Fingirdeştiğiniz adamın evli olup olmadığını bilmemekten, açıkça sormamaktan aptalca değilBurada onlarca kişi aynı şeyi düşündüyse bir döner kendime bakardım. Boşa atar gider yapmanıza gerek yok.
Evet orada sormalıydım aslında o tarz
Peki şunu sorayım, ortak arkadaş özelliğini kapadığınızda sizle arkadaş olanlarda dahi mi sizi göremem? mesela ben arturun başka bildiğim arkadaşlarının profiline de baktım kendisi ortak arkadaşımız görünüyordu.bir tek eşinin adın da ortak arkadaş olarak yazmıyordu.?
kızma lütfen ama,bence sen onun evli olduğunu sordun ve biliyorsun.
içimde böyle bir his var.
çünkü ,sen çok zeki bir kızsın yazından bu anlaşılıyor.bu yazıyı yazan bir kız evli olup olmadığını sormamış olamaz.
Sizden cevap almak icin dort gozle bekliyodum burada ben de. Hey guzelim sen cevap versen ne olur vermesen ne olur haddin hududun çapın belli senin . Tey Allah'ım millete acimasiz yorumlari yapistir ondan sonra burada hanimefendi pozlari. Yok at gozlugu yok bu tarz zihniyet. Şşşşt hayırdırrrr???? Sen kendi zihniyetine bir bak yorum yapma hakkina sahip olman , onu bunu fütursuzca eleştirmen mânâsına gelmiyor! Hadi basssss. Anladığın dil bu. Sana protokol cumleler sokmez
Ahaha yerden göğe kadar hakkınız var...
Kezban olmamak için evli misin diye sormadım demişti. Ay bu adam evliyse ne olduğunun farkında olucak mı merak ediyorum.
Maşallah linç kültürümüz ne kadar da gelişmiş. İki dakikada kendince kafasında kurup saldırıya geçen mi ararsın, başkasından alıntı yapıp altın günü gibi dedikodu çeviren mi ararsın, vesikali yarim göndermesi çiğliğine ise hiç girmeyeceğim.hayatım boyunca kendimi ve çocuklarımı uzak tutmaya çalıştıgım bir zihniyet bu.aşırı hadsiz, terbiyesiz. bir de alkışlayanlar var yazık ki ne yazık hepimiz kadınız burada.hepimizin çeşitli sıkıntıları yaşanmışlıkları ve yaşayabilecekleri var.kız evlatlarımız var ne yazdığımıza dikkat etmekte fayda var her zaman
konu sahibi bir an önce adama evli olup olmadıgını sormalısın.banada boşanmış gibi geldi. senden hoşlanmış ama kültür farkı nedeniyle olmayacagını bildiğinden böyle davranmış olabilir.ya da gerçekten çok sevdiği bir arkadaşı gibide görüyor olabilir.herne olursa olsun medeni durumunu öğrenmeden bir karara varmamanı tavsiye ederim
Konunun başından beri benimle polemiğe girmeye çalışıyorsunuz bu hiç hoş değil.
Kezban kelimesini ben kullanmadım.
Konumu belki de kapattırmak için başka üyelerden alıntı yapıp polemik yaratmanız da hiç hoş değil.
Rica ediyorum böyle hareketlere hiç gerek yok. Siz fikrinizi söylediniz. Amacım fikir almak benim olumlu ya da olumsuz.Hakaretvari yorumlara gereken cevabı vermeye çalışıyorum olması gerektiği gibi.
Tesekkürler
Hadsizlik insanların yorumlarına çiğlik,altın günü ,yok saldırı benzetmesi yapandadır. Bu platformda herkes görüşünü paylaşıyor.
Kızılan ve bu kadar tepkiye neden olan Konu sahibesinin medeni durumundan şüphelendiği kimseyle arkadaşlık ötesi yakınlaşmalıdır.
Evli olması durumunda diğer kadının yerinde olmayı ister miydiniz?
Yoksa sister muhabbeti sizede inandırıcı mı geldi?
Çocuklarınıza kızlarımıza evli olma ihtimali olan kimselerle medeni durumunu sorgulamadan yakınlaşma durumunda olmamaları gerektiğini ve bu tarz insanlardan uzak durmalarını öğretmeye çalışsanız emin olun yorum yapanlar kadar masum kalırlar.
