- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
- Konu Sahibi anaokulortmeni
Daha önceki açtığım konudanda bilirsiniz 3 senelik bir ilişkim var ve birbirimizi hala ilk zamanlardaki gibi seviyoruz herşey aynı tabikide 3 yılın verdiği rahatlık var ama e oda olsun canım :) ama şöyle bir sorunum var yaşlarımız benim 21 onun 22 evlenmemize 5 sene var okul biticek işe giricez askerlikti şuydu buydu derken hesapladık 5 senemız cok rahat var geçen erkek arkadaşım bir yerde okumuş dört yıl kadar uzun bir ilişkin varsa evlilik boşanmayla sonuçlanıyo diye öylemi peki ? uzun senelerdir çıkıp evlenen arkadaşlar ablalar lütfen yorum yapın yorumlarınızı bekliyorum
Meraba biz 6 yılı devirdik 7. Yılımız icinde evlendik 2 hafta oluyor evliligim guzel gidiyor cok sukur
Uzun florler genellikle sırf bu kadar yıl çıkmısız evlenelim amacıyla ilerliyor evlenmek sonucuna odaklı oluyor o nedenle evlenince de yurumuyor sanırım
Bir de evliligi bulutlar üzerinde dolaşmak gibi de gormemek lazim işin icine aileler girince herkesin gonlunu yapacaz iki tarafi idare etmek lazim diye olan çifte oluyor bu kisimlari saglam atlatmak lazim
Yalniz sizin o 5 sene daha aza iner ben size soyleyeyim
Ben 16 yasımda cıkmaya basladım esimle 22 yasımda evlendim o da 24 yasında su an.