uzun ilişki sonucu evliliğin sonu boşanmak mı oluyo

kısmet kader bu işler herkesle aynı sonunuz olcak diye bir şey yok ki. Hemde bence alakası yok genelde görücü usulü ilişkiler daha uzun sürüyor ama o da eskidenmiş şimdi insanları yıllarca tanısanda tanıyamıyorsun. İnşallah mutlu bir evliliğiniz yuvanız olur :)

10 yıl çıkarsın, donunun rengine kadar biliyorum dediğin adamı evlendikten sonra tanıyamazsın.
2 ay çıkar evlenirsin, sorunsuz, mutluluk dolu bir evliliğin olur hiç belli olmaz.
Yani kısmet bu işler.

Ya da 2 ayda evlendik tanıyamadım, pişmanım diyenler çok.

Kavun, karpuz olaydı da tak tak vurup verdiği sesten anlasaydık içini keşke:KK53:

Şimdiden bunları düşünüp, o tarz yazılar okuyup kendinizi kurmayın bence.
Çünkü hiç belli olmuyor.

Bence uzun süreli ilişkilerin riskli kısmı ilişkinin içeriğinde gizli.
Her şeyi tüketmemek lazım, evliliğe de bırakmak lazım bir şeyler diye düşünüyorum.

Yok cnm öyle bişey biz eşimle evlenmeden önce 6yıl sevgili dönemimşz oldu 3yıldırda evliyiz 9yıldır birlikteyiz yani masallah ne bıkma var ne bişey hala sanki sevgiliyiz hatta biz hala evlenip çocuk sahibi oldumuza bile inanamıyoruz o derece mutluyuz masallah masallah
masallaah sizeee

10 yıl çıkarsın, donunun rengine kadar biliyorum dediğin adamı evlendikten sonra tanıyamazsın.
2 ay çıkar evlenirsin, sorunsuz, mutluluk dolu bir evliliğin olur hiç belli olmaz.
Yani kısmet bu işler.

Ya da 2 ayda evlendik tanıyamadım, pişmanım diyenler çok.

Kavun, karpuz olaydı da tak tak vurup verdiği sesten anlasaydık içini keşke:KK53:

Şimdiden bunları düşünüp, o tarz yazılar okuyup kendinizi kurmayın bence.
Çünkü hiç belli olmuyor.

Bence uzun süreli ilişkilerin riskli kısmı ilişkinin içeriğinde gizli.
Her şeyi tüketmemek lazım, evliliğe de bırakmak lazım bir şeyler diye düşünüyorum.
evliliğe bıraktığımız o kutsal olay var hiç bi zaman bozulmıcakda söz verdik birbirimize bari evliliğimizin heycanı o olsun dedik :) çok tesekkürler yorumun için

Sevgilin ne dusunmus yaziyi okuyunca? Cunku seni endiselendirmis
telefonundan çekmiş o haberide hatta dedim benim abimler 9 senedir beraberler eylülde evlenicekler falan bana diyoki daha evlenmediler ama evlensinler belki sorunlar başlar falan dedi yok saçmalama dedim ama çocuk içerlenmiş belli :/

katılmıyorum .. eşimle 2007 de tanıştım 2008 de askere gitti. 15 ay bekledim asker yolu..2013 de evlendim.. Tek sorun ailelerden çıkıyor.Eve alınacak eşya yok çeyiz bilmem ne..Sevginden insan kırılsa da hemen affediyor.Uzatmıyor.

2 yıllık evliyim ve boşanmayı düşünmüyorum..Biz evlenmeyi en çok hak eden insanlardık... Millet gibi 6 ay emek değil 7 yıl emek verdik..

O diyenler halt etmiş.
heyt beee aynen biz emek veriyoruz boşanmamak bizim hakkımızzz :) allah ayırmasın canımm teşekkürleer yorumun için

içerik önemli. diyen. arkadasa katılıyorum herseyi tüketmemek bu yılları boşa geçirmemek uzlaşmak anlaşmak için çaba harcamak bunun neticesi çok iyi arkadaş olmak birbirine emek vermek başkalarıyla olabilecekken o kişiyle olmayı seçmek tene değil kalbe dokunabilmek, kimin yanında huzurlu isen doğru kişi odur diğer tüm referanslar geçicidir: şehvet güzellik yakışıklılık aşk bunların hepsi geçici, kalıcı olan sevgi ve huzur

Uzun süreli ilişkiler değil de bence erken yaşta başlamış uzun süreli ilişkiler pek sağlıklı olmuyor. Daha önce hiç bir kadını, erkeği tanımadan tek bir kişiyle uzun süreli ilişki yaşamak iki taraf için de bizim ülkemizde özellikle erkek için sıkıntı yaratıyor. İlgisi başka insanlara kayabiliyor. Bu benim tasvip ettiğim değil gözlemlediğim bir durum. Saldırmayınız...

