- 11 Nisan 2007
- 3.075
- 2.392
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamin dugun fotolarini vs gordukten sonra evli olup olmadgi konusuyla ilgilenmeden sisterlık iliskinizi rahat rahat yasamssiniz. Hem suclu oldugunuzun farkindasiniz hem de kendinizi aklamaya calisiyosunuz. Adamin Turkiye tatilinde eglendigi siradan bir kiz gibi gozukuyosunuz burdan bakinca.
Öncelikle Arturla aramızda flört gibi bir durum kesinlikle yok. Ben onunla kesinlikle ilişki falan yaşamıyorum, bir hoşlanma,aşk, kapılma durumu da kesinlikle yok.En azından benden yok. Kendimi yokluyorum, evet bir etkilenme var.Ama bu hayranlık gibi daha çok. Çünkü çok nazik, kibar,sıcak ve sempatik biri. Bazı yazdıkalrı kafamı karıştırıyor diyorum ne düşüneceğimi de bilmiyorum.
Evli mi boşanmış mı olup olmadığını neden açık açık sormadığıma gelince; sonuçta özel hayat konusu hiç açılmadı hatta ben ona italyada neler yaptığını sordugumda direk anne babasını ve arkadaşlarını anlattı bana. O noktada evli misin diye üzerine soramadım.Sanki bana asılıyor da ondan soruyomuşum gibi bir ima yaratmak ne bileyim garip bir şekle sokmak istemedim aramızdaki abi kardeş eğlencesini.Sonuçta farklı bir kültür.yanlış anlayıp kırılabilir, herşeyin bir yolu yordamı var bana göre.Kaldı ki bir ilişki düşünmüyorum kendisiyle, o yüzden evli mi hala, boşandı mı diye çok merak etmedim o an.Belki yanlış belki doğru yaptım bilmiyorum.
Arkadaşlar, konuma cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Arada beni hiç tanımadığı halde saçma sapan yakıştırmalar yapan arkadaşlara da saygı duyuyorum.Aralarından bazılarının eskiden beri takip ettiğim beni de bildiklerini düşündüğüm insanlar olması ayrı üzücü.Neyse..Bazı yanlış anlamaları düzeltip biraz daha açıklayıcı olmak istiyorum.
Öncelikle Arturla aramızda flört gibi bir durum kesinlikle yok. Ben onunla kesinlikle ilişki falan yaşamıyorum, bir hoşlanma,aşk, kapılma durumu da kesinlikle yok.En azından benden yok. Kendimi yokluyorum, evet bir etkilenme var.Ama bu hayranlık gibi daha çok. Çünkü çok nazik, kibar,sıcak ve sempatik biri. Bazı yazdıkalrı kafamı karıştırıyor diyorum ne düşüneceğimi de bilmiyorum.
Ben burada kimden neden çekineyim ki?direk hoşlantı olsa bunu zaten en başta yazardım. Bazı arkadaşların kendini kaptırmışsın, kendinle yüzleş vs.yazması doğru değil bu yüzden.
Ben en baştan beri arkadaşça davrandım kendisine. Benim en başından beri Arturla bir ilişki yaşamak gibi bir fikrim olmadı. Hala da yok aslına bakarsanız. Buna manevi olarak hazır değilim zaten en başta.
Evli mi boşanmış mı olup olmadığını neden açık açık sormadığıma gelince; sonuçta özel hayat konusu hiç açılmadı hatta ben ona italyada neler yaptığını sordugumda direk anne babasını ve arkadaşlarını anlattı bana. O noktada evli misin diye üzerine soramadım.Sanki bana asılıyor da ondan soruyomuşum gibi bir ima yaratmak ne bileyim garip bir şekle sokmak istemedim aramızdaki abi kardeş eğlencesini.Sonuçta farklı bir kültür.yanlış anlayıp kırılabilir, herşeyin bir yolu yordamı var bana göre.Kaldı ki bir ilişki düşünmüyorum kendisiyle, o yüzden evli mi hala, boşandı mı diye çok merak etmedim o an.Belki yanlış belki doğru yaptım bilmiyorum.
Ama işte bu özellikle sonlara doğru gelişen konunun başında da yazdığım durumlar oluşunca bir daha da sorup öğrenme ortamı oluşturamadım.Bir şeylerin etik olmayabileceğinin farkında olduğum için buraya konu açıp sizlerden fikir almak istedim.
Şu abilik kardeşlik olayını bence bir bırakın. Elin oğlu nereden sizin kardeşiniz veya abiniz oluyor? Şunun şurasında bikaç aydır vakit geçiriyorsunuz Allah aşkına. Yılların dostluğu var arada sanki. El ele tutuşmalar, sarılmalar, öpmeler, sürekli görüşmeler havada uçuşuyor... Siz adını, hoşlantı\sevgi\flört koymadınız diye yüksek ihtimalle evli bir adamla yaptığınız bu flört hareketleri başka bişey mi oluyor?
Bu soruyu sorduysa sister dan bahsetmesin daha. İnsan kardeş gibi gördüğü birine böyle bir şey sorabilir mi ? Yabancılar bazı konularda bizden daha muhafazakarlar bu adamın niyeti belli.türkiyede biz seninle sevgili olsak ve ben seni dudağından öpsem müslüman halkın tepkisi ne olur?
şöyle bir gerçek var yabancı erkekler türk kızlarına çekici geliyor. Bu adamlar ister evli olsun ister bekar olsun ister 20 yaşında ister 50 yaşında olsun. bunun en önemli sebebi; çok nazik, anlayışlı ve kadına değer veren adamlar bunlar. biz bu adamların yaptığını bir türk erkeğinden görsek benim için ölücek galiba deriz. bu yüzden baya zayıflıyoruz karşılarında.
benim sana bir sorum var, önceki sayfalarda varsa göremedim kusura bakma. adam gittikten sonra yazdı mı, arayıp sordu mu?
Sana bunca özel soruyu soran adama ozeli diye evli olup olmadigini sormaman tuhaf değilmi.
Kendini bekar olduguna inandirmaya calisiyor gibi gozukuyorsun.
İşim gereği günün uzunca zamanını yabancılarla geçiriyorum senelerdir. Sister ayağına yatarak kızlara yaklaşmak her kültürde ülkede aynı...
o kadar çok milletten adam tanıdım ki... bence en tehlikelileri İtalyanlar. Bir kere yakışıklı kibar ve coollar... ancak çoğu erkek gibi akılları malum yerlerinde... ve kadınlara karşı cazibelerini kullanmayı istediklerini almayı çok iyi bilirler... ama bunun yanında da İtalyanlar da aynı bizim gibi aile kavramına değer veren insanlardır.
Tavsiyem şu.... sormak ayıp değil, evli olup olmadığını öğren, annesini babasını kardeşlerini sor mesela.... dediğim gibi İtalyanlar da aynı bizim gibi aile kültürüne aile bağlılıklarına değer veren insanlardır.
Beni en çok rahatsız eden durum sana ev adresini vermemiş olması...
Yoksa Facebook dediğin nedir ki devlet dairesinden alınmış resmi belge mi elbette adam karısını aldatmayı kafaya koyduysa fotoğraflarını siler...
Kusura bakma ama gerçekten Bu zamana kadar zaten sormuş olman gerekiyordu .peki bunu nasıl sormalıyım?
daha önce italyadaki hayatını sordugumda anne babaıs ve arkadaşlarını anlatmıştı.şu an geri döndü kendisi.ne yapmamı önerirsiniz?