Yuva yikan kadinlarin da savunuldugunu gorecekmis bu gozler. Daha agir seyler yazardim da mapustan yeni ciktim kendimi frenliyorum ama siz anladiniz bence neleri hakettiginizi
İkinci kadın aklayıcılarıda aramız da ne güzel ki!
Mantık olarak aklı başında bir kadına 2. Kadın olmayı yakıştıramıyorum toplumun genelinde olduğu gibi.!!!
Erkek aklanma durumunda yok...kendisinin hareketlerim konu genelindeki yorumlarda eleştirilmekte hatta bırakın davranışları sorduğu sorular bile eleştirildi.
Ama ikinci kadın olmayı aklayıcı bir yorum yazmışsınız olayınız aşikar ve konu sahibesinde İkinci kadın olmak umrunda değilmişcesine mesajınızı beğendiğine göre...
Söylenebilecek hiç bir yorum yok.
Adamın mesajında romantiklik yok. Bence seni kardeşi gibi görüyor öyle hissettimMerhaba, bazı üyelerin aşırı ağır konuşmaları, haksız asılsız astarsız iftira niteliğindeki ithamları ve saçma yapan yorumları sebebiyle konumun herhangi bir gelişmeye kadar kapatılmasını rica etmiştim.
Bazı gelişmeler var onları aktarmak istedim. Arkadaşlar, Artur eşinden BOŞANMIŞ. Yaklaşık 5 ay kadar önce.
Biraz geriye alayım; Arturla pek fazla konuşmadık bu ara. Arada bana çeşitli emojiler atıp hal hatır soran mesajları dışında pek konuşmamıştık. 1 haftadır arkadaşımın düğünü sebebiyle şehirdışındaydım.Facebook'a birkaç fotoğraf atmıştım, aynı gece geceyarısı bana mesaj atınca bir sohbet başlattım.bir şekilde konuyu aile hayatına, italyadaki yaşamına getirip,direk evli olup olmadıgını sordum laf arasında.
Yaklaşık 5 ay olmuş eşinden boşanalı.Eşi Almanmış. Çok fazla detaya girmedi ama aldatılma sebebiyle evliliğini hemen bitirdiğini, bunun çok gurur kırıcı oldugunu falan söyledi.Şu anda bekar bir şekilde hayatına mutlu olmaya çalışarak devam ediyormuş.
O gece 4 e kadar falan konuştuk. Ertesi gün kendisine düğünle ilgili tecrübelerimi, o şehirde yaşadıklarımı anlatmamı isteyip bir kaç da fotoğraf göndermemi istedi.
Yaşadığım şehre döndüğüm gün kendisine rehber misali uzun bir mesaj ve bir kaç da fotoğraf gönderdim.gönderdiklerim arasında o şehre özel bazı tatlı fotoğrafları vardı,<<bunları tatmalısın harikalar >> diyerek atmıştım.
o da bana <<bu yaz istanbul'a dönersem mutlaka >> dedi.
<<Fakat bu tatlılar X şehrinde>> diye cevap yolladığımda <<önemli değil oraya gideriz>> dedi.
Hemen ardından bana "istanbul'a dönersem seni yine arayıp görüşebilir miyim?" diye sordu.
Bilmiyorum, belki diyerek biraz yokuşa sürdüğümde bana triplenmeye başladı.
Konuşmanın sonuna doğru kendisinin bana yazdıkları şu şekilde; yanlış çevirme ya da anlama olmaması açısından direk ingilizce yazıyorum;
"I have traveled so many countries
I've known so many people
Boys and girls
But I believe that the friendship that I have established with you
Is particular
Is deep
And you've been to me like a true sister ... maybe that I've never had
With same "WiFi connection"
And for these reasons I think that you are not the first but the best.Remember my words
Maybe when You will sad. If you are happy I'm happy."
Burada yine kendisine bir kız kardeş gibi oldugumdan bahsediyor sanırım. Yine bir sister muhabbeti.Ardından karşılıklı iltifatlarla konuşmayı bitirdik.En son anneme selam falan söylediğini söyledi.
