Üzerimden tır mı geçtı aşı mı oldum anlamadım

benim sadece kolum ağrıdı. ilkinde çok hafif ateş olmuştu ama ateş dediğim 37.2 falan :)
genelde vücut isim hep 36.5 olduğundan bana biraz fazla gelmişti.
Kol agrisinin gozunu seveyim mide bulanmasin
Bebegim olmasa ben de uyurdum da iste bebis olunca

Ben bogazim sismisken gittim bi de aşı oldum dün şu an bogazim inmiş ama oksuruk halsizlik ve ishal var bedensel olarak cok kotu degilim ama hastaligin ustune olunca biraz sarsti

Sordular tavuk ya da konserve yedin mi diye yok dedim bir crp degerlerine bakalim dediler sorun cikmadi

Ay zona mi off o daha kotu cok gecmis olsun ikinize de

Aa neden bayildiniz hizli enjekte ettikleri icin mi acaba

Ben bir bardak soguk su icsem midemi usutur kusarim cok ama cok hassasim ama sezaryen oldugumda doktor ne kadar guclu bunyen var oyle hemen kalktin demisti neye gore guclu neye gore hassas bilmiyorum bugun ayaklandim ancak

Asi olup çok yan etki yaşayanlar hafif geçirir diyorlar ama arkadaşım asi oldu işe geldi hicbir yan etki yaşamadı. Ayni arkadaşım yeni corona oldu hastalıktan yürüyemiyor bile su an.
Babam da korona oldu yilbasinda o biraz zor atlatti aşı oldu ikinci dozunda o da 2 gun yatti

Eminim cunku asi oncesi bir yere gitmedim evdeydim esim de yillik izindeydi evdeydik hep

Esim ile ben covid gecirdik bi kac once ben ayakta nezle gibi atlattim ,esim ölumden döndu.Asimizi olduk biontech,ben yan etki yasamadim.Esim iki seksen yatti kusma isal ,vucutta agri yanma,bir nevi agir gecti.Evet asi sonrasi fragman !

kızkardeşim oldu ama birkaç gün serum yedi

Dogru bir yakinim2 doz asili mesela agir geciriyordu ne oldu bilmiyorum sonra atlatti galiba

Ay oyle olmam umarim ben de cok gecmis olsun kardesinize de polisimize askerimize bir sey olmasin biz evdeyiz yatariz onlar iyi olsun

Yarin 1 hafta olacak bugun bir tik iyiyim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…