- 24 Aralık 2014
- 5.044
- 6.774
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Kol agrisinin gozunu seveyim mide bulanmasinbenim sadece kolum ağrıdı. ilkinde çok hafif ateş olmuştu ama ateş dediğim 37.2 falan :)
genelde vücut isim hep 36.5 olduğundan bana biraz fazla gelmişti.
Bebegim olmasa ben de uyurdum da iste bebis oluncaİlk dozda sadece kolum ağrıdı bir gün.
İkincide kolum ağrımadı ama bir uyku bastırdı sormayın. 14 saate yakın uyumuşum.Gece uykusu hariç, öğleden sonra yatmıştım.
Valla entübe olmaktan evladır diyorum kızlar.
Cok gecmis olsun test yaptirdiniz mi pekiBen 1. Dozu olduğum halde bildiğiniz covidim şu an bu gün 3. Günüm anca elim kolum kalkıyor inanın ilk gün kışlık pijamalarla uyudum üşümekten titremekten kendime gelemedim öksürük halsizlik ayağa kalkamıyordum
Ben bogazim sismisken gittim bi de aşı oldum dün şu an bogazim inmiş ama oksuruk halsizlik ve ishal var bedensel olarak cok kotu degilim ama hastaligin ustune olunca biraz sarstiAyın 10 unda 2.dozu oldum biontech ilk dozda bas agrisi halsizlik olmustu.Bunda ise ishal mide bulantisi kusma bas agrisi ateş oldu acile gittim defalarca serum yedim aşıdan diyip durdular.Kusmaktan içim dışıma çıkti sadece 3 4 saat kusmadan durabiliyorum serumun etkisi gecince yine ayniyim benim gibi olan var mi nasil gecti ne kadar suruyor yan etki bebegimle bile ilgilenemiyorum şimdi eşim işe gitti tekrar bulanti başlarsa bebeğimle nasil ilgilenecegimi bilmiyorum ben mi fazla hassasim yoksa normal mi bu yasadiklarim ? Aşı karşıtı bir insan asla olmadım olmayanlara da çok kiziyorum ama kusmaktan bitap dusunce kendimi sorgulamaya basladim
Sordular tavuk ya da konserve yedin mi diye yok dedim bir crp degerlerine bakalim dediler sorun cikmadiAşıların yan etkileri çok kişisel.Ailemden 3 kişi biontech oldu her iki dozda da hiçbir yan etki olmadı.Annem babam 2 doz sinovac 1 doz biontech oldu her ikisi de ikinci dozdan sonra baş ağrısı yaşadı.Ben 2 sinovac oldum.ilk dozda üşüme titreme baş ağrısı uyku (kesintisiz 16 saat) ertesi gün ishal yaşadım ikinci doz hiç kendini hissettirmedi bile çok iyiydim.
Bu arada hiç bu kadar uzun süre yan etki yasayanı duymadım 3 gün diyorlar Max yan etki süresi.Denk gelmiştir belki aşıya.Bu kadar uzun süreli ve inatçı ishal_kusmayi yaşadığımda zehirlenmiş çıkmıştım ben .Üstelik 3 kişi birlikte yediğimiz ve o dakika pişen zeytinyağlı biber dolmasından sadece ben zehirlendimAynı tencerede pişmiş biberlerden sadece biri bile bakteri üretebiliyormus.Tahlil verin bence.
Ay zona mi off o daha kotu cok gecmis olsun ikinize deİlk dozda kolum ilk iki gün milim hareket edemedi, sanki üzerine beton dökülmüş gibiydi.
İkinci dozu birkaç gün önce oldum, kolumda hafif kas ağrısı var, 3 gündür 38 civarı ateşim kırgınlık hapşırık tıksırık mevcut.
Babam ise zona oldu aşıdan sonra, çok görülen bir yan etki imiş.
O sebeple şükrediyorum zona gibi bir illete çevirmediği için.
Aa neden bayildiniz hizli enjekte ettikleri icin mi acabaBen 1. dozda bayıldım aşıdan 5 dk sonra. Tansiyonum düştü 3-4 gün kol ağrısı yaptı. Geçen gün 2.doz oldum onda da 2 gün kolum ağrıdı, mide bulantısı hissi ve halsizlik yaptı. Şu an gayet iyiyim. Bünyeden bünyeye değişiyor
Belki de kan tuttu ya da igne fobisi vardiBizim işyerinden bir abimiz zatürre aşısından sonra bayılmış kendi anlattıİri yarı, sporla uğraşan bayağı atletik bir adamdır ama yayılıp kalmış hemşireler sedyeye uzatmışlar Kendine gelince de kalk git demişler
Insallah bir sorun yasamazsinizİlk aşım bionteck sadece biraz ilk gün kolumda ağrı oldu.ikinciyi (bionteck) bugün olucam inşallah bı sıkıntı olmaz arasi 1.5 ay oldu endişeliyim biraz.
