Üzgünüm

Kız gidip yatağına mı gireceğim demiş? Bence sizde çok ilginçsiniz..
Yazmayacağım dedim ama dayanamadım.

bu dediğinize kendiniz inanıyor musunuz acaba merak ediyorum. konu sahibi üzgünüm yazmış neden acaba? eskiden sevdiği adam evli oldugu için. zaten amacı arkadaş olmak değil. adam da o kadar arkadaş canlısıyla bir akşam evine yemeğe çağırır karısıyla ağırlar bu eski arkadaşı da.

Herkese Merhaba,

2 gündür, çok canım sıkkın, eski sevdiğim kişi ile 4 senedir görüşmüyorduk. Taa ki düne kadar,Numarasını unutmamıştım rehberime ekledim ve whatsap'tan msj attım tabi ki doğal olarak tanıma dı hattım değişti çünkü,
Sonra profil resmim den tanıdı ve biz konuşmaya başladık, aradı filan iyi hoş sohbet bana dediği şu ben geçen sene evlendim dedi tabi bende surat filan düştü ve eşi de hamileymiş doğumuna 2 ay kalmış.bugünde yazdı bana napıyorsun diye aradı, müsait bir zamanın da görüşelim dedi.
sizde ne yapmalıyım görüşsem mi, görüşmesem mi bilemedim açıkçası.
Evli ve bebek bekleyen bi babadan ne gibi bi beklentiniz var acaba . Ay inanilir gibi degilsiniz Allah akil fikir versin bide gorusmeli miyim diye dusunuyosunuz. Cok sey soylemek istiyorum aslinda size ama kurallar malum

İnsanları kafanızda kodluyorsunuz ya ben buna sinir oluyorum işte. Gerçekten sinir oluyorum.
Herkesin yaşam tarzı kendine..
Adam gel haremime katıl mı diyor??

sen adamın karısı rahat , adam da arkadaşça görüşmek istiyor derken kodlamış olmuyorsun yani :) oldu o zaman. herkesin düşüncesi de kendine ee o zaman neden mesajımı alıntılıyorsun ayıp diyorsun bu kadar saygılıysan

Herkese Merhaba,

2 gündür, çok canım sıkkın, eski sevdiğim kişi ile 4 senedir görüşmüyorduk. Taa ki düne kadar,Numarasını unutmamıştım rehberime ekledim ve whatsap'tan msj attım tabi ki doğal olarak tanıma dı hattım değişti çünkü,
Sonra profil resmim den tanıdı ve biz konuşmaya başladık, aradı filan iyi hoş sohbet bana dediği şu ben geçen sene evlendim dedi tabi bende surat filan düştü ve eşi de hamileymiş doğumuna 2 ay kalmış.bugünde yazdı bana napıyorsun diye aradı, müsait bir zamanın da görüşelim dedi.
sizde ne yapmalıyım görüşsem mi, görüşmesem mi bilemedim açıkçası.
bu nasıl bir soru görüşsem mi görüşmesem mi diye..:KK67::KK67::KK67:

Karakterli insanlarsa o duygular tekrar canlanmaz .. Yurt dışında pek çok örneği var fakat, bizim ülkemiz de kaybetme korkusu o kadar hat safhada ki, insanlar eşlerine güveni yitirdi.. Bunun sorumlusu da gene bizlerin karakterlerinde ki problem, yetişme tarzımız, çevremizde ki insanlardan çok fazla etkilenişimizden kaynaklı.
Bunu söyler bir daha da bir şey yazmam.

Tatlım kusura bakma ama sen ya çok iyi niyetlisin ya çok safsın.
Karakterle duygunun alakası yoktur.
İnsanın bilinçaltına attığı duygular kendi kontrolu olmadan bilince geçer buna engel de olamazsın kontrol de edemezsin.
İkisinin de kötü niyeti olmayabilir evet ama dediğim gibi bu arkadaşlık sürekli devam ederse muhakkak içselleştirdikleri duygular zıplayacaktır.
Herkesi kendin gibi görme.

Evli ve bebek bekleyen bi babadan ne gibi bi beklentiniz var acaba . Ay inanilir gibi degilsiniz Allah akil fikir versin bide gorusmeli miyim diye dusunuyosunuz. Cok sey soylemek istiyorum aslinda size ama kurallar malum

dur bekle şimdi avukatı sana gerekli açıklamayı yapar.. arkadaşça görüşmek istiyorlarmış ikisi konunun başka bir yerinde belirttiyse bilemiyorum da ben görmedim.

bu dediğinize kendiniz inanıyor musunuz acaba merak ediyorum. konu sahibi üzgünüm yazmış neden acaba? eskiden sevdiği adam evli oldugu için. zaten amacı arkadaş olmak değil. adam da o kadar arkadaş canlısıyla bir akşam evine yemeğe çağırır karısıyla ağırlar bu eski arkadaşı da.

