- 18 Kasım 2020
- 20.549
- 49.616
- 548
- Konu Sahibi leylosvemecnun
evet bizde 3 defaa götürdük ama bende öyle etkileri olmadıSerumlar olmasa ayakta durulmazdi zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bizde 3 defaa götürdük ama bende öyle etkileri olmadıSerumlar olmasa ayakta durulmazdi zaten
Bu bir risk canimKan pihtilasmasi var bende gebelikte igne kullandim hatta
Çok kıymetli bir teyzem o kadar anlatmama rağmen iki doz aşı oldu ve yine de şuan ağır Corona...sorsan üçüncü dozu olmadı ondan derler .. ben aşı karşıtıyım net.. çevremde aşı olup hayrını gören yok pişman olan çok . Allah yardımcınız olsun sakın dozları devam ettirmeyin çünkü dördüncü beşinci altıncı doz altı ayda bir doz derken derken bitirecekler bizi.. geçmiş olsun inşallah bir an önce toplarsınız kendinizi..Ayın 10 unda 2.dozu oldum biontech ilk dozda bas agrisi halsizlik olmustu.Bunda ise ishal mide bulantisi kusma bas agrisi ateş oldu acile gittim defalarca serum yedim aşıdan diyip durdular.Kusmaktan içim dışıma çıkti sadece 3 4 saat kusmadan durabiliyorum serumun etkisi gecince yine ayniyim benim gibi olan var mi nasil gecti ne kadar suruyor yan etki bebegimle bile ilgilenemiyorum şimdi eşim işe gitti tekrar bulanti başlarsa bebeğimle nasil ilgilenecegimi bilmiyorum ben mi fazla hassasim yoksa normal mi bu yasadiklarim ? Aşı karşıtı bir insan asla olmadım olmayanlara da çok kiziyorum ama kusmaktan bitap dusunce kendimi sorgulamaya basladim
Sizin gibilerinde hep etrafindakiler hasta benimde hiç hasta olan biten yokÇok kıymetli bir teyzem o kadar anlatmama rağmen iki doz aşı oldu ve yine de şuan ağır Corona...sorsan üçüncü dozu olmadı ondan derler .. ben aşı karşıtıyım net.. çevremde aşı olup hayrını gören yok pişman olan çok . Allah yardımcınız olsun sakın dozları devam ettirmeyin çünkü dördüncü beşinci altıncı doz altı ayda bir doz derken derken bitirecekler bizi.. geçmiş olsun inşallah bir an önce toplarsınız kendinizi..
Güldüm..umarım yakın zamanda bir yakınınızı kalp krizinden falan kaybetmezsiniz..sene 2021 ve lütfen sorgulayın!Sizin gibilerinde hep etrafindakiler hasta benimde hiç hasta olan biten yok
İşte sene 2021 yüz yıllardır salgınlardan aşıyla kurtulduk keşke sizde aorgulayabilseniz üzücü bu zamanda bu kafalarGüldüm..umarım yakın zamanda bir yakınınızı kalp krizinden falan kaybetmezsiniz..sene 2021 ve lütfen sorgulayın!
Keşke yüzyıllardır kullandığımız aşılar aynı olsaydı..ne yazık ki hiçbir şey eskisi gibi değil..insan vücudu kapalı kutu ama herkese aynı sıvı dürtülüyor.. üstelik sorumluluk asla kabul edilmiyor başına birşey gelirse gideceğin hiçbir yer yok düşünsene! Ne diyelim bu zamanda bu kafaların artması temenni ile size sağlıklı bir ömür diliyorum.İşte sene 2021 yüz yıllardır salgınlardan aşıyla kurtulduk keşke sizde aorgulayabilseniz üzücü bu zamanda bu kafalar
Bence bir kac kat daha siddetlisi..Aşı sonrasi degil ,korona agir atlatti esim ,asi onu cok etkiledi mesela yani ası sonrasi hassassan seni etkiliyor,gecmeyen bir bas agrisi kaldi bende,ben hafif covid gecirmistim.Aşı bas agrisi yapti.Yani corona olunca nasil olacaksak asi sonrasi da oyle mi oluyoruz dersiniz
Yok çok şükür korktuğum kadar olmadı sadece 2 gün kolum ağrıdı baraz halsizlik o kadar.Yalniz ilk gün çok uyumuşumInsallah bir sorun yasamazsiniz
Ben de.Iki doz Biontech aşısı oldum. Hiç bir yan etkisini görmedim.