EVET KADINLAR ARASI YARDIMLAŞMA YAPIYORUZ...
BİR KADININ YUVASINI YIKMA İHTİMALİ OLAN KONU SAHİBESİ Nİ
UYARI YORUZ...
Sizi de geniş pencereden bakmaya davet ediyoruz. Hadli kadın yorumcu..
Konu başından beri evli olma ihtimali olan bir erkekle yakınlaşmanızın ne denli yanlış olduğunu eleştiriyorum.
Sizinle polemiğe girmedim.
Yapılan haklı bir yoruma yerden göğe kadar hakkınız var demek sizinle polemiğe girmek demek midir?
Yoksa evli olma ihtimali olan bu kişiyle yakınlaşmanızın yanlış olduğunu söylemem mi rahatsız etti sizi.
20 küsürlük sayfaları sırasıyla gezildiğinde yaptığınızın yanlış olduğunu söyleyen tüm yorumlara takındığınız tavır negatif. Ve tabi bunu söyleyen onlarca yorum var.
Yaptığınızın hata olduğunu kabullenmek yerine hala insanların size kırıcı yorumlar yaptığını söylüyorsunuz.
Çinlilerin söylediği gibi size bir kişi eşek diyorsa gülün geçin ama beş kişi söylüyorsa gidin kendinize bir semer alın.
+1Cok haklisiniz. Cok ayip cok düstursuzca haddi aşılmış bir imâ. Insanlarin kisisel sinirlari var buna girmemek gerekir . Yorumun da bir şekli şemâili var. Siz kendinizden eminseniz boyle ucuz benzetmlere pirim vermeyin hatta cevap bile vermeyin, zirâ seviye farki var. Bu da üslûptan anlasilmakta. Ayip yani. İnsanız en nihayetinde. Bizim de basimiza gelebilir cok kolay yargiliyorlar acimasizca . Kimse kusura bakmasin boyle bir hakka sahip degil kendime yapilmis kadar irite oldum.
Hanımefendi, görüş paylaşmak başka vesikalı yarim filmi göndermeli haddini epey aşan fütursuzca etiketler yapıştırmak başka. sizde farkındasınız ama bu yorumu yapanlar arkadaşınız sanırım hala sanki çok normalmiş gibi insanlar görüşünü paylaşıyor diyerek görmezlikten geliyorsunuz. ya adam evli değilse?bu kadar fütursuzca yorum yapmak, haddini aşmak yargılamak sizce ne kadar doğru? fingirdeşmek kelimesi inanılmaz irrite edici mesela.burada bir sürü olumsuz yorum yapan oldu fakat benim lafım başta vesikalı yarim göndermesi yapan arkadaşın hadsizliğine.Ayrıca siz neden üzerinize alındınız yazılanları anlamadım??
Konu sahibi belliki kendisi de rahatsız olmuş durumdan ki konu açıp özellikle yurtdışında yaşayanlardan italyanları bilenlerden yorum istemiş.konuyu doğru düzgün okudunuz mu yoksa direk okumadan anlamadan mı etiket yapıştırıyorsunuz anlamıyorum.Eğer kendisinede normal gelse neden konu açsın? ama sizin tarzınızda başka konularda da insanlar var ve bu hiç hoş bir durum değil.insanların dürüstçe içini dökmesine yaptıkları yanlış bile olsa düzeltilmesine engel olan şeyler sizlerin bu aşırı saldırgan ve terbiyesizce yorumları.yani sizlerin tarzındaki insanların yaptığı yorum yapıp kendince doğruyu göstermek yerine direk saldırıp kendi egolarını tatmin etmek bilmiyorum bu benim fikrim.ayrıca gerçekten de polemiksever bir yapınız var, yazım tarzınız laf sokmalı üste çıkmalı hadli kadın yorumcu diyerek laf sokmalar bana göre basit.kusura bakmayın
İkinci kadına saydırıp kocasını aklayanlar toplanmış.
Arkadaşım o adamın evliliği ve karısı umrumda değil. İstersen o adamla takıl , eğlen ama kapılma bekar olduğuna emin olmadan. Sen üzülürsün. Tek önemli olan bu. Bence bir dahaki görüşmede , konuşmada konuyu bir şekilde açıp öğrenmeye çalış. İçin rahat etsin.