- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
- Konu Sahibi anaokulortmeni
5 sene flörtten sonra evlendim.
haziranda 7. senemiz dolacak.
Hala evliyiz :)
haziranda 7. senemiz dolacak.
Hala evliyiz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doludolu 2 ay :) Ne kadar dolarsa artıkSaka yapiyosun 2 aycik mi taniyabildiz yani birbirinizi oda guzelmis olsun mutluysaniz sıkıntı yok canim
tatlım ben de 8 yıl görüştüm 6 aydır evliyim . ne diyebılırım bılmıyorum sevgım saygım aynı ama değiştik ikimizde kimse yıkamaz bizim sevgimiz yeter derdik ama olmadı işte . ailesi ilişkimizi alt üst etti. bence aşk bitsede sevgi kalıyor ama evlilik aile ile orantılı bence.Daha önceki açtığım konudanda bilirsiniz 3 senelik bir ilişkim var ve birbirimizi hala ilk zamanlardaki gibi seviyoruz herşey aynı tabikide 3 yılın verdiği rahatlık var ama e oda olsun canım :) ama şöyle bir sorunum var yaşlarımız benim 21 onun 22 evlenmemize 5 sene var okul biticek işe giricez askerlikti şuydu buydu derken hesapladık 5 senemız cok rahat var geçen erkek arkadaşım bir yerde okumuş dört yıl kadar uzun bir ilişkin varsa evlilik boşanmayla sonuçlanıyo diye öylemi peki ? uzun senelerdir çıkıp evlenen arkadaşlar ablalar lütfen yorum yapın yorumlarınızı bekliyorum
Masallah allah mutlulugunuzu daim etsin canimmmValla 10 yıl çıkıp evlendik 2.5 senedir evliyiz. Çok da mutluyuz :) heyecan bitiyor denmiş ama o kişilere bağlı be canım. Bi de şöyle düşün adamın aklından geçeni bile biliyorum artık bulmaca çözmeye çalışmıyorum. Bir de saygı tabi evliliği ayakta tutan en önemli unsur o. Sevgi bitse de saygı her türlü ayakta tutar evliliği. Genelleme yapmamak lazım bu konuyla ilgili. Ah bir de bebeğimiz olsa tadından yenmeyecek evliliğimiz maşallah :)
Aminn canim ani yasiyoruz bizde tabide ama iste ciddi bi iliskinin icinde olunca ileriye gidip geliniyo ne yazikki tesekkurler yorumun icinBence öyle ya da böyle siz yine de kendinizi hiç birşeye şartlamayın. Ayrılırsınız falan diye demiyorum ama ne bileyim. Anınızı mutlu yaşayın. Bir ömür de mutlu olun inşallah
Evet evet ozellikle bu uzun iliskilerde hep bi cekemeyen ucuncu kisiler aramizi bozmaya yildirmaya calisiyo ama pes etmek yok yola devam en cok evliligi hakedenler bizleriz yillarimizi veriyoruz ayni adama umarim evlenirsiniz hatta umarim evleniriz canim tesekkurlerSevgilimi 15 yaşında tanıdım 5.5 yıldır birlikteyiz çok güzel günler yaşadık çok kavga ettik başka kişiler yüzünden hep sabrettim.. Sık gorusemiyoruz daha beraber denize bile gitmedik ama mutluyum onu seviyorum yaşamadigimiz hersey bbeni daha da bağlıyor hayal ettiriyor umarım bir gün evlenirriz
Masallaaah canim mutluluklar diliyorummmmm sizede cok evet sevgi be saygi bitmedikten sonra helede birbirimizi anliyosak oda cok onemli hic birsey bitmez insallah tesekkurler yorumun icinEşimle (esim diyorum çünkü 4 aydır nikahliyiz ) 7 bucuk sene flört 9 ay nisanliliktan sonra 4 gun sonra dugunumuz olacak. Yani 8 yili geckindir birlikteyiz. Biz birbirimizden hic sıkılmadık emeklerle aşkımızı büyüte büyüte bugünlere geldik. Henüz aynı evde yasamiyoruz ama iliskimizde bazi seyleri tuketmedigimiz icin her gecen gun daha cok seviyoruz birbirimizi. Insallah böyle de devam eder. Arada saygı sevgi olduktan sonra evliliğin bitecegine inanmiyorum. Masallah ailelerimiz de bizi uzmedi hep boyle devam ederse omur boyu birlikte olacagimizi umuyorum aldatma siddet olmamasi dışında. Sonuc olarak bu goreceli bir kavram kesinlikle secimlerle alakali kendinize ve sevdiginiz adama guveniyorsaniz korkmayin gerisi kaderdir zaten...
