzel bir gündü
sabah her zaman ki yesillik peynir zeytin domates 1 dilim ekmek
ara 10.30 elma
öğlen 12 : bir kase corba peynir zeytin tere domates bir dilim ekmek
ara ^3: bir adet baklava zorla yedim
saat 6 : 5 kasık fasulye 2 ka sık mantar yemeği 4 kasık bulgur pilavı ayran yeşillik
yapılan sporlar : okuldan eve yürüyerek geldim 40 dk 5000 adım . 45 dk lessii 3 mil yaptım .lessiye dün basladım bugun 2. günüm biraz belim agrıyor ama iyiyim çok şükür
Menüler süper bir kaç gündür ağzımın suyu akıyor:KK53:

Çok bOTE="eminim, post: 39632621, member: 633242"]Ay TSK ederim canım bu menüyle zor zayıflarım ama[/QUOTE]
Çok abartı yok baklava hariççç

Menulerin çok sağlıklı canım ama dediğin gibi kilo korumada bu şekilde beslenebiliriz. Kilo vermemiz için biraz daha dikkatli davranmamiz gerekiyo. Ama sen zaten biliyorsun bunu :KK66:

Menulerin çok sağlıklı canım ama dediğin gibi kilo korumada bu şekilde beslenebiliriz. Kilo vermemiz için biraz daha dikkatli davranmamiz gerekiyo. Ama sen zaten biliyorsun bunu :KK66:
Evet canım ben Bundan aşağısını da yiyemem yaşayamam ki gün boyu ayaktayım ev iş çocuk ders çalışmak derken beslenmeye ihtiyacım var ANCA sporu artırarak zayıflayabilirim ona da başladım havalar ışınında okuldan eve yürüyerek geliyorum evde lessia yapmaya çalışıyorum böle işte.bide ben sok ve az diyetleri önermiyorum vücuttan tüketiyor gerekenleri hğcrelerimiz bir bakmışız ki kan değerleri yerde ben geçen yazdan beri 12 kilo verdim kan değerlerim de bir bozukluk yok şükür iyiyim sağlıklıyım hiç sarkma yok sıkılaşarak zayıflıyorum çok şükür ay çok konuştum özlemişim Semi ya

image.jpg
3 gündür harika gidiyor herşey spor muhteşem 8 saat derse gittikten sonra Eşofmanlarımı giyip vurdum kendimi yollara hava süperdi 50 dk 7000 adım attım Harikayım ben harika çok mutluyum

Harikasınnim, post: 39650152, member: 633242"]Eki Görüntüle 1433135 3 gündür harika gidiyor herşey spor muhteşem 8 saat derse gittikten sonra Eşofmanlarımı giyip vurdum kendimi yollara hava süperdi 50 dk 7000 adım attım Harikayım ben harika çok mutluyum[/QUOTE]
Harikaaaa :KK9::KK9:

image.jpg
Sabah 7: lor peyniri zeytin domates tere roka ceviz Biber bir dilim ekmek. 10:30 meyve ( hepsi bitmedi ) 12:30 4 kasık pilav 4 kasık fasulye yoğurt Aksam 6;30 menü aynı Artı yeşillik 2 kasık pilav 4 kasık fasülye yeşil sopan tere roka yoğurt 4 kasık . Ekmek sadece kahvaltıda yedim ekmek yerine pilav tükettim

image.jpg
Merhaba günlüğüm bugün yoğun ve yorucu bir Gündü evi baştan aşağı temizledik temizliğe yardımcı bir kadın geliyor ama sanırım ortada dolanmaktan ben ondan çok yoruldum sabah kahvaltım het zaman ki gibi bol yeşillikli Öğlen ise mercimek Çorbası 1 kase 4 dilim ıspanaklı Börek bugun hiç Aram olmadı aksam ise eşimle sahile gittik az ekmek ki döner be ayran bir top mutlu dondurma abarttım biraz ama afiyet olsun bana

Eki Görüntüle 1435268 Merhaba günlüğüm bugün yoğun ve yorucu bir Gündü evi baştan aşağı temizledik temizliğe yardımcı bir kadın geliyor ama sanırım ortada dolanmaktan ben ondan çok yoruldum sabah kahvaltım het zaman ki gibi bol yeşillikli Öğlen ise mercimek Çorbası 1 kase 4 dilim ıspanaklı Börek bugun hiç Aram olmadı aksam ise eşimle sahile gittik az ekmek ki döner be ayran bir top mutlu dondurma abarttım biraz ama afiyet olsun bana
Ne güzel benimde canım dondurma çekiyor ama alamam:KK43:

image.jpg
Bu menüyle zor ama bügün morelim bozuk tu kendimi Yemeğe verdim herlde kısır 4 kasık kuru fasülye 3 kasık (aksam )

Back