Bunun dışında eğer rayında giden bir ilişkiyse, sevgi saygı sadakat ve güven varsa ne kadar uzun süreli olursa olsun sıkıntı yaşanmaz. Heyecan biter falan kısmını anlamıyorum ben. 3 ay ilişki yaşayıp hemen evlensen de o heyecan eninde sonunda bitecek. Heyecan bitince rayından çıkacak bir evliliği kim ister ki? Yani aslında bu sorunun net bir cevabı yok. Kişiden kişiye, ilişkiden ilişkiye değişir.

5 sene sevgililik dönemimiz oldu eşimle. İki sevgilinin yaşayabileceği her şeyi yaşadık. Tatillere de gittik, serseriler gibi nerde akşam orda sabah da yaptık, sıkıntılar yaşadık, üzücü anılar biriktirdik. 3 senedir de evliyiz. 8 senedir aynı adamlayım, sıkılmadım. Sanırım o da sıkılmadı.
18 yaşında tanıştık çok erken değil aslında diye düşünüyorum ama haklısın dediğin gibi ilişkiden ilişkiye değişebilir bence adamı boğma derecesine göre değişebilir :):) bu arada allah ayırmasın canımm teşekkürler yorumun için

biz istisnayız sanırım.. tabikide birçok sorun yaşadık hep 3. sahıslarla ama birbirimize olan aşkımız hiiç bitmedi inşallah ta bitmez...
bu arada 2005 ten bu yana beraberiz 3.5 yıllık evliyiz.
istisnalar olabiliyor inşallah bizde oluruz allah mutlu etsin dahada ve hiç ayırmasın canım teşekkürler yorumun için

7 yıllık beraberlikten sonra 6 yıldır evliyiz. Hiç problem yok çok şükür. Böyle şartlandırmayın kendinizi. Tanımadan yapılan evliliklerden daha sağlam bence.
kesinlikle çok doğruu ayy böyle yorumlar duydukça dahada inancım artıyoo maşallaah sizede teşekkürleeer yorumun için :)

Ben bu heyecan olayını cidden anlamıyorum. Herkes tutturmuş bi heyecan heyecan. Kısa bir süre çıkıp evlenince bu adamlar ne heyecan yaşatiyor merak ediyorum doğrusu..

Uzun yıllar hücresine kadar tanidiğin bir adamla kurduğun hayallerin gerçek olmasi, hayati adim adim birlikte yaşamak, hiçbir ani kaçirmamak başli başina bir heyecan bence. En azindan benim için öyle. Ha heyecandan ve her şeyi tüketmekten kasit, evlilik öncesi cinsellikse; herhalde 5 yilda bir yeniden evlenecek bunu iddia edenler..

Sözün özü; sevgilinle uyumu, anlayışı yakaladıysan, saygiyi ve sevgiyi kaybetmiyorsan, istersen 30 yil çık..
baaayyıılldddımmm yorumuna ya hatta bu yorumunu çekip erkek arekadaşıma göstericem :) çok teşekkürler

kısmet kader bu işler herkesle aynı sonunuz olcak diye bir şey yok ki. Hemde bence alakası yok genelde görücü usulü ilişkiler daha uzun sürüyor ama o da eskidenmiş şimdi insanları yıllarca tanısanda tanıyamıyorsun. İnşallah mutlu bir evliliğiniz yuvanız olur :)
çok teşekkürler canımm yorumun içinde ayrıca teşekkür ettim:KK66:

Olur mu öyle genelleme

5 yıl sevgili olduk 1 yıl birlikte yaşadık 9 yıldır da evliyiz

Ama sevgilinïz bahane arıyorsa bilemem
yok yok bahane falan aramaz sadece ne biliyomusun o kadar çok istiyoruz ki evliliği böyle en ufak bir olumsuz yorum bizi çok üzüyo :/ çok teşekkürler yorumun için allah mutlu etsin :)

Şimdi kaç yıl çıkarsan çık, aynı çatı altına girmeden bilemezsin insanları. Evlenmeden önce birlikte yaşamak da evlilikteki heyecanı falan öldürüyor sanırım. İlişkiyi öyle çok uzatmak da her zaman iyi olmuyor. İki ya da üç yıllık ilişkide karşındaki insan için "evet ben onunla bir yuva kurmak istiyorum" diyorsan işleri ciddiye bindirmekte fayda var. Tabi ben bu yazımda yaşı 25-30 arası düşündüm. Kısmet.

X