Ben bir bardak soguk su icsem midemi usutur kusarim cok ama cok hassasim ama sezaryen oldugumda doktor ne kadar guclu bunyen var oyle hemen kalktin demisti neye gore guclu neye gore hassas bilmiyorum bugun ayaklandim ancakBenim normalde aşırı hassas bünyem var
Ağrı esigim düşüktür.
Ama nedense iki doz biontech oldum
İkisinde de hiç ağrım olmadi.
Kardeşim esim hepsi ağrıdan duramadi.
Bunyeden bünyeye değişiyor demekki.
Hayırlısı olsunO da b
O da risk degil mi ya sizin karariniz tabii de
Ben de oyle diyip avunuyorum artikBen aşı olmadan korona oldum farketmedim bile hastalığı, aşı da da hiç yan etkisi olmadı.
Siz demek ki korona olsaydınız misliyle agir gecirecektiniz.
Babam da korona oldu yilbasinda o biraz zor atlatti aşı oldu ikinci dozunda o da 2 gun yattiAsi olup çok yan etki yaşayanlar hafif geçirir diyorlar ama arkadaşım asi oldu işe geldi hicbir yan etki yaşamadı. Ayni arkadaşım yeni corona oldu hastalıktan yürüyemiyor bile su an.
Eminim cunku asi oncesi bir yere gitmedim evdeydim esim de yillik izindeydi evdeydik hepAşıdan olduğuna emin misiniz?
İshal kusma bu yaz salgın gibi, fazla görülüyor, bir yerden hastalık kaptınız belki de.
Ben de aşı sonrası çok hasta oldum sizin gibi, ama eşimden bulaştı, aşının yan etkisini anlayamadım bile hastalıktan.
kızkardeşim oldu ama birkaç gün serum yediAyın 10 unda 2.dozu oldum biontech ilk dozda bas agrisi halsizlik olmustu.Bunda ise ishal mide bulantisi kusma bas agrisi ateş oldu acile gittim defalarca serum yedim aşıdan diyip durdular.Kusmaktan içim dışıma çıkti sadece 3 4 saat kusmadan durabiliyorum serumun etkisi gecince yine ayniyim benim gibi olan var mi nasil gecti ne kadar suruyor yan etki bebegimle bile ilgilenemiyorum şimdi eşim işe gitti tekrar bulanti başlarsa bebeğimle nasil ilgilenecegimi bilmiyorum ben mi fazla hassasim yoksa normal mi bu yasadiklarim ? Aşı karşıtı bir insan asla olmadım olmayanlara da çok kiziyorum ama kusmaktan bitap dusunce kendimi sorgulamaya basladim
Dogru bir yakinim2 doz asili mesela agir geciriyordu ne oldu bilmiyorum sonra atlatti galibaEe bence bu kisinin bunyesiyle alakali. Asi olup korona olup olende var dirilende.. felc kalanda.. ve bu is yasa bakmiyor..bende hic bisey olmadi diyende var.. herkes her hastaligi ayni gecirmiyor.. asi olsanda olmasanda korona olup yataklara dusme ihtimalin var gerek asiyla gerek koronayla… hepsi Korkunc
Ay oyle olmam umarim ben de cok gecmis olsun kardesinize de polisimize askerimize bir sey olmasin biz evdeyiz yatariz onlar iyi olsunBen ilk dozu olduğumda ses kısıklığı halsizlik olmuştu ikinci dozda sadece ikinci gün kol ağrısı yaptı bitti ama erkek kardeşim polis o ilk dozu olduğumda bişey olmadı ama ikinci dozdan sonra sürekli hastenelik oldu ve ne tür bı hastalik olduğumda bilinmedi tam iki ay boyunca yüksek ateş kusma sikayeti ile hastanede üç günde kendine gelip eve cikariliyo iki gün sonra tekrar hastalanıp acilde yatış yapiliyodu en son Ankara'ya geldi bı doktora oda bişey bulamadi ama ondan sonra hastalanması Allah'a sukur
Yarin 1 hafta olacak bugun bir tik iyiyim ben deGeçmiş olsun. Bende 2. doz biontech aşısında çok kötü oldum. Üstelik aşı vurulduğumun 2. günü belirtilerim başladı. İşe bile gidemedim. Her 4 saatte bir parol içtim. Ateş, eklem ağrısı, baş ağrısı, üşüme titreme gibi belirtilerim vardı. 2 gün de geçti. Ama halsizliğim 10 gün geçmedi.
Hasta iken vuruyorlar mi asiBen bogazim sismisken gittim bi de aşı oldum dün şu an bogazim inmiş ama oksuruk halsizlik ve ishal var bedensel olarak cok kotu degilim ama hastaligin ustune olunca biraz sarsti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?