• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Dün yediklerimden mi yoksa canımı sıkan bir olaydan dolayı mı bilmiyorum çok kötü oldu. Mideme bir ayrı bulantı oldu tansiyonum düştÜ sabaha kadar acildeydim 2 tane serum yedim bana mısın demedi en son sabah 6 gözümü yumdum herlde saat 11 gibi Kalktım hala midem çok kötÜ arkadaşlar eskiden sürekli olurdu böyle evlendikten sonra olmamıştı bu ağrılar .Su Ana kadar yarım muz ve 2 Yudum süt içtim aade
geçmiş olsun canm :nazar:

Günaydın kızlar 2 gündür bildirim Yapmıyorum ama ipin ucunu kaçırmış Değilim hala sağlıklı besleniyorum sadece spor yapamadım onu da telafi edeceğim inş bügün biraz daha iyiyim bugün tatil de bitti Sayılır planlarımı gene tamamlayamadım Bakalım bu 6 gün ne yapacam Hayırlısı

image.jpg
Bügün kü kahvaltım öğleyemeği gibimoldu saat 11 de yedim

Selam canım .
Tatilin bitmesine az kaldı bugün en az yarım saat eliptik ve 500 kez zıplama yapalım burda eliptik yok ama yürüme bandı var 45 dakika yapıcam söz hadi sporaaa

Selam canım .
Tatilin bitmesine az kaldı bugün en az yarım saat eliptik ve 500 kez zıplama yapalım burda eliptik yok ama yürüme bandı var 45 dakika yapıcam söz hadi sporaaa
Bende yapacam canım bügün eliptik 2 gündür yapamadım bugun telafi edecem benim tartıda değişen birşey yok canım ya Boşa mu yapıyorum o sporları bilmiyorum

Afiyet olsun canım
Ben sporumu yaptım
Oh bi içim rahat ki
Spor yapınca büyük bi yük kalkıyo üstümden çok rahatliyorum

Günaydın canim afiyet olsun
Bugün de 45 dakika eliptik yapalım olur mu yapan resmi atsın. Ben yürüme bandı kullanicam
Çok ses yapıyo yürüme bandı yaa bi de hiç terletmiyo anca 12 ye çıkıp kosarsam terletiyo

Eliptik çok zevkli ve hiç ses cikarmiyo

image.jpg
Sabah sporum öğleden sonra arkadasa gideceğim umarım abartmam yediklerim de firuzeew ben Yaptım sıra sende canım bekliyorum resmini

image.jpg
Arkadasa gideceğim demiştim biraz abarttımsanırım ama yas pastadan almadım saat 2 gibi yedim aksam sadece bir tane içki köfte yedim eğer kendimi iyi hissedersem şimdide bisiklete binecem bugünü telafi etmem Lazım .kızlar belki inanmazsınız ama yedikten sonra çok rahatsız m oldum çok sağlıksız seyler tüketiyor musuz bügünde kadar resmen canımıza zarar Yaşasın sağlıklı beslenmek

Günaydın canim....
Ben dün spor yapamadım
Çarşıda işlerimiz uzadı
Gelince de akşam oldu
dediğim gibi yürüme bandı çok ses yaptı geçen kullandığımda
o yüzden komşular gelir diye kullanamadim. :KK43::KK43::KK43:

Bügün çok değişik bir Gündü normalde 9 a kadar dayanamazdım Açlıktan sabah hiç birşey yemedim ve acıkmadım sabah bir portakal yedim saat 11 de Sütlü kahve bir fincan ve başka birşey canım istemedi Öğlen komşu da günümüz var su 2 kasık patates salata 2 adet kuru dolma çok küçüktüler Ve biberli ekmek yedim . Aslında ne yediğimi ne kadar yediğimi bilmiyorum ama tıka basa yok Değilim hatta yarı açım 2 gündür sağlıksız besleniyorum ama mecburdum benbtekafi ederim bunları mesela bir saat elitim bisiklet gibi ne dersiniz

Back