anaokulortmeni
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 22 Ocak 2015
- 83
- 37
- 30
-
- Konu Sahibi anaokulortmeni
Daha önceki açtığım konudanda bilirsiniz 3 senelik bir ilişkim var ve birbirimizi hala ilk zamanlardaki gibi seviyoruz herşey aynı tabikide 3 yılın verdiği rahatlık var ama e oda olsun canım :) ama şöyle bir sorunum var yaşlarımız benim 21 onun 22 evlenmemize 5 sene var okul biticek işe giricez askerlikti şuydu buydu derken hesapladık 5 senemız cok rahat var geçen erkek arkadaşım bir yerde okumuş dört yıl kadar uzun bir ilişkin varsa evlilik boşanmayla sonuçlanıyo diye öylemi peki ? uzun senelerdir çıkıp evlenen arkadaşlar ablalar lütfen yorum yapın yorumlarınızı bekliyorum
Daha önceki açtığım konudanda bilirsiniz 3 senelik bir ilişkim var ve birbirimizi hala ilk zamanlardaki gibi seviyoruz herşey aynı tabikide 3 yılın verdiği rahatlık var ama e oda olsun canım :) ama şöyle bir sorunum var yaşlarımız benim 21 onun 22 evlenmemize 5 sene var okul biticek işe giricez askerlikti şuydu buydu derken hesapladık 5 senemız cok rahat var geçen erkek arkadaşım bir yerde okumuş dört yıl kadar uzun bir ilişkin varsa evlilik boşanmayla sonuçlanıyo diye öylemi peki ? uzun senelerdir çıkıp evlenen arkadaşlar ablalar lütfen yorum yapın yorumlarınızı bekliyorum
Canim genelleme yapmak yanlis olur ama uzun sure sevgililik pek de saglikli olmuyor ciftler birbirini tuketiyor evlenene kadar sonrasinda da kimsenin kimseye tahammulu kalmadigindan iliski kopuyor diye dusunuyorumDaha önceki açtığım konudanda bilirsiniz 3 senelik bir ilişkim var ve birbirimizi hala ilk zamanlardaki gibi seviyoruz herşey aynı tabikide 3 yılın verdiği rahatlık var ama e oda olsun canım :) ama şöyle bir sorunum var yaşlarımız benim 21 onun 22 evlenmemize 5 sene var okul biticek işe giricez askerlikti şuydu buydu derken hesapladık 5 senemız cok rahat var geçen erkek arkadaşım bir yerde okumuş dört yıl kadar uzun bir ilişkin varsa evlilik boşanmayla sonuçlanıyo diye öylemi peki ? uzun senelerdir çıkıp evlenen arkadaşlar ablalar lütfen yorum yapın yorumlarınızı bekliyorum