• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzerimden tır mı geçtı aşı mı oldum anlamadım

Ayın 10 unda 2.dozu oldum biontech ilk dozda bas agrisi halsizlik olmustu.Bunda ise ishal mide bulantisi kusma bas agrisi ateş oldu acile gittim defalarca serum yedim aşıdan diyip durdular.Kusmaktan içim dışıma çıkti sadece 3 4 saat kusmadan durabiliyorum serumun etkisi gecince yine ayniyim benim gibi olan var mi nasil gecti ne kadar suruyor yan etki bebegimle bile ilgilenemiyorum şimdi eşim işe gitti tekrar bulanti başlarsa bebeğimle nasil ilgilenecegimi bilmiyorum ben mi fazla hassasim yoksa normal mi bu yasadiklarim ? Aşı karşıtı bir insan asla olmadım olmayanlara da çok kiziyorum ama kusmaktan bitap dusunce kendimi sorgulamaya basladim
Çok kıymetli bir teyzem o kadar anlatmama rağmen iki doz aşı oldu ve yine de şuan ağır Corona...sorsan üçüncü dozu olmadı ondan derler .. ben aşı karşıtıyım net.. çevremde aşı olup hayrını gören yok pişman olan çok . Allah yardımcınız olsun sakın dozları devam ettirmeyin çünkü dördüncü beşinci altıncı doz altı ayda bir doz derken derken bitirecekler bizi.. geçmiş olsun inşallah bir an önce toplarsınız kendinizi..

Çok kıymetli bir teyzem o kadar anlatmama rağmen iki doz aşı oldu ve yine de şuan ağır Corona...sorsan üçüncü dozu olmadı ondan derler .. ben aşı karşıtıyım net.. çevremde aşı olup hayrını gören yok pişman olan çok . Allah yardımcınız olsun sakın dozları devam ettirmeyin çünkü dördüncü beşinci altıncı doz altı ayda bir doz derken derken bitirecekler bizi.. geçmiş olsun inşallah bir an önce toplarsınız kendinizi..
Sizin gibilerinde hep etrafindakiler hasta benimde hiç hasta olan biten yok :70:

İşte sene 2021 yüz yıllardır salgınlardan aşıyla kurtulduk keşke sizde aorgulayabilseniz üzücü bu zamanda bu kafalar 🤷🏼‍♀️
Keşke yüzyıllardır kullandığımız aşılar aynı olsaydı..ne yazık ki hiçbir şey eskisi gibi değil..insan vücudu kapalı kutu ama herkese aynı sıvı dürtülüyor.. üstelik sorumluluk asla kabul edilmiyor başına birşey gelirse gideceğin hiçbir yer yok düşünsene! Ne diyelim bu zamanda bu kafaların artması temenni ile size sağlıklı bir ömür diliyorum.

Yani corona olunca nasil olacaksak asi sonrasi da oyle mi oluyoruz dersiniz
Bence bir kac kat daha siddetlisi..Aşı sonrasi degil ,korona agir atlatti esim ,asi onu cok etkiledi mesela yani ası sonrasi hassassan seni etkiliyor,gecmeyen bir bas agrisi kaldi bende,ben hafif covid gecirmistim.Aşı bas agrisi yapti.

8. Doz asiya kadar yolu var..

Eklentiler

• D2CC59A1-BD2C-4A6D-8B1C-4D3D02581014.png
    D2CC59A1-BD2C-4A6D-8B1C-4D3D02581014.png
    310,8 KB · Görüntüleme: 40
Bende biontech vuruldum.ilk doz ama gözümü açamıyorum uyku hali halsizlik ve bulantım var.soğuk ter döküyorum.vuruldum ertesi gün başladı arada iki gün iyiydim.sonra tekrar başladı .ikinci dozda nasıl olurum bilemiyorum

Aşı karşıtı bi insan değilim ama bu kadar yan etkisi oluyorsa ikinci dozu nasıl cesaret edip vuruyorsunuz anlayamıyorum. Hastalığı çok ağır Bi şekilde geçirdim. Gribin baya ilerlemiş hali gibi ama bu kadar da kötü olmadım. Aşı olmadım yazıları okuyunca olmaktan da vazgeçtim sanırım.

Benimde bugün açılmış aşı hakkım covid geçirdik ertelenmişti ama hangisini olucağımı bilemiyorum biontech çok yan etkiliymiş sinovac çok korumuyor diyorlar astım hastasıyım şu andada safra reflüsü tedavisi görüyorum hangisinden olsam karar veremedim

2 doz bıontech oldum hic bı yan etkisi olmadı bagısıkşık sistemine baglı sanırım bu durum

Back