• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzerimden tır mı geçtı aşı mı oldum anlamadım

Ben 2 den sonrasini dusunmuyorum artik ne derlerse desinler
Bu isin sonu nereye gidecek zaten muamma..butun ulkeler kapilari acti herkes fellik fellik suan..ama kisin gene baslayacaklar vaka cogaldi zart zurt demeye..zaten 4. Asida cikti diye duydum

2 doz biontech oldum birşey olmadı bana eşim ikisindede 2 gün kadar halsizleşti ateşi çıktı ama corona gecirmiş biri olarak ki hafif geçirdim bunlar devede kulak 🥴

Ben 1. dozda pert oldum. Sabah 10da yaptırdım, akşam 4 gibi yatağa düştüm kaldım. Ertesi gün dirilir gibi oldum, sonraki gün geçti.

Doktor dedi ki bu fragman, aşısız bunun 10 katını yaşıyorsun :KK57: Avradını seveyim fragmanı buysa bu korona nasıl bir hastalıktır... O yarasayı yiyen Çinlinin de Çinin de :bicak:
Kesinlikle ben yaşadım 3 gün o koltuktan o koltuğa süründüm nasıl vucudun ağırıyor tahmin edemezsin acı eşiğimde efsane yüksektir

Randevuyu aldigimda bogazimda bi sizi vardi asiyi vurundugum gun bademcikleeim erik gibi sismisti ama ben genelde ayakta gecirdigim icin hastaligimi pek onemsemedim hoş su an da da yine ayaktayim hasta misin sag misin kimse sormadi bilemiyorum
Gerci insanin suratina bakmiyorlar bari alerjin var mi diye sor form imzalatirken bile sormadilar

Esim ile ben covid gecirdik bi kac once ben ayakta nezle gibi atlattim ,esim ölumden döndu.Asimizi olduk biontech,ben yan etki yasamadim.Esim iki seksen yatti kusma isal ,vucutta agri yanma,bir nevi agir gecti.Evet asi sonrasi fragman !
Yani corona olunca nasil olacaksak asi sonrasi da oyle mi oluyoruz dersiniz

ilk.dozum oyle idi kovit gibi yattim dediginiz gibi bebekte bi taraffan 2 bucuk gun surdu benim. ikinci dozda soorun yasanadim gecmis olsun

İki aşımı da Biontech oldum. İkisinde de aynı derece hafif kol ağrısı yaşadım. O da sadece bir gece sürdü. Neyden kaynaklanıyor bilemiyorum, bünye meselesi olsa gerek. Geçmiş olsun.

Back