Ertesi gün whatsapp aramalarında gece 2 de beni aradığını gördüm.Sordugumda yanlışlıkla oldu falan dedi.Belki de öyledir.Uyumuşum ve ses kısıktı telefonun.
Bu gelişmeyi ilk sayfaya editleyeceğim arkadaşlar. Artur bekar, bu şekilde daha objektif yorumlar gelebilir sanırım artık.Yorumlarınızı bekliyorum.
Ayol sana yuva yıkan demelerine falan ben hiç anlam veremedim. Adamın sister ısrarına da bir anlam veremedim. İtalyan veya ürdünlü fark etmez, birini isteyen erkeğin her ne olursa olursun daha net davranacağını düşünüyorum. Ama çözemediğim bi romantizm de var hikayede. Ne olacağını ben de merak ettim doğrusu :)
Konu sahibi ne sabırlı insansın yemişler seni,şokla okudum.
Güncel gelişmelere gelince,ben bu adamın flörtöz bir adam olduğunu düşünüyorum.
Durmadan sister muhabbeti yapması da onunla birşeyler düşünme diye,medet umar ve dile getirirsen eee ben sister dediydim ama muhabbetine girecek. Bence kendini geri çekmesen bile sadece eğlenerek muhabbet et arkadaş olarak,ciddi beklentiye girersen üzülürsün.
İtalyani,almani,türkü hepsi ayni bu erkeklerin.
Tohumlarina tükürdüklerim
açık yazacağım 22 sayfayı okumadım, ilk mesajı ve eklediğiniz kısımları okudum.. adam aşık değil, Türkiyeye geldikçe takılacak birini arıyor gibi.. bunun yanında elinizi tutmasını, kolunu belinize dolamasını, kafanızı göğsüne yaslamanızı "kardeşlik" olarak algılamanıza şaşırdım çünkü gerçekten ultra bir saflık (iyi anlamda) gerekiyor bunu böyle düşünmek için.. her ne kadar kalbim buzlu desenizde aslında buz gibi hoşlanmışsınız siz bu arkadaştan ama okuduğum kadarıyla onun derdi sadece takılmak.. bir kere daha canınızı yakmayın derim naçizane..
İyi de türkiyeye geldikçe takılacak birini arasaydı en baştan flörtöz davranması gerekmez miydi?hiç sister muhabbeti yapmadan direk yürüme şeklinde. okudugunuzu net anlamamış olabilirsiniz zira, elimi tutup kolunu belime atması gibi hareketlerin kardeşlik dışına çıktıgını, bu durumda kafamın karıştıgını ve bende farklı etkiler bıraktıgını yazdım.sözleri, konuşmaları sen benim kardeşimsin modunda fakat bir aradayken yakın davranıyor temas anlamında.bilmiyorum takılmak isteseydi benden cok daha fazla seçeneği oldugunu düşünüyorum ya da açıkça benden hoşlandıgını söylemesi gerekmez miydi?bilmiyorum herşey çok karışık
sister muhabbeti yaparak yürümüş işte, aksine eğer bu şekilde yapmasa senin açından itici gelirdi o da bunu biliyor.. dikkat edersen İstanbul'a geleceği zamana kadar bir şey yazmamış, ne zaman ki 2 haftaya kadar gelecek o zaman yazmış sana.. şöyle düşün; adam ülke hakkında hiçbir şey bilmiyor, duydukları da hiç iç açıcı şeyler değil.. bunun yanında senin elini tutuyor, kolunu beline doluyor, öpüşmekten bahsediyor ve sen zerre kadar tepki vermiyorsun.. bu durumda başka opsiyonaları arayıp eldekini de kaçırır mıydı? senden hoşlandığını söylememesini de buna bağlıyorum zaten, muhtemelen senin ondan hoşlandığın gibi hoşlanmıyor senden.. büyük ihtimalle bu ülkeye gezmeye geldikçe arayacağı ve rahat davranabileceği birisin onun kafasında..
Jasse son durum nedir, arturdan var mi bi haberler??