uzun ilişki sonucu evliliğin sonu boşanmak mı oluyo

Daha önceki açtığım konudanda bilirsiniz 3 senelik bir ilişkim var ve birbirimizi hala ilk zamanlardaki gibi seviyoruz herşey aynı tabikide 3 yılın verdiği rahatlık var ama e oda olsun canım :) ama şöyle bir sorunum var yaşlarımız benim 21 onun 22 evlenmemize 5 sene var okul biticek işe giricez askerlikti şuydu buydu derken hesapladık 5 senemız cok rahat var geçen erkek arkadaşım bir yerde okumuş dört yıl kadar uzun bir ilişkin varsa evlilik boşanmayla sonuçlanıyo diye öylemi peki ? uzun senelerdir çıkıp evlenen arkadaşlar ablalar lütfen yorum yapın yorumlarınızı bekliyorum

Meraba biz 6 yılı devirdik 7. Yılımız icinde evlendik 2 hafta oluyor evliligim guzel gidiyor cok sukur:nazar::nazar:
Uzun florler genellikle sırf bu kadar yıl çıkmısız evlenelim amacıyla ilerliyor evlenmek sonucuna odaklı oluyor o nedenle evlenince de yurumuyor sanırım :KK51:
Bir de evliligi bulutlar üzerinde dolaşmak gibi de gormemek lazim işin icine aileler girince herkesin gonlunu yapacaz iki tarafi idare etmek lazim diye olan çifte oluyor bu kisimlari saglam atlatmak lazim

Yalniz sizin o 5 sene daha aza iner ben size soyleyeyim:KK48:

Ben 16 yasımda cıkmaya basladım esimle 22 yasımda evlendim o da 24 yasında su an.

Meraba biz 6 yılı devirdik 7. Yılımız icinde evlendik 2 hafta oluyor evliligim guzel gidiyor cok sukur:nazar::nazar:
Uzun florler genellikle sırf bu kadar yıl çıkmısız evlenelim amacıyla ilerliyor evlenmek sonucuna odaklı oluyor o nedenle evlenince de yurumuyor sanırım :KK51:
Bir de evliligi bulutlar üzerinde dolaşmak gibi de gormemek lazim işin icine aileler girince herkesin gonlunu yapacaz iki tarafi idare etmek lazim diye olan çifte oluyor bu kisimlari saglam atlatmak lazim

Ben 16 yasımda cıkmaya basladım esimle 22 yasımda evlendim o da 24 yasında su an.

Ayy insallah 5 yil gozumde buyuyo cunku eger imkanlarimiz su ise atilmamiz vs oturursa e bide askerlik tabi olsa tabikide 5 degilde 3 olur belki bakicaz hayirlisi artik canimmm cok tesekkur ederim yorumun icin sizede masallah diyorummm

Ayy insallah 5 yil gozumde buyuyo cunku eger imkanlarimiz su ise atilmamiz vs oturursa e bide askerlik tabi olsa tabikide 5 degilde 3 olur belki bakicaz hayirlisi artik canimmm cok tesekkur ederim yorumun icin sizede masallah diyorummm

Tesekkur ederim:KK37:
Biz de oho daha askerlik var is buluruz ise gireriz 1 yil calisiriz para biriktiririz vs vs derken diplomayı aldıktan 15 gun sonra nikah masasina oturdum ben :confused::confused:

