- 3 Ekim 2010
- 11.454
- 3.694
-
- Konu Sahibi anaokulortmeni
Hahaha egoya bak hazimsizlik mi..
Kendinizi fazla onemsiyorsunuz heralde..
Kaldi ki nickiniz hic gozume bile batmamistir.
Herkes gibi ben de anladim tabi ki..
Maksat dalga gecmek degildi zaten espiriydi okuyunca kulagima komik geldi, rahatsizlik da duymadim.
Tanimadigim birisine samimi davrandim hata etmisim.
Nerden bilebilrdim sizin bu karakterde bir insan oldugunuzu.
7 yıl çıktım eşimle.eylülde 5.yılım biticek evleneli.alakası yok bence.zaten ne kadar çıkarsan çık aynı evde yaşamadan her huyunu her halini tip olarak dahil görmen mümkün değil.ama ben şunada inanıyorum az çıksanda mutlu olamayınca olamıyorsun çok sürede birlikte olsanda biraz şans meselesi.Daha önceki açtığım konudanda bilirsiniz 3 senelik bir ilişkim var ve birbirimizi hala ilk zamanlardaki gibi seviyoruz herşey aynı tabikide 3 yılın verdiği rahatlık var ama e oda olsun canım :) ama şöyle bir sorunum var yaşlarımız benim 21 onun 22 evlenmemize 5 sene var okul biticek işe giricez askerlikti şuydu buydu derken hesapladık 5 senemız cok rahat var geçen erkek arkadaşım bir yerde okumuş dört yıl kadar uzun bir ilişkin varsa evlilik boşanmayla sonuçlanıyo diye öylemi peki ? uzun senelerdir çıkıp evlenen arkadaşlar ablalar lütfen yorum yapın yorumlarınızı bekliyorum
Hakaret edemezsiniz..Espriyi herkes yapamaz zeka seviyesiyle orantili biraz ve
gulecek bisey bulamadim ben
tanimadigin insanlara kalitesiz espri yapma bence bazıları 'bu' karakterde olabiliyor kusura bakma
Evet evet ozellikle bu uzun iliskilerde hep bi cekemeyen ucuncu kisiler aramizi bozmaya yildirmaya calisiyo ama pes etmek yok yola devam en cok evliligi hakedenler bizleriz yillarimizi veriyoruz ayni adama umarim evlenirsiniz hatta umarim evleniriz canim tesekkurler
canım allah sonumuzu mutlu etsin en çok biz hakediyoruz çünkü ciddi bir emek veriyoruz teşekkürler yorumun içinn
darısııı banaaaaaa aminnn aminnnn. maşallah sizeYok cnm öyle bişey biz eşimle evlenmeden önce 6yıl sevgili dönemimşz oldu 3yıldırda evliyiz 9yıldır birlikteyiz yani masallah ne bıkma var ne bişey hala sanki sevgiliyiz hatta biz hala evlenip çocuk sahibi oldumuza bile inanamıyoruz o derece mutluyuz masallah masallah
masallah size :) insandan insana ilişkiden ilişkiye değişiyo bence bu bizim elimizde teşekkürler yorumun için canımEskiden bende böyle düşünüyordum heyecanımız kalmayacak, birbirimizi tüketeceğiz vs. vs. ama hiç öyle olmadı sanki yıllardır birbirimize uzak kalmış gibiyiz. Birbirimizin karşısına evet çok erken çıkmışız ama kader değil midir? Yani ben ne bileyim staj' da göreceğiz birbirimizi, aşık olacağız derken bi bakmışız 9 sene oluvermiş ancak evlenmişiz ve 23 günlük evliyiz :)
masallah size :) insandan insana ilişkiden ilişkiye değişiyo bence bu bizim elimizde teşekkürler yorumun için canım