Uzun bir aradan sonra,garip bir hikayeyle döndü Jasse

Peki ben yanlış mı düşünüyorum size göre?Amacı nedir tam olarak? Bana baştan sürekli sister muhabbeti yapan kendisi.Abi kardeş gibi konuşmalar vs. Nasıl konuyu açmalıyım ne demeliyim peki?Çünkü cidden salak durumuna düşmek istemiyorum

İnanmayabilirsiniz belki ama kesinlikle es geçtik. Konuştugumuz konular devamlı din, kültür, müzik, spor vb.
Bilerek konuyu açmışsın kılıfını da uydurmuşsun derken ne demek istiyorsunuz tam olarak?

O Türk kültürü ile ilgili bir şey sorduğunda siz de direkt İtalyan erkekleri ile ilgili sorulara boğun onu. Merak etmeyin yadırgamaz, ünleri Türkiye'den Polonya'ya uzanır. Sizin için de çapkın derler hiç yabancı sevgilin oldu mu daha önce gibisinden konuya gir sonra direkt evli misin sevgilin var mı diyebilirsin bunda bir şey yok.
Amacını ancak medeni durumunu öğrendikten sonra anlayabilirsin zaten.

inanın birazcık bile bu tarz bi konu aramızda geçse belki de sorardım.ama işte son gece belki de sormalıydım.dediğim gibi bazen kafamı karıştırsa da abim gibi görüyorum onu.bunu bozmak istemedim.Ama bu şekilde de böyle samimi devam edemem.teşekkür ederim yorumlarınız için ,mutlaka sormalıyım bi şekilde.

sanırım denemem şu an, çünkü bir ilişki istemiyorum.erkeklere güvenim de yok.

Hımm ben size sarılmasının sizi rahatsız etmemesinden yada öpmesinin kendi kültüründe bu şekilde olabilir diyerek izin vermenizden, evli olduğunu görünce eşinin kim olduğuna bakıp bir kaç ay sonra sildiğini resimlerini kaldırdığını görmenizden (ki kontrol gerektirir bu durum ) yanlış anlamışım. İlginiz var zannetmiştim.

Siz sanırım ince düşünebilen ama neden ben bu adamın evlilik durumunu merak ediyorum diye düşünemeyenlerdensiniz. Oysaki yalnızca arkadaşlık niyetiyle arkadaş olsanız bu şekilde hissetmezdiniz. Evli olsa da bekar olsa da arkadaşlık etmenin bir sakıncası yok.tüm dünya ülkelerinde bu böyle şaşıracaksınız Türkiye'de bile böyle

Ve birde biz seninle sevgili olsak aynı evde yaşamıydık sorusu yerine Türkiye'de bir kadın ve erkek evlenmeden birlikte yaşayabiliyor mu sorusu daha masum bir soru olurdu belki de Artur un arkadaşlık ötesi bir beklentisi var.

Neyseki sizin cevabınız belli erkeklere güvenmiyorum arkadaşlarımın bile düzenli olarak profillerini stalking yapıp kontrol ederim evli mi bekar mı evliyse fotolar silinmiş mi ayrıldığı eşiyle hala arkadaş mı

İtalyaya gitmiştim bana erkekleri biraz çapkın geliyor ne yalan söyleyeyim
göz kırpmalar herkese gülümsemeler filan
ama adamların mizacı o yani:)
bence senin etkilendiğini farkettikçe üstüne gelmiş
uğraşma düşünme derim

Bu kadar kasmana gerek yok, hoşlansam hoşlanıyorum herifçioğlundan diye yazarım açık açık merak etme.onu abim gibi görüyorum şu an duygusal bir şeyim yok ama bana böyle sıcak ve ilgili davrandıkça kafamı karıştırıyor diyorum.Konu hassas diyorum, bu arada dobra bir insanım neyse o yazarım.
evli olup olmaması bunun belirsizliği gibi ayrıntısını buraya yazmayadabilirdim senin düşündüğün tarzda bir insan olsam.Bu bir.
İkincisi adam bana senle sevgili olsak seni öpsem halkın tepkisi ne olur diye sordu, diğer soruyu tam da senin ikinci yazdıgın şekilde sordu zaten daha dikkatli okuyun demiştim başta.
ben meraklı bir insanım, arkadaşlarımı eski sevgililerimi yeni tanıştıklarımın profillerine bakarım arada sırada.buna da aşırı anlam yüklemeyenlerdenim.

İnanmayabilirsiniz belki ama kesinlikle es geçtik. Konuştugumuz konular devamlı din, kültür, müzik, spor vb.
Bilerek konuyu açmışsın kılıfını da uydurmuşsun derken ne demek istiyorsunuz tam olarak?