Daha önceki açtığım konudanda bilirsiniz 3 senelik bir ilişkim var ve birbirimizi hala ilk zamanlardaki gibi seviyoruz herşey aynı tabikide 3 yılın verdiği rahatlık var ama e oda olsun canım :) ama şöyle bir sorunum var yaşlarımız benim 21 onun 22 evlenmemize 5 sene var okul biticek işe giricez askerlikti şuydu buydu derken hesapladık 5 senemız cok rahat var geçen erkek arkadaşım bir yerde okumuş dört yıl kadar uzun bir ilişkin varsa evlilik boşanmayla sonuçlanıyo diye öylemi peki ? uzun senelerdir çıkıp evlenen arkadaşlar ablalar lütfen yorum yapın yorumlarınızı bekliyorum
merhaba ben eşimle 17 yaşından beri birlikteyim.lisede yan yana otururduk. üniversitede aynı yolları birlikte gittik geldik.
yaşım 25 1 buçuk senelik evliyiz. çok mutluyuz. gözümün içine bakıyor maaşallah.:nazar: ilişkinizi ön planda tutuyor,kıymet veriyorsunuz ikiniz de sanırım.
bu sebepten eşim askere gitmeden ben de atanmadan evlendik biz. iyi ki evlenmişiz. hiç pişman değilim. bana kalsa daha önce bile evlenirdim şartlar olgunlaşmamıştı.

kısa sürede tanıştık evlendik. aha da boşanıyoz. yok öyle genelleme canım.
yarına çıkacağımız ne malum. insan bir dakika sonrasını bile bilmiyor.

10 senedir birlikteyiz yoksa boşancaz mı ya????!!!

Valla 10 yıl çıkıp evlendik 2.5 senedir evliyiz. Çok da mutluyuz :) heyecan bitiyor denmiş ama o kişilere bağlı be canım. Bi de şöyle düşün adamın aklından geçeni bile biliyorum artık bulmaca çözmeye çalışmıyorum. Bir de saygı tabi evliliği ayakta tutan en önemli unsur o. Sevgi bitse de saygı her türlü ayakta tutar evliliği. Genelleme yapmamak lazım bu konuyla ilgili. Ah bir de bebeğimiz olsa tadından yenmeyecek evliliğimiz maşallah :)

Bence öyle ya da böyle siz yine de kendinizi hiç birşeye şartlamayın. Ayrılırsınız falan diye demiyorum ama ne bileyim. Anınızı mutlu yaşayın. Bir ömür de mutlu olun inşallah :KK49:

İster on yıldır tanı , ister 1 ay ; evlenince heyecan hiç kalmaz..
Aradığınız leye bağlı evliliğin süresi. Pembe panjurlarınız varsa hiç açmadan kapatın pencereleri .

Sevgilimi 15 yaşında tanıdım 5.5 yıldır birlikteyiz çok güzel günler yaşadık çok kavga ettik başka kişiler yüzünden hep sabrettim.. Sık gorusemiyoruz daha beraber denize bile gitmedik ama mutluyum onu seviyorum yaşamadigimiz hersey bbeni daha da bağlıyor hayal ettiriyor umarım bir gün evlenirriz

Eşimle (esim diyorum çünkü 4 aydır nikahliyiz ) 7 bucuk sene flört 9 ay nisanliliktan sonra 4 gun sonra dugunumuz olacak. Yani 8 yili geckindir birlikteyiz. Biz birbirimizden hic sıkılmadık emeklerle aşkımızı büyüte büyüte bugünlere geldik. Henüz aynı evde yasamiyoruz ama iliskimizde bazi seyleri tuketmedigimiz icin her gecen gun daha cok seviyoruz birbirimizi. Insallah böyle de devam eder. Arada saygı sevgi olduktan sonra evliliğin bitecegine inanmiyorum. Masallah ailelerimiz de bizi uzmedi hep boyle devam ederse omur boyu birlikte olacagimizi umuyorum aldatma siddet olmamasi dışında. Sonuc olarak bu goreceli bir kavram kesinlikle secimlerle alakali kendinize ve sevdiginiz adama guveniyorsaniz korkmayin gerisi kaderdir zaten...

4 sene flört bunun 3,5 senesi nişanlılik, 13 yıllık evlilik 2 de cocuk :KK66: hayat bize ne getirir bilmiyoruz ama suan boşanmak gibi bir niyetimiz yok cok şükür. Hala daha asıgiz birbirimize.

X