Hahahahaha cok guldum hayirli olsun canim masallaaah cok tesekkurler yorumun icin7 yıllık beraberlik sonucunda 10 gün önce nikah yaptık,düğünümüz eylülde. heyecan yaşamak istediğimizde bungee jumping, rafting filan yapıyoruz.
4 ay icinde tanisip evlendik birbirimize en asik oldugumuz asamada kirmadik yipranmadik 7 yildir evliyiz iki cocugumuz var hala asigiz is uzadikca ask tukeniyor ask en alevli donemindeyken evlenmek bence daha mantikli uzadikca kabak tadi veriyor evlenince ilk heyecani bulamiyorlar sonuc husran
Bana cok mantikli gelmedi yani unlulerde kesinlikle bir aldatma soz konusu diye dusunuyorum canim tesekkurler yorumun icinGökçe Bahadır'la Ali Sunal uzun yıllar birlikte olup evlenmişlerdi hatırlıyorsan hatta adam askere gidip gelmişti bu süreçte, birbirine herkes çok yakıştırmıştı onları ve devamlı beraberdiler sonra bunlar evliliğin 1. ayında mı ne boşandı herkes çok şaşırdı nasıl yani diye..
Bir evlilik uzmanı şöyle bir yorumda bulunmuştu uzun süre birliktelik yaşayan insanlar birbirlerine çok alışıyor çok iyi anlaşıyor evet ama şöyle bir sıkıntı yaşanıyor bu insanlar dönüşemiyor karı kocaya döüşemiyorlar ilişki farklı bir şekle giriyor çünkü o dönüşümü yaşayamıyorlar demişti bana da çok mantıklı geldi
Heycan olayina hic katilmiyorum eger birbirini hucresine kadar taniyolarsa ciftler karsindakini heycanlandiricak mutlaka birsey bulur diye dusunuyorum yani bizim icin oyle her sene farkli bir heycan oluyo tamam bazen diyorum keske 23 de tanissaydik 25 de evlenirdik 2 sene flort donemimiz olurdu diyoruz ama sonra diyoruz ki olsun biz birbirimizi sevdikten sonra her turlu engelin ustesinden geliyoruz diyoruz kader kismet canim ne diyim tesekkurler yorumun icin bu arada masallah sizedee4 ay icinde tanisip evlendik birbirimize en asik oldugumuz asamada kirmadik yipranmadik 7 yildir evliyiz iki cocugumuz var hala asigiz is uzadikca ask tukeniyor ask en alevli donemindeyken evlenmek bence daha mantikli uzadikca kabak tadi veriyor evlenince ilk heyecani bulamiyorlar sonuc husran
Hahaha egoya bak hazimsizlik mi..Ilkokul cocugundan farkiniz olsun biraz ya 'boşanmak' olduğunu eminim herkes biliyordur ve tabletten yazarken böyle hatalar olabiliyor ki genelde kontrol ederdim.
Eger rahatsız olduysan uyarabilirsin bunda dalga gecilecek birsey goremedim
Ama sende baya hazımsızlık yapmışım belli ki :))
Ünlülerden öyle veya böyle yüzde 98 i boşanıyor,boşanmayan tuhaf geliyor bana artık.Gökçe Bahadır'la Ali Sunal uzun yıllar birlikte olup evlenmişlerdi hatırlıyorsan hatta adam askere gidip gelmişti bu süreçte, birbirine herkes çok yakıştırmıştı onları ve devamlı beraberdiler sonra bunlar evliliğin 1. ayında mı ne boşandı herkes çok şaşırdı nasıl yani diye..
Bir evlilik uzmanı şöyle bir yorumda bulunmuştu uzun süre birliktelik yaşayan insanlar birbirlerine çok alışıyor çok iyi anlaşıyor evet ama şöyle bir sıkıntı yaşanıyor bu insanlar dönüşemiyor karı kocaya döüşemiyorlar ilişki farklı bir şekle giriyor çünkü o dönüşümü yaşayamıyorlar demişti bana da çok mantıklı geldi