Konu sahibi beni ilgilendirmiyor.. Ben insanların kafasında oluşan yanlışları düzeltmeye çalışıyorum fakat;
Mantığını kullanmayı reddeden biriyle tartışmaya girmek, bir cesede ilaç tedavisi uygulamaya benziyor..

Tatlım kusura bakma ama sen ya çok iyi niyetlisin ya çok safsın.
Karakterle duygunun alakası yoktur.
İnsanın bilinçaltına attığı duygular kendi kontrolu olmadan bilince geçer buna engel de olamazsın kontrol de edemezsin.
İkisinin de kötü niyeti olmayabilir evet ama dediğim gibi bu arkadaşlık sürekli devam ederse muhakkak içselleştirdikleri duygular zıplayacaktır.
Herkesi kendin gibi görme.

Karakteri düzgünse insanın, duygularını baskılamayı da bilir.

yani iyi de ben eşini boşa gel demiyorum ki. eski günlerin hatrına 1 kere görüşülebilir :KK43:
Evleneceğiniz kişide umarım size böyle bir durumla gelir de siz de dersiniz ki eski günlerin hatrına görüşün ne olcak ..

4 yıl sonra ne diye adamı eklediniz konuşmak için çok mu canınız sıkıldı ya da çok mu boş zamanınız vardı,bir insan birini seviyorsa 4 yıl beklemez aramak için,sevmiyorsa da rahatsız etmemek için eklemez..

İkinizde birbirinizden betersiniz..:KK20::KK20::KK20:

Sen yuva yıkansın desem sorun olmayacaktı ama değil mi?
Neden başka düşüncelere bu kadar kapalısınız !
İlla sizin düşündüğünüz gibi olacak her şey. Diğer türlüsü olamaz..

Duygularını baskılamasını gerektirecek bir duruma da girmez o zaman karakterli insan. Ayrıca eski sevgiliyle evli birinin görüşmesi ne kadar etik ..

Severek ayrılmamışsa, duygularının bittiğinden eminse ve bu kişiyle sevgili olmadan önce de bir dostluğu varsa..
Etik? Etik kelimesi nedir? Tabu mu?? Kendini tabulara hapis etmek ne kadar etik peki?

Konu sahibi beni ilgilendirmiyor.. Ben insanların kafasında oluşan yanlışları düzeltmeye çalışıyorum fakat;
Mantığını kullanmayı reddeden biriyle tartışmaya girmek, bir cesede ilaç tedavisi uygulamaya benziyor..
Öncelikle insanların kafalarındaki yanlışları düzeltmek size düşmez. Hem neye göre, kime göre yanlış? Yanlış olduğu kanısına nasıl varabiliyorsunuz?

Eşim eski sevgilisiyle görüşür, ben de görüşürüm ama bu genelde birlikte olduğumuz ortamlarda olur. Ki ben tanımıyorken onlar ilişkilerini arkadaşlık aşamasına taşımışlardı. Şu saatten sonra başka bir eski sevgili ortaya çıkıverse eşim de gidip görüşse beynini dağıtırım, hele ki gizli görüşse boşanma sebebidir benim için. Ben de eşime güvenirim ancak sınır denen bir şey var. Enayilik etmenin anlamı yok.

Kız gidip yatağına mı gireceğim demiş? Bence sizde çok ilginçsiniz..
Yazmayacağım dedim ama dayanamadım.
ya bırakın Allah aşkına. kız evli olduğunu öğrendiğinde yüzünün düştüğünü söylüyo başlığı üzgünüm diye atıyo sonra da arkadaş olarak görüşsem ne olacak ki modu..
evli erkeklerle ilişki yaşayabilecek kişiliğe sahip olanlar böyle düşünebilir ve böyle davranabilir..

ya bırakın Allah aşkına. kız evli olduğunu öğrendiğinde yüzünün düştüğünü söylüyo başlığı üzgünüm diye atıyo sonra da arkadaş olarak görüşsem ne olacak ki modu..
evli erkeklerle ilişki yaşayabilecek kişiliğe sahip olanlar böyle düşünebilir ve böyle davranabilir..

Edep yahu !! Ben evli bir kadınım ! İnsanın zihninde ne varsa, dünyayı öyle görüyor.

X