Sanki ikiniz de flörtten hoşlanıp, bu evlilik konusundan bilerek söz etmemişsiniz ki, keyfiniz bozulmasın. O hiç ben evliyim demediği için sen suçu sadece ona atmaya çalışmışsın gibi geldi. Ama hiç söylemedi ki deyip kendi duygularına ve mesafe koymayışına bahane bulmuşsun gibi. Sen onun evli olduğunu faceden gördüysen ve iki farklı kültür arasındaki öpüşmeye varıncaya kadar konular konuşulduysa, o sana sarılıp yakın davranırken bunu da konuşmalıydınız bence etik olarak. Onun eşi olduğunu biliyordun çünkü. Evli olduğunu biliyorsan bizim toplumda evli erkekler bu kadar samimi olmazlar diyebilmeliydin. Bence adamdan hoşlandın ve ayrılmış olmasını umdun, bu yüzden de samimiyetine de izin verdin, bunu kendine itiraf etmek istemediğin için de onun aşırılığı mı acaba diye düşündün. Benim teorim bu :)

o zaman ben de bir sorun var galiba.kendimi yokladığımda evet etkileniyorum böyle sıcak ve ilgili davrandıkça diyorum ama bu kesinlikle bir hoşlanma değil.duygusal bir şey hissetmiyorum ona karşı. Belki de bir hayranlık bu bilmiyorum.Ama duygusal bir şey hissetsem bunu yazardım zaten burada anonimiz neden gizlemeye ihtiyaç duyayım ki..
İnanın o geceki sorularını daha önce sormuş olsaydı, yani o konular son gece değil de daha önce açılmış olsa şu an daha farklı bir tutum içerisinde olabilirdim.Dediğim gibi son geceye kadar konuştugumuz şeyler siyaset,kültür,yemekler,müzik, ve din ekseninde döndü.

Ben sizinle değildim elbette, yanılıyor olabilirim, sadece yazdıklarından yola çıkarak yorumumu yapıyorum. Ancak adama karşı dediğin gibi en azından bir hayranlığın var, hoşlanma değilse bile... Çünkü yazarken pozitif bir anlatımın var adama karşı, hoşlanmadığın biri olsa bu adam ne biçim sorular sordu, facebookta evli görünüyor, samimiyetin sınırını aşmadı mı sanki derdin en azından diye düşünüyorum. En azından bu kadar üst üste görüşmezdiniz başka biri olsa, bana ne bir kere ağırladım yeter derdin.
Aynı şekilde onun da sorularının tavırlarının çok saf,çok masum olduğunu düşünmüyorum, şu zamanda ülke ülke gezen adam ay sizde şu nasıl, ay sizde bu nasıl diye sormaz, ortalama bir genel kültürü olur. Bu konuşmalar internet öncesi zamanlarda , ilk defa yurtdışına çıkan gençlerin muhabbetine benziyor bence. O da biraz seni test eden sorular sormuş, muhabbetler açmış bence, zarf atmış yani :)

Bu kadar kasmaya gerek yok derken ne için kasıldığımı düşündünüz? Beni kasıcak bir durum yok....Fikirlerimi neden adamdan hoşlandığını düşündüğümü yazdıklarınızdan net örneklerle açıkladım. Bu sebepten böyle düşünmüştüm dedim ki konuyu benim gibi görenlere hoşlanmıyorum belki hayranlık diyerek toparlamaya çalışan sizsiniz...

Acık acık yazamazsınız acık sözlü dobra bir insan olduğunuzu düşünmüyorum çünkü dobralık evlilik fotolarını gördüğünüz adama evli misiniz diyememeniz sebebiyle sister diyo bana nasılsa daha yakınlaşayım onların kültüründe böyledir diye düşünüp öpmelere varıcak bir samimiyete varan ancak hala evli bir adamla bunları yaşamış olmanız ihtimalini görmeyende sizsiniz..

birde hoşlanmıyorum ama erkeklere güvenmiyorum ama hayran olabilirim ama bana karşı sıcak olması kafamı karıstırıyor ama... diyorsunuz belirsizliğinizi görün lütfen.

Başkalarını tabii ki stalklayabilirsiniz.bu konuya anlam yüklemedim yalnızca birkaç ay sonra tekrar dönüp evlilik fotolarını eski eşini dahi kontrol etmeniz fazlasıyla bu adamla ilgili olduğunuz kanısını uyandırıyor.

Şimdi iki seçenek konunuzla ilgili,

1 Eger hoşlanmıyorum kesinlikle arkadaşız diyorsanız size ne evli olup olmamasından...tekrar ediyorum arkadaşlık Türkiye dahil tüm dünya ülkelerinde kabul görür belli sınırlar çerçevesinde.evli olsa da olmasa da sıkıntı olmaz.

2 Eğer Hoşlanıyorum hayranım diyorsanız evli olduğunu görmenize rağmen boşanıp boşanmadığını öğrenmeden bu şekilde belkide evli bir erkekten bir beklenti umuyorsanız cidden çok hassas bir konuymuş ...

BİR KADIN OLARAK BU MANTIKTA EVLİ İNSANLARA YAKINLIK DUYAN KADINLARIN VARLIĞINDAN UTANIYORUM.

anlamıyorum, madem öyle bir hakka girmekten çok korkuyorsunuz neden sormadınız?

Ilginiz varsa direkt sorun ama akdeniz erkekleri biraz ilginc, evli degil sanirsiniz, ama evli cikarlar.
Ozellikle Ispanyol ve Italyan erkekleri capkin oluyorlar biraz haberiniz olsun. Yillar once pesimden kuyruk gibi dolanan bir ispanyol arkadasi sokak ortasinda sevgilisi ile elele tutusurken gordum:)) beni gorunce pat diye elini birakti kizin:)) sevgilisi oldugundan haberim bile yoktu.

Onlarda bir laf var " karnim doydu diye menuye bakmayacak miyim" diye. O yuzden dikkat et derim!

Adam resmen sana asılıyor senin kültürünü öğrenmek istiyor kardeşiz diyerek bastırıyor gelecek tepkiyi
Bu adam ya boşandı veya eşiyle araları açık bir liman aradi
Adres vermedi burda da bir şüphe var benim aklıma evli ki vermedi eşiyle ayrılınca baska eve geçince verecek hediyeyi
Ve yazmaması dikkatimi çekti ben engelle yoluna bak derim kötü kadın olma (biten evliliğe denk gelmiş olabilirsin ama insanlar böyle dusunmez üzgünüm)

evli olup olmadigini sormamaniz cok sacma olmus bu 1.
evet italyanlar ozellikle guney italyadakiler gayet sirnasik samimi olur, yolda kizlara laf atana bile rastlarsiniz.
bn yillarca yabancilarla calistim yurtdisinda egitim aldim yabanci biriyle evliyim,adam sizden hoslanmis ve iyi de vakit gecirmis,eger evliyse ve karisi bu aranizdaki muhabbeti ogrenirse sizi gercekten bi turk kadini gibi yolar ona gore davranin
italyan kadinlar kiskanctir.

Adamın evli olup olmadığını sorman 10 saniyeni almazdı. Dans edecek, öpüşme muhabbetine girecek, sürekli görüşecek samimiyetiniz var ama medeni durumunu sormaya yok. Üstelik fotoğrafları da görmüşsünüz yani. Onlarda böyle demek ki diye bir şey yok. İtalyanlar da eşlerine sadık olmak zorunda. Aranızdaki mesafeyi onun yaşam tarzı değil, senin yaşam tarzın belirlemeli.

Basta sunu soyleyim acayip akici bi dille yazmissin heycanla okudum sonunda ne cikcak diye
Bide okuyunca seni merak ettim cok sempatik geldin bana
Konuya gelince sana hak veriyorum eger evlimisin diye hic ozel hayat konusu acilmamisken sorsan hani kezban gibi olcak sanki adamin sana asildigini ima ediyo gibi yani bulandirmis olucalsin burda hemfikiriz ama birlikte bir cok kez vakit gecirmissiniz birazda sen anlat diyebilirdin aileni neler yaptigini filan sorup arada evli olup ol adigini anlayacak bi soru sorabilirdin bana biraz evli ol.adigina inanmak istedin gibi geldi hani olumsuz bi gercegi duyup buyu bozulsun istemedin belkide..
Sonucta karsindaki insana guvenmen cok zor bambaska bi kultur aradaki mesafeler vs..anca seni bir kez daha hayal kirikligina ugratir yerinde olsam bir kez daha uzulmemek icin temkinli olurum geri dururum cunku bir iliski baslayacak olsada yurumesi cok zor mesakatli olur o kesin
Bi kere ayrildi mi seni kandirip sadece takilmak istanbula geldikce yalniz kalmayip his vakit gecirmek sonra da gercek hayatina geri mi donmek istiyo bunu hic emin olup guvenerek ogrenemezsin
Belki hersey yalan uzerine gelisecek
Ikincisi onlarin kulturu onun hayata bakisiyla seninki farkli olacagi icin onu her konuda yanlis anlamaya musait olacaksin
Ucuncusu mesafeler aileler yasanilan ulke bambaska ve butuesmek emek ve ozveri isteyecek surekli baska baska seylerin mucadelesi olucak sen zaten yorgun ve kirgin bi kalbe sahipsin
Ne biliyim kisaca bu isin seni uzecegini dusunuyorum ben

Tatlım o kadar gezdın tozdun adamla dönüpte ya senın eşinle fotolar vardı noldu onlar elı değilmiydin sen diye soramadın mı ?
Göz görmeyınce gönül katlanır mı oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…